My first $1!

Joined
Sep 8, 2008
Messages
169
Likes
0
Points
16
Offline
#23
tahniah2. bertambah semangat saya nak start balik ebay ni. dah lama tinggal sebab tak sempat, sekarang rasa nak start baliklah,
tengok2 acc wc pun dah lupe, terpaksa wat acc baru, sedih :(
btw, tahniah sekali lagi, semoga lebih bersemangat lepas ni :)
saya, usahkan start balik. start pun tidak lagi. huhu.
 

begrie

freshman
Joined
May 14, 2009
Messages
48
Likes
0
Points
0
Offline
#26
bagus2. nak besh cari barang yang boleh jual kat pasar malam tambah boleh jual kat pasar ebay lagi bagus. x berabuk hehe. tengah hari kije, malam kije, tido pon kije... hahaha
 
Joined
Jan 12, 2012
Messages
2
Likes
0
Points
0
Offline
#27
Tahniah!!. Bestnye klu tgk duit masuk ni. saya berminat ngn eBay dan nk berjinak2..mane tau dpt rezeki lebih..
Kayuh pelan2..insyaallah klu otai2..sifu2 ajar tu mungkin lebih lg dpt.

p/s: to sifu2 / otai2 pls guide me..buah cempedak di luar pagar..
 

F@hmI

freshman
Joined
Jan 8, 2012
Messages
139
Likes
0
Points
0
Offline
#28
Permulaan yang baik, teruskan usaha supaya lebih berjaya di masa akan datang...
 
Joined
Mar 10, 2011
Messages
51
Likes
0
Points
0
Offline
#32
Salam, just nak share...saya maseh baru lagi bab ebay2 nie..
heee rase seronok lepas bace diari Ebay kat forum nie..
Lepas tue saye pun test la and hasil testing lepas 3 hari nie la yang saya dapt..

View attachment 5550
View attachment 5551

Moga2 lepas nie dapat lagi.. and dapat jadi motivasi kepada yang lain.. ;)


Tahniah Tuan...!! Semoga kejayaan pihak Tuan ini,akan menjadi pemangkin kepada Boobie ebay semalaysia...;)...
 
Top