nak buat PPL

Joined
Nov 15, 2009
Messages
244
Likes
0
Points
16
Offline
#1
hai warga WC premium

saya nak sikitlah..
erm kalau anggota wc premium nak buat cabaran PPL, cabaran itu kita harus buka di
thread cabaran PPL atau di thread
cabaran wc300

saya nak buka cabaran ini khusus untuk
warga WC premium sahaja..

p/s: PPL tu saya bercadang nak buat
RM0.50 per lead
 

yoji

Senior
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,988
Likes
3
Points
38
Offline
#2
kalau untuk wc premium .. elok buka di cabaran wc300.. :)
 
Joined
May 20, 2008
Messages
3,186
Likes
3
Points
38
Offline
#5
All da best ilyasthemidas ... :)

Sinar kejayaan dah nampak tue...
 
Joined
May 11, 2008
Messages
439
Likes
2
Points
18
Offline
#6
betul. InsyaAllah. semoga berjaya dengn PPL. Kalau dah start jangan lupa inform ye. :D
 
Joined
Nov 15, 2009
Messages
244
Likes
0
Points
16
Offline
#10
ok ... atas permintaan ramai.. insya Allah dalam masa terdekat ni saya akan buka cabaran PPL, memandangkan saya tengah busy sangat-sangat dengan kuliah saya..

razif: thanks bro ... kata2 bro menaikkan semangat saya tu..
aminbeb,nuarx,imabiz,edward,tenuk_belang: join jangan tak join hadiah menarik menanti tu.. pasti memikat dan melekat..hehe
 
Joined
Jun 12, 2009
Messages
2,104
Likes
5
Points
38
Offline
#12
Owah.. menarik2x.. Teruskan ya.. AJ pun akan menyokong dari belakang juga..

P/S: harap2x minimum cashout tak tinggi r ya.. ;-)
 
Top