[Nak Beli] Software REFERER X 2nd Hand atau Baru..

Joined
Jan 3, 2009
Messages
992
Likes
0
Points
16
Offline
#22
Kali ni hamba nak beli software Seductive X aka SX pula..

Ada offer2 yang best tak untuk saya tak kira la 2nd ke atau affliate.. :)
 
Joined
Jan 3, 2010
Messages
230
Likes
0
Points
16
Offline
#27
salam....saya pun nak cari sape yang nak jual RX 2nd hand atau rebet. sape2 bleh offer..

sori ek rabbit fire, tumpang thread ko
 
Joined
Nov 28, 2009
Messages
1,196
Likes
1
Points
38
Offline
#30
Rabbit fire tumpang thread ko leh....
aku pon jual RX aku nih...
klik siggy aku..pastikan on FB..sbb iklan kat siggy aku nih kat FB...(add skali kat FB pon bleh)
Bonus aku x gempaq...keyword prospector jer function dier tuk kumpul keyword dr google (dah kumpul leh masukkan dalam RX tuk kumpul DB) Deal ngan aku kat PM.
 
Joined
Dec 12, 2008
Messages
749
Likes
2
Points
18
Offline
#31
saya salah satu pengguna RX & SX .
setakat ni memang sangat berpuas hati guna kedua2nya .
sebab RX tarik trafik yg banyak utk saya . SX , bagi duit kat saye .
Huhuhu . tu yang syokk.
RX versi baru setakat ni akan keluar v7.0 . saya dah jadi tester .
memang ada peningkatan terbaik ... laju ..
log pun dah bertambahh jadi banyakk..
saya buat testing kat salah satu blogspot saye . yang bestnya,
folower meningkat >100 x sampai seminggu.. just gune log shoutmix.. wahaha.. senang je.

Saya sangat sayangkan dua2 software yg boleh buat duit kat blog saya :D
 
Last edited:
Joined
Nov 28, 2009
Messages
1,196
Likes
1
Points
38
Offline
#32
Aku ingat ko nak beli RX....
aku nak jual RX aku nie...cek siggy..
rupe nye ko jadik agen AFF rupe nye...
hehehehehe...
xper2..sape2 nak RX leh beli kat aku...
PM ler dlu nnt leh aku bg bonus sikit..
hahahahaha...
 
Joined
Jul 24, 2009
Messages
52
Likes
0
Points
6
Offline
#34
Aku nak jual RX + SX = RM550.

Aku dah malas buat bisnes internet so nak jual software ni.
Bro Azlan pun dah bagi green light boleh jual.

PM jee kalo berminat.
 
Top