[MY JOURNAL] - USD$2000.00 Sebulan Dengan Clickbank! (4 bulan target)

mfm84

freshman
Joined
Aug 29, 2009
Messages
519
Likes
0
Points
16
Offline
peh dasat perbincgn nye

hehehee

baik tuko target

dari fokus nk wt web

tuko jd fokus serang yt nih

hehehee
 
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
huhuh kat BHW ada youtube view bot
sape sini pandai buat
imej OCR kat gambar ni tgk apa yg die
hiddenkn tuh :p


lepas tuh bagitau den...lol:D
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
tp silap aku bot mamat willow to slow..

semalam aku ada skype dgn mamat mat salleh ni.. kejam gak method dia.. mobile views gak...

setakat 1M-3M views perday easy je dia buat....
 
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
tp silap aku bot mamat willow to slow..

semalam aku ada skype dgn mamat mat salleh ni.. kejam gak method dia.. mobile views gak...

setakat 1M-3M views perday easy je dia buat....
a'ah tadi aku jumpe satu video baru upload 7 hours ago..
views dah 8 Million ...siot aje....

ko untuk naik views v.C lol
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
"ko untuk naik views v.C lol" apa tu??


method 5k aku pun dah k,o.. sib baik dpt beckup dari member lama.. x sangka plak dia artis. sedap gk lagu dia haha..

http://www.youtube.com/watch?v=VOJFh23foQ4

dia bg juga method dia dkt aku.. kalau x bagi mmg aku mengamuk la.. method lama akupun aku share dgn dia haha..

apapun mobile views masih ada lubang kena pandai cari je ni.. :)




p/s komform dia monitor forum WC ni + pakai google translate.. sebab mamat ni paranoid gile babis..
 
Last edited:
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
Member2 kamcing bro kat sini dah lama jeling2 jek ngan method bro tue..nak gak coba2 method bro tue..nak bagi method kami dah lama K.O..:p

method 5k aku pun dah k,o.. sib baik dpt beckup dari member lama.. x sangka plak dia artis. sedap gk lagu dia haha..

http://www.youtube.com/watch?v=VOJFh23foQ4

dia bg juga method dia dkt aku.. kalau x bagi mmg aku mengamuk la.. method lama akupun aku share dgn dia haha..

apapun mobile views masih ada lubang kena pandai cari je ni.. :)




p/s komform dia monitor forum WC ni + pakai google translate.. sebab mamat ni paranoid gile babis..
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
haha nk kongsi method kena trade lah..

mcm aku dgn mamat tu since bulan 3.. hari2 message sampai skg.. total kalau campur expriment aku dgn experiment dia dah dekat 1000 experiment ape...

tu pun baru jumpa "seketul" huhu...


dah jadi thread sembang pasal YouTube pulak ni kehkehke...
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
Hoho..nak trade dgn method K.O xkan bro nak layan..

Tunggu abam kmzack dtg jengah laa nanti..mana tau dier ada trading area kat youtube yg bleh pakai..:p


mcm aku dgn mamat tu since bulan 3.. hari2 message sampai skg.. total kalau campur expriment aku dgn experiment dia dah dekat 1000 experiment ape...
Pergh borak2 dah masuk 1thn baru bleh dapat hasil...plak borak "I think I Think..Yes You're right...No this method failed..mantap aa speaking bro..nie borak kat thread jek padan aa tak jadi ape..makan asap mcm hantu kapcai jek laa..:D

haha nk kongsi method kena trade lah..

mcm aku dgn mamat tu since bulan 3.. hari2 message sampai skg.. total kalau campur expriment aku dgn experiment dia dah dekat 1000 experiment ape...

tu pun baru jumpa "seketul" huhu...


dah jadi thread sembang pasal YouTube pulak ni kehkehke...
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
Hoho..tapi method dier mcm chipsmore gak...kejap ada kejap takde..sebab tue pakej reseller dier pon belum up & running lagi..:p

Wah lain dah signature bro. Pakej kecil2 ada lagi kan? Mcm 5K @ 10K views..nak start pelan2 aa bro...video dalam proses suntingan lagi nie..:) Yang lepas pon kwn blum claim lagi dari bro ( video kena banned tue) . So ingat nak bikin dulu video baru pastu baru claim semula..:)
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
nk buat package reseller agak kurang sesuai.. kecuali kalau ada method "kebal" mcm mamat skittles tu...
method buying cheap views.. method tu YT update lah apa2pun still survice gk..


boleh je klaim... tp lepas ni x boleh klaim dah :D .. sebab video slide show mmg YT kuat banned..

kecuali lepas ni kasi unlist video then blast...

korang nk jadi reseller pun boleh.. since aku jual 100k => $49.00 ..

korang jual lah $80.00 per-100k ke.. dah buta2 makan untung atas angin $30.00 ..
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
Ooo..video slide show kuat kena banned..pasnie buat video pakai amoi us dok dalam bilik depan camera buat video laa..tgk plak mcm mana kalo kebal bleh hire amoi us nie jadi model video testimonial..:D ker bro bleh suggest model mcm mana yg kebal sket utk video kat YT nie..:D Maklum laa lobang2 bro tue kebal jek kami tgk...susah nak tembus..:p

nk buat package reseller agak kurang sesuai.. kecuali kalau ada method "kebal" mcm mamat skittles tu...
method buying cheap views.. method tu YT update lah apa2pun still survice gk..


boleh je klaim... tp lepas ni x boleh klaim dah :D .. sebab video slide show mmg YT kuat banned..

kecuali lepas ni kasi unlist video then blast...

korang nk jadi reseller pun boleh.. since aku jual 100k => $49.00 ..

korang jual lah $80.00 per-100k ke.. dah buta2 makan untung atas angin $30.00 ..
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
progress...
project ini tergendala lah haha...
tp even tergendala(baru 10% - 20% siap).. still lg boleh buat sale on autopilot...
tunggulah bila 100% siap.. mmg x mustahil $2000.00 permonth haha.. :D


boleh lah buat beli beras...
 

empasis

freshman
Joined
Jun 13, 2012
Messages
15
Likes
0
Points
0
Offline
cantik video, kalau TT boleh ajar best gak. Brand ngan logo termasuk site pon cantik cuma content je masalah. Video tu kalau ada text lagi bagus pada pandangan saya

Tp thanks sebab kongsi idea ni, baru sy tau mcm mane org buat video marketing
 
Top