Nak ebook FORMULA LUAR BIASA

nalzaron

freshman
Joined
Jun 13, 2009
Messages
1,018
Points
0
assalamualaikum..sapa2 boleh bg maklumat macamana nak dapatkan ebook FLB? tolong letak maklumat penjualan di http://www.ustazniaga.co.cc @ email kepada saya.. tq
 

imosnet

Senior
Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,410
Points
38
setakat yg saya tahu, FLB pro ni bukan ebook, dia satu sistem affiliate yg menjual produk digital & fizikal (buku&cd) secara online & offline.

Kita join & byr rm295 & dpt semua prduk tu yg kita bleh jual semula sbb ada resell rights. Klu x nak jual pun boleh, hanya promosi website utk dpt komisen 1st tier rm100 dan 2nd tier rm50 jika ada org join melalui web/link FLB pro anda.

Saya x join FLB pro, cuma saya ada salah satu produknya iaitu 40 panduan bisnes dirumah yg saya pecah2kan, buat ebook mini dan sebarkan sebagai viral marketing kpd mailing list saya.

Hasilnya.....sangat memberansangkan....alhamdulillah
 

rahmaan

Newbie
Joined
Mar 21, 2006
Messages
316
Points
18
setakat yg saya tahu, FLB pro ni bukan ebook, dia satu sistem affiliate yg menjual produk digital & fizikal (buku&cd) secara online & offline.

Kita join & byr rm295 & dpt semua prduk tu yg kita bleh jual semula sbb ada resell rights. Klu x nak jual pun boleh, hanya promosi website utk dpt komisen 1st tier rm100 dan 2nd tier rm50 jika ada org join melalui web/link FLB pro anda.

Saya x join FLB pro, cuma saya ada salah satu produknya iaitu 40 panduan bisnes dirumah yg saya pecah2kan, buat ebook mini dan sebarkan sebagai viral marketing kpd mailing list saya.

Hasilnya.....sangat memberansangkan....alhamdulillah
satu lagi bukti yg menunjukkan produk flb pro boleh memberikan kejayaan kepada org.. (tapi kena ada usaha utk gunakan panduan dia, buat jualan dan buat marketing)
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
ye join FLB pro under saya saya akan bimbing anda dapat lebih RM100 sehari dan jaminan wang dikembalikan jika anda gagal

RM295 yang awak bagi bleh dapat ilmu beribu ribu ringgit sepertimana yang saya dah miliki sekarang
 

lutfee

Senior
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,578
Points
38
ye join FLB pro under saya saya akan bimbing anda dapat lebih RM100 sehari dan jaminan wang dikembalikan jika anda gagal

RM295 yang awak bagi bleh dapat ilmu beribu ribu ringgit sepertimana yang saya dah miliki sekarang
aik... kat thread sebelah ko marah2....
kat sini ko offer plak buat duit flb.....

heran sungguh aku... :rolleyes:
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
ye memang best ilmunya boleh diapply untuk biz networking MLM affiliate dan apa saja biz Ilmu marketing dia power
 

nalzaron

freshman
Joined
Jun 13, 2009
Messages
1,018
Points
0
ye join FLB pro under saya saya akan bimbing anda dapat lebih RM100 sehari dan jaminan wang dikembalikan jika anda gagal

RM295 yang awak bagi bleh dapat ilmu beribu ribu ringgit sepertimana yang saya dah miliki sekarang

laaa... mamatpenang lambat le.. dh beli pun... hehehe.. so, bleh ajar tak wlpn x bli under mamatpenang?? :)
 

Penjejak Neraka

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
98
Points
0
bagi aku.. buku FLB tuu ilmu dia amat berguna sbb diajarkan teknik iklan dan berbagai bagai lagi teknik pemasaran gayapos dan internet yg berkesan..

aku ikut teknik yg bro nizam bagitau dalam buku tuu...income aku dgn FLB alhamdulillah..tapi aku tak ikut semualah..tak sempat nak buat sume..
 

nalzaron

freshman
Joined
Jun 13, 2009
Messages
1,018
Points
0
bagi aku.. buku FLB tuu ilmu dia amat berguna sbb diajarkan teknik iklan dan berbagai bagai lagi teknik pemasaran gayapos dan internet yg berkesan..

aku ikut teknik yg bro nizam bagitau dalam buku tuu...income aku dgn FLB alhamdulillah..tapi aku tak ikut semualah..tak sempat nak buat sume..
bleh list kan teknik yg nizam ajar yg penjejak neraka buat..?? saya bingung juga ni tak tau nak fokus mane 1
 

Penjejak Neraka

freshman
Joined
Jun 15, 2009
Messages
98
Points
0
bleh list kan teknik yg nizam ajar yg penjejak neraka buat..?? saya bingung juga ni tak tau nak fokus mane 1
bro..ko dah join FLB kan.. so mesti buku panduan FLB tu ko dapat kan.. dalam buku tuu diajar teknik2 iklan yg berkesan samada online atau offline..buku panduan tu penting bro..
aku ikut seperti yg diterangkan mcm dalam buku tuu..
 

nalzaron

freshman
Joined
Jun 13, 2009
Messages
1,018
Points
0
bro..ko dah join FLB kan.. so mesti buku panduan FLB tu ko dapat kan.. dalam buku tuu diajar teknik2 iklan yg berkesan samada online atau offline..buku panduan tu penting bro..
aku ikut seperti yg diterangkan mcm dalam buku tuu..
oo..ya ka?? kalau macam tu nak kena print ebook tu baru senang nak baca macam baca peta.. :)
 
Top