Nak Bagitahu Peruserpaid ialah PENIPU

ANBU

freshman
Joined
Oct 2, 2011
Messages
223
Likes
0
Points
0
Offline
#1
saya dah try peruserpaid..dia kata minimum usd500 blh keluarkan..tapi bila dah dpt usd500 x blh pun keluarkan..kene isi mcm2 survey sampai korang bosan tpi nak keluarkan mmg jgn haraplah..jadi jom tukar ke clixsense dan paidverts..nie xpayah cari org nak klik tpi dia byr kita untuk klik advs dia..kalo nak try blh klik link nie http://www.clixsense.com/?6976441 atau https://www.paidverts.com/ref/rezieyna diorg byr dlm dollar gak..
 
Last edited:
Joined
Nov 23, 2011
Messages
15
Likes
0
Points
1
Offline
#4
Buat Duit Guna HP Dengan Aplikasi Whaff!
ikuti langkah-langkah berikut ini ::

Cara dapat duit dari aplikasi Whaff

# Download dan instal aplikasi Whaff : blh taip kat Google n install gune play store..taip je whaff

# Kemudian,login via FB.

# Masukan kode invite :: AK44550 [Kode tersebut untuk mendapatkan bonus pertama, iaitu $0.30]

# Kerjakan task-task di bhgn premium picks dan whaff picks (download app, watch video, dll)

# Setelah selesaikan task-nya, otomatik total earning bertambah.

# Earning dari aplikasi Whaff dikeluarkan via paypal jika sudah mencapai $10.
 
Joined
Jul 7, 2014
Messages
29
Likes
0
Points
1
Offline
#6
kalau tengok dari web dia pun semacam je, macam web main2..
Ikut pengalaman, website yang gempak2 pun selalunya scam. Kalau betul2 nak tau ok ke tak, tengok la website tu dah berapa lama, macam ClixSense start dari tahun 2007 kalau tak silap.
 
Joined
Feb 26, 2014
Messages
52
Likes
0
Points
0
Offline
#7
Ikut pengalaman, website yang gempak2 pun selalunya scam. Kalau betul2 nak tau ok ke tak, tengok la website tu dah berapa lama, macam ClixSense start dari tahun 2007 kalau tak silap.
yea betul tu sy dah 3x dengan clixsense walaupun x boleh kaya tapi bolehlar buat beli barang hp online. :)
meh join under my siggy.
 
Joined
Feb 26, 2014
Messages
52
Likes
0
Points
0
Offline
#9
Jadila... kumpul sikit2 boleh wat beli barang kat ebay. :D


Sent by:ClixSense (The sender of this payment is Verified)
Payment sent from:payments@clixsense.com
Payment sent to:akula.fazlie@xxxxxxxxx.com

Amount received: $10.07 USD
Fee amount:$0.00 USD
Net amount:$10.07 USD

Note: Payments can't be made in Malaysian Ringgit unless the seller and buyer are both located in Malaysia - you'll need to use a different currency with one of your other available payment methods for this transaction.

Date: Dec 23, 2014
Time: 05:16:38 GMT+08:00
Status:Completed

Subject:ClixSense has just sent you $10.07 USD with PayPal
Custom Note:Thanks for your business
Payment type:Instant


meh lar join clixsense tanpa modal yang penting sabor dan usaha.
 
Joined
Nov 23, 2011
Messages
15
Likes
0
Points
1
Offline
#12
Nak tlg jawabkan blh x..saya cash out yg pertama dlm masa 2 minggu..minimum USD 8..dah sebln dgn clixsense..dah 2x cash out..
 
Joined
Nov 7, 2008
Messages
126
Likes
0
Points
0
Offline
#13
Jadila... kumpul sikit2 boleh wat beli barang kat ebay. :D


Sent by:ClixSense (The sender of this payment is Verified)
Payment sent from:payments@clixsense.com
Payment sent to:akula.fazlie@xxxxxxxxx.com

Amount received: $10.07 USD
Fee amount:$0.00 USD
Net amount:$10.07 USD

Note: Payments can't be made in Malaysian Ringgit unless the seller and buyer are both located in Malaysia - you'll need to use a different currency with one of your other available payment methods for this transaction.

Date: Dec 23, 2014
Time: 05:16:38 GMT+08:00
Status:Completed

Subject:ClixSense has just sent you $10.07 USD with PayPal
Custom Note:Thanks for your business
Payment type:Instant


meh lar join clixsense tanpa modal yang penting sabor dan usaha.
berapa lama baru nok dapat hasilnya?
 
Joined
Nov 23, 2011
Messages
15
Likes
0
Points
1
Offline
#14
Peruserpaid tu mmg penipu, tpi clixsense mmg terbaik, saya dah buat USD 90 kat situ
 
Joined
Nov 23, 2011
Messages
15
Likes
0
Points
1
Offline
#17
Saya join clixsense akhir bln 11/2014 dan dah dpat byaran sebyk $230
Sekrg nie $1= RM 3.60 :)

Buat part time je, tpi kalo byk masa blh buat full time, ade yg dapat ribu2 dollar dgn clixsense nie, yg penting kene rajin buat task n offer diorg..join free dan xde yuran atau apa2 bayaran dikenakan..xde gst gak..hu3

Arjuna93 saya dah upgrade acc :)
 
Top