Nak bagi RM10 kepada yang bertuah

RajaKamil

Kawan WC Premium
Active
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,752
Likes
23
Points
48
Age
33
Offline
#23
ok, semua saya dah add.......
Ada lagi tak? Ingat malam ni atau esok nak buat cabutan bertuah....just nak tanya, kalau saya buat cabutan ni, 2 minggu sekali. Anda suka tak?
Kalau seminggu sekali, tak dapat kot, sebab banyak lagi komitment lain.
 
Joined
Mar 16, 2009
Messages
2,886
Likes
2
Points
38
Offline
#24
2 mggu skali ok je bro.. baru terbace syarat kt first post td.. terlps pandang lak.. sempat lagi ke nk join ni?
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Active
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,752
Likes
23
Points
48
Age
33
Offline
#36
cabutan pertama dimulakan sekarang............reply selepas ini akan masuk ke cabutan seterusnya
 
Joined
Dec 23, 2008
Messages
1,699
Likes
0
Points
38
Offline
#38
CIMB

Penama Akaun ; NORIZAN BTE AHMED JAAFFAR
No akaun ; 12140095455525

siyes ke sya yg kena rk??hehe
 
Top