My first $1!

xenarra

freshman
Joined
Feb 7, 2008
Messages
5
Points
1
Salam, just nak share...saya maseh baru lagi bab ebay2 nie..
heee rase seronok lepas bace diari Ebay kat forum nie..
Lepas tue saye pun test la and hasil testing lepas 3 hari nie la yang saya dapt..

Ebay.jpg
Paypal.jpg

Moga2 lepas nie dapat lagi.. and dapat jadi motivasi kepada yang lain.. ;)
 

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Ce...ce..citer macam mana dapat... :D
 

xenarra

freshman
Joined
Feb 7, 2008
Messages
5
Points
1

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
tahniah sis... Welcome abroad to [email protected]

p/s: screenshot ebay USD 17.99...Screenshot Paypal USD 32.99..:D
 

xenarra

freshman
Joined
Feb 7, 2008
Messages
5
Points
1
tahniah sis... Welcome abroad to [email protected]

p/s: screenshot ebay USD 17.99...Screenshot Paypal USD 32.99..:D

bagus..+ve improvement..good luck :)

Wah! Tahniah :D

kat mana diari Ebay tu?..bleh share?...hehehe

Tahniah! Teruskan usaha. hati kena kering

tahniah. jual produk apa? bole share?

congratulations :)
Terima kasih semue.. inshaAllah after exam to be continue.. ;)
 

AlimAriff

Newbie
Joined
Jul 2, 2011
Messages
124
Points
0
eBay mmg bole buat duit, yg penting tau caranya..
 

asyrafazmin89

freshman
Joined
Oct 29, 2011
Messages
1
Points
0
tahniah2. bertambah semangat saya nak start balik ebay ni. dah lama tinggal sebab tak sempat, sekarang rasa nak start baliklah,
tengok2 acc wc pun dah lupe, terpaksa wat acc baru, sedih :(
btw, tahniah sekali lagi, semoga lebih bersemangat lepas ni :)
 
Top