My first $1!

rajaotai

Newbie
Joined
Sep 8, 2008
Messages
168
Points
16
tahniah2. bertambah semangat saya nak start balik ebay ni. dah lama tinggal sebab tak sempat, sekarang rasa nak start baliklah,
tengok2 acc wc pun dah lupe, terpaksa wat acc baru, sedih :(
btw, tahniah sekali lagi, semoga lebih bersemangat lepas ni :)

saya, usahkan start balik. start pun tidak lagi. huhu.
 

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Tahniah TT

Saya pun nak jadi macam TT la... :)
 

begrie

freshman
Joined
May 14, 2009
Messages
50
Points
0
bagus2. nak besh cari barang yang boleh jual kat pasar malam tambah boleh jual kat pasar ebay lagi bagus. x berabuk hehe. tengah hari kije, malam kije, tido pon kije... hahaha
 

MangsaKeadaan

freshman
Joined
Jan 12, 2012
Messages
2
Points
0
Tahniah!!. Bestnye klu tgk duit masuk ni. saya berminat ngn eBay dan nk berjinak2..mane tau dpt rezeki lebih..
Kayuh pelan2..insyaallah klu otai2..sifu2 ajar tu mungkin lebih lg dpt.

p/s: to sifu2 / otai2 pls guide me..buah cempedak di luar pagar..
 

Faily Noor

freshman
Joined
Mar 10, 2011
Messages
51
Points
0
Salam, just nak share...saya maseh baru lagi bab ebay2 nie..
heee rase seronok lepas bace diari Ebay kat forum nie..
Lepas tue saye pun test la and hasil testing lepas 3 hari nie la yang saya dapt..

View attachment 5550
View attachment 5551

Moga2 lepas nie dapat lagi.. and dapat jadi motivasi kepada yang lain.. ;)



Tahniah Tuan...!! Semoga kejayaan pihak Tuan ini,akan menjadi pemangkin kepada Boobie ebay semalaysia...;)...
 
Top