Myguide07 Kembali - Belajar & Trading Forex Bersama Saya

kikilala

freshman
Joined
Apr 15, 2007
Messages
39
Points
6
ello geng.assalamualaikum....

camana nak buka akaun live dgn broker forex crown ni.
borang maklumat kita tu nak kena taip ker tulis dgn tangan.
dgn format PDF camana nk boleh kita taip??xpandai sangat guna software kompita ni.pastu kurier ngan bil elektrik ngan ic salinan yg dicop oleh pesuruhjaya sumpah kan.kalo buka saja xmasuk duit lagi xperker.

salam boss..
baca rules di crown forex sebelum kamu ingin join sesuatu broker.
pastikan
1 . leverage
2. platform
3. komisen
4. dan banyak lagi

tapi setahu aku crown forex nie lot yang kita buka dikira currency .
so kalau rasa seronok..main jer ler
tapi jangan tertipu
 

ray firdausi

freshman
Joined
May 13, 2007
Messages
56
Points
8
Age
39
thanks geng.
 

myguide07

freshman
Joined
Feb 14, 2007
Messages
20
Points
1
A'kum...& Slm Sejahtera.

Saya akan berada di Pantai Timur (Kelantan. Terengganu & Pahang) pada 18/07/2007(Khamis) & 19/07/2007(Jumaat). Sesiapa yg berminat boleh hubungi terus di 012-2234808.

Terima kasih.
 

mdzam99

freshman
Joined
Jul 17, 2007
Messages
5
Points
1
Wsalam myguide07,

Jumpa di Kemaman pada hari Khamis. Insyallah lepas pukul 5 kita boleh mulakan kelas. Kalau ada traders dari Kemaman, Kuantan, Paka, Dungun nak join, boleh jugak.

Terima kasih.
 

mdzam99

freshman
Joined
Jul 17, 2007
Messages
5
Points
1
Minta anak-2 murid myguide07 add saya di ym, nanti bolehlah kita berkongsi pengalaman. mdzam99.

Thanks
 

watakutama

freshman
Joined
Mar 5, 2007
Messages
230
Points
16
adoi....ini pesanan aku utk adik beradik seperguruan...nak ikut sudah...taknak ikut pun sudah...pesan aku korg ikutlah 100% teknik bro myguide ajar tu...bersyukurlah ngan 20 pips atau 10 pips satu hari...jgnla memandai mandai pertaruhkan nasib....

pengalaman buruk aku hari ni....dari kul 7 ptg tadi aku dah boleh buat sampai 50 pips...dalam masa yg sama sampai skrg dah kat kul 3 pagi...aku rugi 50 pips jugak disebabkan sikap kerakusan aku...astaghfirullah...sabar aje la....
 

ray firdausi

freshman
Joined
May 13, 2007
Messages
56
Points
8
Age
39
oo cikgu watakutama..walaupun lubang idungmu aku xkenal tapi kita adik beradik seperguruan.ha.ha.ha.ha

jurus2 teknik forex cikgu myguide ajar tu senang sekali,simple skali kat dunia forex ni. walau 10pips tapi blaku smpi 5 kali dlm sehari kekadang tu, bleh la 50pips.


thanks kpd cikgu myguide dgn ilmu yg disampaikan.membuka lagi idea2 baru dlm kpl hotak aku berforex.biar KISS!!tapi power.

sapa nk belajar bolehlah mnghubungi cikgu myguide.beliau sudi dtg ke rumah anda mengajar anda.bnyk lg ilmu yg beliau bleh smpikn.

terdelete plak.result aku,
 

mdzam99

freshman
Joined
Jul 17, 2007
Messages
5
Points
1
Assalamualaikum myguide07 & semua traders,

Jutaan terima kasih di atas kesudian myguide07 bertandang ke Kemaman. Apa yang boleh saya katakan bahawa method dan cara yang diajar adalah teramat mudah di dalam dunia forex tanpa ada banyak tekanan dan yang penting boleh mengelakkan floating. Saya akan berterima kasih di atas tunjuk ajar dan ilmu yang dicurahkan yang bagi saya amat bermakna untuk trader-trader macam saya ni.

Pesanan untuk siapa yang belum belajar dgn myguide07, cepat-2lah ambil ilmu dari beliau yang amat berguna di dalam dunia forex.

secara kasar, profit 30% dari modal yang dilaburkan adalah amat logik dan itulah adat perniagaan pada hari ini. Mana yang baik, sikit-2 tapi berterusan atau banyak-2 tapi tak kekal. Tepuk dada, tanya selera.

To myguide07, thanks a million. Kalau sampai ke Kemaman lagi, call lah, boleh kita pekena mi kari, otak-otak, satar dan paih lagi. :)

Thanks

Zamri
 

lipan

freshman
Joined
Jun 13, 2007
Messages
7
Points
1
terima kasih ...

luasnya ilmu Allah ... jauhnya ilmu yang aku ada ... insafnya ...
moga Allah kurniakan aku ilmu yang berguna.

andai jauh rezeki ku dekatkan lah ... ya Allah.
andai cetek ilmu ku kurniakan lah ... ya Allah.

amin
 

manelectro

freshman
Joined
Apr 13, 2007
Messages
24
Points
1
MYguide07 SAY...

Tidak perlu terkejar-kejar & ketika itulah anda semua akan sedar bahawa dpt beratus-ratus pips setiap hari itu adalah angan-angan semata-mata

__________________________________________________________________________________________________________

Asalammualikom pada forex trades semua,


I agree what myguide say, walaupun saya x lama trade forex tapi2 hari saya maintion 36 pips taip2 hari...saya tak berguru dng siapa...cuma saya study market move daily dng weekly..dan saya ambil untung di tahap tak tamak...itu aje...bila masa berlalu taip2 hari kita lihat price move..pagi ..petang ..malam lama2 kita akan faham aliran main pair currency tu...x percaya time will tell....:)

Key jangan di +++ apa yg. kita belajar bila cara tu boleh buat duit....stick aje...you will win...:)
 

watakutama

freshman
Joined
Mar 5, 2007
Messages
230
Points
16
pergh bujal38...pagi isnin yg membahagiakan....gundah gulana dibuatnya...tapi bak kata bro myguide, jgn tamak...terus aku tutup forex...taknak tengok dah...ptg or mlm nanti lak.
 

zairul25

freshman
Joined
May 20, 2007
Messages
12
Points
1
bagi aku,kalau nak lagik relaks(cara aku,la)...pagi2 amek 10pips,mlm amek lagik 10pips <<< pastu tdo :) <<< da 20pips tuh satu hari
p/S:tp kat crown kna 7pip keatas <<< 7pip tu include spread ker :confused:
 
Top