[MY JOURNAL] - USD$2000.00 Sebulan Dengan Clickbank! (4 bulan target)

Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
#21
hampeh lah.. aku terpadam pulak images dan juga beberapa content dkt main page..
xpelah.. nanti upload dan edit balik...
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,328
Likes
0
Points
38
Offline
#24
Satu2 lubuk yang aku belum target adalah clickbank. Tak sempat masa nak target.
Mungkin selepas baca kes studi bro, aku boleh plan untuk hire freelancer untuk tugas ini.
Aku follow juga thread nie.
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
#26
Satu2 lubuk yang aku belum target adalah clickbank. Tak sempat masa nak target.
Mungkin selepas baca kes studi bro, aku boleh plan untuk hire freelancer untuk tugas ini.
Aku follow juga thread nie.
good bro..
clickbank sebenarnya tgh main sekarang..
tapi kurang memberangsangkan.. sebulan 1 - 2 sale saja..

so kasi clear semua balik... dan start dari mula balik.. :)

tu pun setelah bebulan2 planning dan research ..

clickbank ni sebenarnya easy money ni... cuma terlalu fokus pada SEO tu yg buat susah..
walhal pelbalagikan medium SEO.. pun boleh makan juga sebenarnya..
 
Joined
Dec 10, 2009
Messages
17
Likes
0
Points
0
Offline
#29
Bagus, blh belajar apa yg patut. Dah subscribe, hope lps ni aku pun blh wat cb. Lama dah ada akaun tp xaktif sgt. Keep it up
 
Joined
Jun 14, 2011
Messages
274
Likes
0
Points
0
Offline
#31
aku suka style camni. jenis pakai peluru tabur dgn volume byk. cume nak buat style kena gila sket cam pingu lah :p
 
Joined
Mar 15, 2009
Messages
284
Likes
0
Points
0
Offline
#39
Semoga berjaya bro PinguSpy! :)

Kalau dilihat pada 'plan kerja', memang heavy dan dahsyat! :)

Saya juga nak follow bagaimana keberkesanan menggunakan spinchimp.com.

Semoga berjaya bro PinguSpy! :)
 
Joined
Nov 18, 2007
Messages
555
Likes
0
Points
16
Offline
#40
bagus bro , moga berjaya, tak pandai nak komen, sebab tak tahu apa click bank. lepas ni tengok nak study dan lepak balik depan lap top masam ni... he he ;;)
 
Top