Nak cari moderator IT untuk forum .

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
ada lagi kekosongan?

pengalaman ada la sket2 moderate forum..

Thanks.
 

protrader

Newbie
Joined
Jun 21, 2009
Messages
110
Points
0
mod utk 2 section tu,,setiap section ade banyak2 section..saya tak larat tu,,,,harap2 awak bole bawak..
 

protrader

Newbie
Joined
Jun 21, 2009
Messages
110
Points
0
bump untuk malam ni..

ade lagi yang jadi moderator forum ?
pelbagai topik untuk diisi,
 

laser

Newbie
Joined
Apr 2, 2010
Messages
2,031
Points
38
saya berminat kalau nak jaga section IT/web developer/blog/design ni..

PM saya kalau masih memerlukan..
 

protrader

Newbie
Joined
Jun 21, 2009
Messages
110
Points
0
saya berminat kalau nak jaga section IT/web developer/blog/design ni..

PM saya kalau masih memerlukan..

saya tak bole PM bro ni.
bole send PM kat saya ?


masih ade kekosongan untuk section webmaster,
harap maklum forum ini berkaitan politik,
daftar dan send PM ke admin forum ttg kemahiran dan pengalaman anda dalam bidang IT.

selamat mencuba.
 
Last edited:

protrader

Newbie
Joined
Jun 21, 2009
Messages
110
Points
0
cepat,,sape lagi yang berminat,,, TERBARU ,,,topik2 kat dalam tu memerlukan moderator, penyertaan anda amat diharapkan.
 

syaher

freshman
Joined
Jul 29, 2008
Messages
25
Points
1
Age
38
TT .. kita bidang yang sama ...... dan buat benda yang sama .... harap2 kita boleh bekerjasama dimasa depan ..... :)
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
PM aku jgak .. :D
 
Top