Nak cari flight tiket murah!

kent

freshman
Joined
Jul 9, 2015
Messages
19
Likes
1
Points
3
Age
23
Offline
#1
I ingin melancong kat Asia area tahun depan.
Selain AirAsia, ada tak tiket murah lain??
Nak buat compare je.
 
Joined
Apr 11, 2011
Messages
90
Likes
3
Points
8
Offline
#6
Takkan ada tiket lebih murah daripada AirAsia lah. Mungkin kau bleh book tiket dgn hotel sekali. jimat banyak
Yang aku tau, hotel dgn tiket teruk weih?? kotor dan kecil...jauh dari destinasi pelancongan jugak nie
 
Joined
Aug 29, 2011
Messages
88
Likes
2
Points
8
Offline
#7
Takkan ada tiket lebih murah daripada AirAsia lah. Mungkin kau bleh book tiket dgn hotel sekali. jimat banyak
Betul ! aku slalu book hotel dgn tiket sekali...jimatkan duit dan masa utk cari hotel..
 
Joined
Apr 16, 2014
Messages
112
Likes
2
Points
18
Offline
#9
anak pernah guna AAGO
katanya kena luangkan masa tuk survey baru dpt best deal
 
Joined
Feb 7, 2012
Messages
105
Likes
6
Points
18
Offline
#12
Yang aku tau, hotel dgn tiket teruk weih?? kotor dan kecil...jauh dari destinasi pelancongan jugak nie
Takkan mcm ni kut?
aku slalu book hotel+tiket tapi tak pernah ada masalah nie..hotel kat AAGO pon bleh dipilih takkan mcm ni
 

kent

freshman
Joined
Jul 9, 2015
Messages
19
Likes
1
Points
3
Age
23
Offline
#15
ko bleh booking kat AirAsiaGo.com atau download app AirAsiaGo kat apps store..
details semua pon ade
Trima kasih ye bro!
Reviews, komen, tempat semua ada dlm website..senangkan i buat kompare je..
 
Top