[MY JOURNAL] - USD$2000.00 Sebulan Dengan Clickbank! (4 bulan target)

Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
Syok tgk view video2 abang pinguspy nyer..puluh2 ribu byknya..:p

Method bro abang pinguspy masih steady lagi besh aa...hati kering pon mmg masyuk kalo method masih jalan..:p

video tue abang pingu bikin sendiri atau outsource juga? video2 baru atau video dari channel lepas yang kena banned? yang channel tue apply partner gak ker? dah baper lama live channel tue abang pinguspy?

p/s: Upah awek mat salleh buat video BREAST ker..mmg kena laa tue..:p xkan nak upah orang kenya plak kan..takde views laa jawabnya..:p

UPDATE+NOTICE

projek ni mati kejap lah... dah progress still slow.. :(

tp untuk menujukan "aku bukan hangat2 tahi ayam" org kata... :D

aku tunjukan channel untuk projek ni: http://www.youtube.com/MainMDcom

korang xyh masuk lah web tu.. apa pun x siap lg :( .. dah mcm2 artikel re-writter upah.. semua scam je..

skang nk fokus lg dkt video ni... hope yt x banned lah akaun aku... byk lg video ni nk upload..

termasuk aku upah awek mat salleh untuk buat video "breast self examination" wakaka =)) =))
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
video tu buat sendiri o.. penat.. buat + upload + blast views lagi...
dan akaun tu lah yg kena banned dulu.. lepastu puas jugak lah aku mengamuk dkt YT staff.. sebab video aku kena "spam flagged" je..
so diorang kasi balik. .. :D ..

terus apply partner.. lepas dpt parner dah xkena strike dah.. :D ..

tp sale x laju lah.. aku tgh kaji skang.. cmne lh nk kasi dia pop-up dkt page1 every target keyword..

test exp some backlinks.. bukannya increase rank.. lagi dia turun rank lg ada.. adeh .... :(
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
Ooo video sendiri..acc pon dah dapat semula dan dah apply partner bleh laa tido lena sket..:)

Tinggal kaji keyword utk 1st page jek laa pasnie..:)

Blast views semula laa video2 tue baper lama tue bro..?

video tu buat sendiri o.. penat.. buat + upload + blast views lagi...
dan akaun tu lah yg kena banned dulu.. lepastu puas jugak lah aku mengamuk dkt YT staff.. sebab video aku kena "spam flagged" je..
so diorang kasi balik. .. :D ..

terus apply partner.. lepas dpt parner dah xkena strike dah.. :D ..

tp sale x laju lah.. aku tgh kaji skang.. cmne lh nk kasi dia pop-up dkt page1 every target keyword..

test exp some backlinks.. bukannya increase rank.. lagi dia turun rank lg ada.. adeh .... :(
 
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,181
Likes
0
Points
0
Offline
Syok tgk view video2 abang pinguspy nyer..puluh2 ribu byknya..:p

Method bro abang pinguspy masih steady lagi besh aa...hati kering pon mmg masyuk kalo method masih jalan..:p

video tue abang pingu bikin sendiri atau outsource juga? video2 baru atau video dari channel lepas yang kena banned? yang channel tue apply partner gak ker? dah baper lama live channel tue abang pinguspy?

p/s: Upah awek mat salleh buat video BREAST ker..mmg kena laa tue..:p xkan nak upah orang kenya plak kan..takde views laa jawabnya..:p
Mrdisc .. ada masa kita chat ..ada benda nk discuss. :D
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
Ooo video sendiri..acc pon dah dapat semula dan dah apply partner bleh laa tido lena sket..:)

Tinggal kaji keyword utk 1st page jek laa pasnie..:)

Blast views semula laa video2 tue baper lama tue bro..?
skang susah nk jumpa working method..

kebanyakan method semua dah nazak.. since yt update diorang punya sistem..

skang pun aku cuma ada method yg boleh blast 5k perday je.. dan akaun aku yt tu pun aku dah blast banyak kali views still stop sampai total 38M je..

blast video org lain naik pula dia...

blast semua video tu pun since bulan 3.. sebab yt method sekejap jalan.. lepastu mati.. amik masa 2 bulan pula hunt method baru... :)
 
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
5k views daily oklah tuh pada takdo langsung naik views nye....
udah tak jumpe cara dah....dah habis daya dah...lol
 

kallam

freshman
Joined
May 31, 2007
Messages
1,073
Likes
0
Points
36
Offline
he he dah reveal dah blog nyer
ko tak monitise ngan adsense ker ?

nak duduk first page dah mudah dah nih pingu ...
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
@KMZack - method ada.. cuma yt kadang2 tutup.. lepas 2-3 hari bukak.. lepas tu ttup balik

@kallam - lol web aku tu bukan ada apa pun = KOSONG.. artikel apa pun xde.. sebab banyak masa terbuang pada YouTube video.. + channel
 
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
@KMZack - method ada.. cuma yt kadang2 tutup.. lepas 2-3 hari bukak.. lepas tu ttup balik
tulah... bulan ni sahaja hampir setiap minggu
yt tukar itu dan tukar ini.....sekejap naik besok dah tak naik
cam bro cakap kat atas nilah...lol :p
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
Bro nyer kesihatan dah bagus, takkan nak NAIK hari-hari..tak penat ker NAIK hari2..:p

views video sendiri tak naik2 pon sales servis views bro naik jek hari-hari..:p

sampai skang aku tak faham.. ni video customer yg aku blast semalam.. http://www.youtube.com/watch?v=ml_423wEel8 dari 100views > 4600views ..

tp bila aku blast dkt video2 kesihatan aku.. sampai skang xde increase2 pun aduhhhhhh. tak faham aku... :( stress betul..
 
