myrightad jana 50$us dollar seminggu ?

khai_ads

freshman
Joined
Nov 12, 2012
Messages
17
Points
0
Apa Khabar kepada Semua Rakan-rakan WC saya ingin berkongsi sedikit penemuan saya dengan anda semua. ini merupakan pendapatan dalam bentuk US dollar yang saya terima:



View attachment 10605

Kuncinya BUKAN pada kepandaian anda berbisnis, namun pada PRODUK YANG SUDAH MENJADI HAK PATENT untuk menghasilkan duit untuk anda. Suatu Sistem Modal Kecil yang bekerja untuk anda pada jaringan INTERNET. Kami mengajak anda untuk berhasil bersama kami dengan menerapkan sebuah sistem ampuh yang sudah teruji mampu menghasilkan duit ribuan ringgit dengan modal kecil.



TIDAK PERLU

membuat website atau blog.

membuat E-book dan sejenisnya.

menunggu waktu yang lama untuk menghasilkan duit melalui INTERNET.



Meraih keuntungan sehingga beribu USD malahan berpuluh ribu USD setiap minggu dengan

TANPA MENAJA.





KEUNTUNGAN HANYA DI HUJUNG JARI ANDA


View attachment 10606



Bayangkan...

Hidup serba bebas, tanpa perlu terkejar-kejar ke tempat kerja, tanpa terikat dengan sesiapa, kerja HANYA 2 JAM SEMINGGU, tidak perlu lapor diri dengan bos kerana anda adalah Bos.. dan yang utama ANDA MENDAPAT KEBEBASAN MASA DAN KUASA EKONOMI dalam kehidupan mendatang seharian anda !



Penghasilan pendapatan yang cukup besar sekitar RM2100 (USD700) sebulan? Atau sehingga RM175 – RM2100 sehari?

Hidup penuh dengan kemasukan duit ke akaun bank yang bertambah terus setiap hari! - Ini sudah PASTI!

Jangan cuma mimpi, tapi realisasikan angan-angan itu sekarang juga!


Ambil TINDAKAN SEGERA
 

Mr.J

freshman
Joined
Nov 10, 2012
Messages
175
Points
18
macam mana nak daftar?? boleh tt terangkan..
 

Mr.J

freshman
Joined
Nov 10, 2012
Messages
175
Points
18
mana tt ni..:D
 

khai_ads

freshman
Joined
Nov 12, 2012
Messages
17
Points
0
sy pon berminat. perlu modal tak ?
yup perlu modal...seperti keterangan diatas modal adalh sebanyak 500us dollar bagi melayaka kan ahli melihat iklan2 yg bernilai 10usd(setiap 3iklan) setiap seminggu HQ akan memberi kita 15 iklan dimana kita dpt menjana 50usd seminggu.... kira sebulan kite dpt peroleh dari satu acct 200us dollar (pasif member).insyllah 2bulan lbey blk modal dan selepas itu untung saje :D
 

onejayson

freshman
Joined
Jun 20, 2012
Messages
36
Points
0
yup perlu modal...seperti keterangan diatas modal adalh sebanyak 500us dollar bagi melayaka kan ahli melihat iklan2 yg bernilai 10usd(setiap 3iklan) setiap seminggu HQ akan memberi kita 15 iklan dimana kita dpt menjana 50usd seminggu.... kira sebulan kite dpt peroleh dari satu acct 200us dollar (pasif member).insyllah 2bulan lbey blk modal dan selepas itu untung saje :D
boleh tnjukkan bukti bayaran dari paypal/payza or etc..??
 

khai_ads

freshman
Joined
Nov 12, 2012
Messages
17
Points
0
boleh tnjukkan bukti bayaran dari paypal/payza or etc..??

pembayaran kebanyakan nya dibuat melalui leader kami pada waktu semasa kerana leader2 perlukan usdollar didalam e-wallet untuk mendaftar ahli baru yg ramai pada masa kini.... maka dengan itu ahli yg byk duit dlm bentuk dollar didalam e-wallet boleh transfer pada leader2 atau HQ sendiri di malaysia. leader kebanyakan kan akan membayar dlam rate 3.0 currency... tetapi kalau ahli2 ingin mendapat cash melalui bank international boleh cash kan duit masing di western union,perfect money,atau liberty reserve.proses cash kan duit dengan bank2 international sy nyatakan td akan mengambil masa 3 atau 4 hari dan rate yg dorg jual untuk pertukaran adalah 2.8 atau 2.9.... oleh kerana itu lah byk ahli cash kan pada leader kerana dpt rate lebih dan proses pertukaran mengimbil masa kurang dari 24 jam.... sy akan tunjukan e-wallet sy yg pasif dan acct bank sy.... (pm:acct bank yang ditunjuk adalah hasil terkumpul kerana mempunyai byk acct didalam myright.....ahli boleh membuka sebanyak mana acct didalam myright untuk mendapat keuntungan berganda):D


View attachment 10663
View attachment weeee.jpg
 

khai_ads

freshman
Joined
Nov 12, 2012
Messages
17
Points
0
modal besa jgak ye,:)


yup bro modal agak besar sket la....masa sy nak masuk pown ade problem ngan modal sbb sy masih student.... tp skg sy da ade 5 acct dalam myrightad nie dan maintain RM3000 sy dpt bulan2 dengan hanya tgk iklan dorg jew..... termasuk lgy bonus2 lain memang byk membantu sy dlm pengurusan duit bulanan sy..
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
macamana jika program ni tiba-tiba ditutup ?? banyak kes seperti ini berlaku .
 

khai_ads

freshman
Joined
Nov 12, 2012
Messages
17
Points
0
macamana jika program ni tiba-tiba ditutup ?? banyak kes seperti ini berlaku .
buka n tutup itu sy bukan manusia yg boleh mengawal semua tu....sy insan biase je.... apa sy perhatikan syarikat nie buat bussiness dengan serius kerana dye nak make sure pengiklan gergasi yg beriklan dgn dye berpuas hati.... mereka dari semasa ke semasa makin improve sytem dan servis mereka...skrg dorg da kuar kan apps dlm android bg memudahkan ahli tgk iklan( bro boleh search dlm android free )...kemudian yg terbaru mereka dah mengeluarkan kad visa tesendiri yg boleh digunakan sbg debit di seluruh dunia... maklumat lanjut bro boleh tgk pada laman mereka...search je kat google company nie... program nie pown baru je masuk di malaysia dlm mase 4 bulan...sebarang ahli yg masuk for sure antara yg terawal....bab buka n tutup nie even company kat malaysia yg lengkap segala document pengesahan pown kene serbu dgn bank negara sampai baru2 nie 40 syarikat emas tutup. jd insyallah dengan izinnye syarikat nie mampu ubah kehidupan harian kita dalam pengurusan kewangan kita bagi yg memerlukan.
 

khai_ads

freshman
Joined
Nov 12, 2012
Messages
17
Points
0
risau jgak kalau tibe2 tutup,klau bratus x pe,ni ribu rnggit,:)

itu ikot kan keraguan setiap org.... oleh kerana itu xde paksaan kepada sesiapa untuk program nie.... bagi sesiapa yg benar berminat dan ingin kan side income yg byk n senang ini la program yg sy sudi kongsi kerana sy sendiri dah memperoleh dari nya.... dan group2 sy jumpa pown kebanyakan nya dari golongan yg bekerja professional..... sebarang info en boleh la lihat di laman web mereka dan boleh lihat sendiri akan visi mereka dlm bussiness yg mereka ceburi ini
 
Top