Nak Cari Traffik Tinggi

Fizzy2012

Newbie
Joined
Jan 28, 2009
Messages
194
Points
0
Assalamualaikum semua...

ada tak cara percuma nak cari traffik yg tinggi??

Bantu saya
 

Fizzy2012

Newbie
Joined
Jan 28, 2009
Messages
194
Points
0
camner tu??ceritala sket
 

wawwi.com

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
2,120
Points
38
camner tu??ceritala sket
Nak belajar SEO kalau yang free ni, Tengok jer Web yang ada SEO Skor tinggi... Then tiru apa yang ada di dalam pagenya.. :D

Apapun dalam page itu hanya 20%
80% lagi Offpage SEO hang kena pakat2x cari jalan untuk mendapatkan sebanyak mungkin Backlink ke laman web hang..

Aku jumpa laman web yang SEO SKor 97%. http://belajarseo.com/

Akunya web www.jomportal.com pun baru 94%. terrernya mamat ni.

Guna web ini tuk lihat skor SEO sesuatu website.
http://whois.domaintools.com/
 

leonhunter8

freshman
Joined
Jul 28, 2009
Messages
2
Points
0
Kalau nak traffic tinggi pergila kuala lumpur, traffic jam tiap-tiap hari. hahaha.

Lawak je tuu. Maaf

Jika anda mahukan traffic tinggi ke blog anda anda perlu mempromosikan web anda itu kedalam banyak tempat di internet. Jangan risau, anda boleh promosikannay di dalam mana-mana forum yang berkaitan dengan blog anda. Selain itu anda boleh mencuba Yahooanswer. Cuba jawab soalan yang berkaitan dengan blog anda. seperti : juka anda ingin mengetahui mengenainya dengan lebih lanjut, sila ke blog saya di alamat www.alamatbloganda.com.

Selain itu, anda boleh menyertai facebook, friendster dan sebagainnya dan promosikan kepada mereka mengenai blog anda.

Ataupun, anda boleh menjadikan blog anda seabagai " ads " tetapi perlu membayar dengan sedikit harga.

Itulah saja, jika anda ingin mengetahui lebih banyak cara nak dapatkan traffic, hantar e-mel kepada saya dan bertanyakan mengenainnya di [email protected]


Ataupun anda boleh pergi ke blog saya ini :
http://verifypaypaltanpakadkredit.blogspot.com/ (tak ada kena mengenapun cara nak dapatkan traffik. Jika anda mahu mengeathui caranya, emailkan kepada saya dan saya akan hantarkan caranya kepada anda secara percuma)

Itulah saja, terima kasih kawan.:confused::rolleyes:
 

nandoi

freshman
Joined
Feb 22, 2009
Messages
374
Points
0

abeys

freshman
Joined
Nov 15, 2008
Messages
156
Points
16
Age
35
Pasal nak dapatkan trafik tinggi ni lah yang dinamakan internet marketing ataupun pemasaran internet....
Pemasaran internet perlu dipelajari dan di latih...
Kena banyak bersabar masa belajar...
Cuba saudara beli ebook dari someone yang ada kredebiliti pasal Internet marketing ni dan balaja..
kena labur la duit sikit untuk belajar...
Kat signature saya ni pon salah satu ebook pasal internet marketing.
 

Duit Internet !

freshman
Joined
Sep 3, 2009
Messages
854
Points
0
forum pon berkesan gak
iklan classified
 

suriyanti.biz

freshman
Joined
Sep 25, 2009
Messages
33
Points
0
Traffic di Lelong.com.my, saya nak jual pakej iklan banner, tapi nak kena ada 15 Pos baru bleh pasang iklan... :(
 
Top