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
sampai skang aku tak faham.. ni video customer yg aku blast semalam.. http://www.youtube.com/watch?v=ml_423wEel8 dari 100views > 4600views ..

tp bila aku blast dkt video2 kesihatan aku.. sampai skang xde increase2 pun aduhhhhhh. tak faham aku... :( stress betul..
lol cam bro cakap lah sekejap buka sekejap tutup
aku pun sama.....

Semalam aku deliver 7K views ( Mobile ). Send pukul 2.00ptg
views naik pukul 11 malam..

Dam dam doommmmm dapat tangkap ikan besor pukul 2.00pg tadi blast 200k Client lain. Sampai sudah tak naik naik....cam siottttt :p :D
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
haha.. "kesihatan" aku mmg sihat dan boleh naik any time lol.. ;p


cuma tula.. video kesehatan punya views xmo naik.. target each video 1M keattas.. baru boleh dominate senang2.. setakat 100k - 200kviews susah.. dia mau kurang2 300k - 1M baru padu sikit dia dominate... hehe.... tunggu kmzack keluar dia punya reseler service... kut2 murah ke.. :D
 
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
Kalo bro ngan abang kmzack GABUNG cepat jek NAIK reseller punya service tue..:p

p/s: tapi taktau laa gabung padu under radar style..:)
tulah abam pingu tak nak gabung sistem reseller semua dah ready tinggal nak method aje kasi letup
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
haha.. kalau sembang pasal youtube ni mmg mau berpage2 lah jawabnya...

cuma..aku cadangkan koranglah.. sementara ada masa.. cepat2 dominate yt.. :) time ni lah nak dominate YT gila.. sebab hasil kajian aku (cewah).. aku rasa trend mendatang.. YT ni dah nak jadi macam TV dah.. benda penting selepas "search engine" ..

kalau cek news pun semua dah mula attack YT...

mcm russiatoday / cbsnews /ABCnews / dan banyak lagi seperti channel news dari japan views sampai beratus juta views..

autos dah lain-lain.. kalau boleh korang buat ala2 "branding channel"... untuk long term boleh layan "monitize" $1 per 1000views...

mcm nigahiga.. total views 1Billion.. dah jutawan dah beliau.. :D


sama gak mcm trend yg lepas2 org pakat pulun (main facebook fan page) kumpul LIKE dekat fan page dan jual.. begitulah yg aku nampak pada YouTube.. :)

cuma youtube ni value dia lagi tinggi.. tambah2 video yg ada banyak views.. :) dan video yg target sepesifik niche.. ada 2 long term money yg boleh dibuat.. :)
 
Last edited:
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
Sebab nak tunggu abam pinguspy turun padang jarang2 skali..dah ready carpet merah baru dier mau maii turun tgk orang kampung..:p

Ramai nak dominate style abang pinguspy tapi semua method dah cukup matang..xbleh nak naik lagi..nak overhoul pon dah takde kedai nak ambil lagi..:)

tak dapat dominate YT kaw dapat naik VIEWS jek 1K per day pon dah jadi..dapat tangkap anak-anak ikan pon jadi laa..utk nelayan2 bot pancung mcm saya nie..:p


haha.. kalau sembang pasal youtube ni mmg mau berpage2 lah jawabnya...

cuma..aku cadangkan koranglah.. sementara ada masa.. cepat2 dominate yt.. :) time ni lah nak dominate YT gila.. sebab hasil kajian aku (cewah).. aku rasa trend mendatang.. YT ni dah nak jadi macam TV dah.. benda penting selepas "search engine" ..

kalau cek news pun semua dah mula attack YT...

mcm russiatoday / cbsnews /ABCnews / dan banyak lagi seperti channel news dari japan views sampai beratus juta views..

autos dah lain-lain.. kalau boleh korang buat ala2 "branding channel"... untuk long term boleh layan "monitize" $1 per 1000views...

mcm nigahiga.. total views 1Billion.. dah jutawan dah beliau.. :D


sama gak mcm trend yg lepas2 org pakat pulun (main facebook fan page) kumpul LIKE dekat fan page dan jual.. begitulah yg aku nampak pada YouTube.. :)

cuma youtube ni value dia lagi tinggi.. tambah2 video yg ada banyak views.. :) dan video yg target sepesifik niche.. ada 2 long term money yg boleh dibuat.. :)
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
Sebab nak tunggu abam pinguspy turun padang jarang2 skali..dah ready carpet merah baru dier mau maii turun tgk orang kampung..:p

Ramai nak dominate style abang pinguspy tapi semua method dah cukup matang..xbleh nak naik lagi..nak overhoul pon dah takde kedai nak ambil lagi..:)

tak dapat dominate YT kaw dapat naik VIEWS jek 1K per day pon dah jadi..dapat tangkap anak-anak ikan pon jadi laa..utk nelayan2 bot pancung mcm saya nie..:p

haha.. kalau 2-3bulan lepas best lah nak rape YT skang susah.. aku punya method pun dah nazak ni huhu... terlebih running.. YT staff nampak.. habis.. :(

cuma otai2 dekat BHW tu diorang adalah method diorang.. tp method bot pun dah mati kut .. dah hampir pupus.. diorang pakai method traffic murah redirect ke youtube..

try lah cari.. aku duk cari gk traffic murah.. kut2 jumpa boleh bukak kedai views besar2ran.. = MASYUK!!
 
Top