Nak beli VCC untuk paypal

VaX

freshman
Joined
Jan 21, 2011
Messages
747
Points
16
Bro pm Rey_efri kat ym pastuh ckp name sye kat dier...mesti dier faham
 

shazwi

freshman
Joined
Jun 1, 2008
Messages
515
Points
16
Nak join satu program ni..
kena bayar tiap2 bulan
time nak bayar tiba2 dia kata xde link kad
saya punya vcc paypal dah expired
nak beli yg baru ni..
PM saya atau kat email
[email protected]

saya nak cepat..
vcc paypal expired?
nak bayar program tu pakai vcc ke pakai paypal?
kalau pakai paypal...boleh je beli fund paypal...tak perlu vcc pun tapi make sure paypal tu dah verified la
 

shazwi

freshman
Joined
Jun 1, 2008
Messages
515
Points
16
oo..tak penah kena la pulak macam ni...
 

Rey Efri

freshman
Joined
Jan 16, 2011
Messages
49
Points
0
hmm.. klo nk verified leh gne servis sy.. hati2 bro lame2 acc bro leh diclose..
 

Rey Efri

freshman
Joined
Jan 16, 2011
Messages
49
Points
0
Dia nie lar verifiedkan Paypal aq...
All the best Bro
thx testi bro.. tp byk yang ingat sy ni hacker sbb sy wt secara sah n tak langgar rules paypal pon.. sy dah wt thread kt WTS 2 kali tp still moderator xapprove lagi trit sy tuh! =))=))
 

Rey Efri

freshman
Joined
Jan 16, 2011
Messages
49
Points
0
ada lagi jual vcc ke ? berape harge utk ebay n paypal?
owh encik,ini bukan pakai VCC sbb VCC dah xleh pkai dah.. tp manual verified n active forever so tak de renew2.. leh pkai seumur hidup..
Kelebihan manual verified:
-lebih tahan limit daripd VCC.. Klo VCC 1st time gune tak boleh masukkan fund sekali banyak.. sbb nanti kne limit.Tp klo manual verified nk masukkan sekaligus $500 pon tak akan limit..
-Klo pon dilimit,paypal takkan minta banyak document mcm VCC.. biase paypal mintak proof of address and Photo IC
-Selama sy menjalankan bisnes ni,member baru yang verified dengan VCC nanti klo kena limit kemungkinan besar acc die akan diclose.
-sy juga buka service edit document address utk proof of address n IC untuk lepas limit.. bagi yang bil elektrik atau bil telepon die tak same dengan alamat di paypal leh gune service saye..
tarif:

VCC utk Facebook,godaddy,ads adword,n lain2 expired 1 tahun : RM 50
paypal verified use VCC expired 1 tahun : RM 50
paypal verified forever(no need VCC) : RM90 (saya kasi diskon Rm10 sbelum harga naik jadi Rm100 lagi.





(klik je kat sni sbb saya selalu online 24 jam.Silakan di add.Bagi yang hanya mengganggu saya pasti akan block ym nya)
 
Last edited:

KuMusafir

Newbie
Joined
Apr 8, 2011
Messages
134
Points
16
Bro Rey Efri,

menarik je servis bro ni..
kalo akaun yg dah closed camner bro?
bleh reactivated ker?
ker bukak baru nama lain?

need explain bro.kalo bro bleh settle, insyaAllah saya ambk dari bro je la..
 

Rey Efri

freshman
Joined
Jan 16, 2011
Messages
49
Points
0
Mahalnya bro rey. Saya jual vcc dan tak akan expired. Harga RM50. Saya pun guna VCC sendiri tak pernah kena limited lagi
hmm.. klo kene limit nanti susah lar pakai VCC.. dorang akan minta pelbagai document cam cc,cc statement and others.. klo sy pnye ni klo limit juz bg Proof of address n Photo ID je.. Klo vcc leh ke msuk sekali banyak $500.. msti dah kene limit klo pkai VCC.. tp klo sy pnye ni if nk masuk $500 pon still ok je.. xde kne limit... dah try dah.. ni ngah tunggu testi dari customer die ckp die nk masuk skali $200- $300.. dy nk try kene limit ke x.. kite tunggu pe jawapan die
 

jiwapeniaga83

freshman
Joined
Dec 23, 2008
Messages
890
Points
16
Age
37
hmm.. klo kene limit nanti susah lar pakai VCC.. dorang akan minta pelbagai document cam cc,cc statement and others.. klo sy pnye ni klo limit juz bg Proof of address n Photo ID je.. Klo vcc leh ke msuk sekali banyak $500.. msti dah kene limit klo pkai VCC.. tp klo sy pnye ni if nk masuk $500 pon still ok je.. xde kne limit... dah try dah.. ni ngah tunggu testi dari customer die ckp die nk masuk skali $200- $300.. dy nk try kene limit ke x.. kite tunggu pe jawapan die

saye nk bt iklan kt fb tp die nk credit or debit card plak vcc rey boleh membantu ke?
 

alpha_chino

freshman
Joined
Oct 7, 2009
Messages
67
Points
0
salam...

ada sape2 penah try x vcc nih..?
aku nk beli tp riso...bg testimoni skit ler...
 

Rey Efri

freshman
Joined
Jan 16, 2011
Messages
49
Points
0
bukannye entro** dah xleh pakai ke?klo bro nk VCC entro** sy ade jual gak.. xde harge promo2 juz jual RM25 je.. leh PM
 
Top