[*Nak iPad Mini?] Ninja Affiliate dedah rahsia $2,119 . Promote affiliate skrg!

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
hadiah-affiliate.jpg

Assalamualaikum dan salam hormat kepada semua geng WC.


Hari ni saya nak jemput kawan-kawan sertai program affiliate
Ninja Affiliate yang tengah HOT sekarang.

Jualan tengah 'crazy' sebab dah jualan produk ni dah cecah
4 angka dalam tempoh 30 jam je! Terbukti convert!


combined-2.png



Maklumat Program Affiliate NINJA AFFILIATE adalah seperti di bawah:
================================================== ==

Niche: Affiliate / Internet Marketing

Nama Produk: ebook “Ninja Affiliate”

Komisyen: RM40 untuk setiap jualan

Tempoh Program: 30 April 2013 (3.00 petang) - 31 Mei 2013 (12 tengah malam).

Hadiah :

Juara : iPad Mini + RM40 per sale + RM250
Naib Juara : iPod Nano + RM40 per sale + RM150
Tempat ke-3 : External Hard Disk 500 GB + RM40 per sale + RM100.

*Minimum jualan keseluruhan 350 unit dijadikan syarat.
Jika rendah daripada target, hadiah akan ditukar dengan sepadan menurut pertimbangan penganjur.

Terma & syarat: Anda dilarang menipu dalam mendapatkan jualan, juga dilarang melakukan SPAM. Jika didapati melakukan kesalahan tersebut, penyertaan akan dibatalkan dan komisyen tidak akan dibayar. Sila melakukan promosi secara beretika.

Link laman web: www.RahsiaNinja.com

Link pendaftaran affiliate: http://rahsianinja.com/affiliates.html


================================================== ==

Program ini dibuka kepada semua warga WC tidak kira Newbie atau pun Otai. Rakan-rakan yang ada list atau tiada list pun boleh sertai program affiliate ini. Anda dijemput untuk mendaftar di sini:

=> http://rahsianinja.com/affiliates.html

Selamat berpromosi dan selamat maju jaya!


Ikhlas dari admin,
Akmal Adios

akmaladios
 

Attachments

  • combined-3.jpg
    26.1 KB · Views: 200
Last edited:

9AlWaYsc0oL9

Newbie
Joined
Dec 19, 2012
Messages
64
Points
6
Assalamualaikum dan selamat
sejahtera.

Pada hari ini, saya akan kongsikan
satu cara yang amat mudah untuk
menjana wang di Internet.

1. Klik link di bawah ini.
http://bit.ly/Y0Ludv

2. Tekan 'Daftar Secara Percuma'

3. Isi butiran anda.

4. Cek Email anda untuk sahkan
email.

5. Klik link yg di beri oleh
JomNiaga di Email anda.

6. Tahniah! Anda boleh menjana
wang dari saat ini! :D

Selamat mencuba :D
 

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Siapa lagi berminat? Sekarang ada bonus berbaloi-baloi.

*Pemenang Cabaran 72 Jam (seorang pemenang je) : PowerBank Charger.
**Affiliate Terpantas Raih 35 Jualan (seorang pemenang je) - iPod Shuffle. (hadiah pantas terus pos ke rumah tanpa tunggu cabaran tamat).
***Mana-mana affiliate raih 100 jualan (tak kira berapa orang affiliate pun) : GPS Navigator.
 

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Cepat2. Hadiah iPod Shuffle untuk cabaran 72 jam. Bermula rabu, 8 mei hingga jumaat, 10 Mei 2013. Syarat minimum 3 jualan, jualan terbanyak akan dapat hadiah iPod Shuffle! :)
 

Muhammad Fie

Senior
Joined
Jan 22, 2008
Messages
1,512
Points
38
Macam best jer....

Guna link dari jomniaga, boleh dapat hadiah juga ke? :)
 

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Ebook dalam bahasa Melayu ker ???
 

SYAHIR

freshman
Joined
Jun 21, 2010
Messages
287
Points
0
ni affiliate dari clickbank ker tuan penulis?? sbb usd kan?
 

SYAHIR

freshman
Joined
Jun 21, 2010
Messages
287
Points
0
maksud saya ni panduan affliate untuk dipraktikkan dalam clickbank ker tuan?
 

Akmal Adios

Newbie
Joined
Nov 3, 2011
Messages
227
Points
0
Taklah. Ia adalah program affiliate lain yang menawarkan komisen setiap bulan. Bukan clickbank. :)
 
Top