[MY JOURNAL] - USD$2000.00 Sebulan Dengan Clickbank! (4 bulan target)

PinguSpy

Senior
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,432
Points
38
hampeh lah.. aku terpadam pulak images dan juga beberapa content dkt main page..
xpelah.. nanti upload dan edit balik...
 

pecot85

freshman
Joined
Jan 4, 2009
Messages
232
Points
16
Age
35
salam..dasat bro...extreme experiment ni....insyallah berjaya
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,342
Points
38
Satu2 lubuk yang aku belum target adalah clickbank. Tak sempat masa nak target.
Mungkin selepas baca kes studi bro, aku boleh plan untuk hire freelancer untuk tugas ini.
Aku follow juga thread nie.
 

PinguSpy

Senior
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,432
Points
38
Satu2 lubuk yang aku belum target adalah clickbank. Tak sempat masa nak target.
Mungkin selepas baca kes studi bro, aku boleh plan untuk hire freelancer untuk tugas ini.
Aku follow juga thread nie.
good bro..
clickbank sebenarnya tgh main sekarang..
tapi kurang memberangsangkan.. sebulan 1 - 2 sale saja..

so kasi clear semua balik... dan start dari mula balik.. :)

tu pun setelah bebulan2 planning dan research ..

clickbank ni sebenarnya easy money ni... cuma terlalu fokus pada SEO tu yg buat susah..
walhal pelbalagikan medium SEO.. pun boleh makan juga sebenarnya..
 

zamrie

Senior
Joined
Oct 29, 2010
Messages
827
Points
18
Go Pingu.. Go! Go.. pingu Go! (gaya pom pom girl)
 

PinguSpy

Senior
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,432
Points
38
aku suka style camni. jenis pakai peluru tabur dgn volume byk. cume nak buat style kena gila sket cam pingu lah :p
bukan gila aje bro.. tp agak meletihkan...
tp xpelah... aku mmg biasa buat kerja2 meletihkan....
 

hazim799

freshman
Joined
Oct 3, 2010
Messages
222
Points
0
good luck...

pasni ,blh lh bt sesi personal coaching....(jgn mahal2...hehehe)
 

fauziahmad

Newbie
Joined
Nov 18, 2007
Messages
560
Points
16
bagus bro , moga berjaya, tak pandai nak komen, sebab tak tahu apa click bank. lepas ni tengok nak study dan lepak balik depan lap top masam ni... he he ;;)
 
Top