Murah!Murah! Dapatkan Blogpost Anda Sendiri di PR7 REAL Edu Domain!

naqiu002

Super Senior
Joined
Dec 17, 2007
Messages
876
Points
18
Age
28


Salam sejahtera warga WC,

Kali ini saya ingin membantu anda yang masih mengharapkan untuk mendapatkan artikel anda dipublish di authority site seperti di domain .edu. Saya rasa anda sudah sedia maklum tentang KEHEBATAN blogpost di .edu sites berbanding dengan .com, .org dan .net.

Jadi untuk ringkasan, ini yang anda akan dapat:

  • Anda akan mendapat backlink dari REAL edu site yg mempunyai PR7 (bkn edu.xx)
  • Artikel (anda sediakan) akan mempunyai anchor text
  • Backlink yang mantap dengan harga yang MURAH ;;)

Jadi berapa harga untuk servis ini?
Cuma RM5 untuk blogpost ini. :-O

Ya, saya cuma kenakan caj yang cukup murah untuk servis ini, walaupun di forum luar, servis sebegini boleh mencecah hingga puluhan ringgit.


Pembayaran

MAYBANK
MOHAMAD NAQIUDDIN B. CHE NUDIN
102055371778

Sekiranya ada persoalan just balas kat thread ni.

Terima kasih.
 
Last edited:

azharbiz

freshman
Joined
Dec 7, 2009
Messages
588
Points
0
berapa backlink?
 

naqiu002

Super Senior
Joined
Dec 17, 2007
Messages
876
Points
18
Age
28

naqiu002

Super Senior
Joined
Dec 17, 2007
Messages
876
Points
18
Age
28

naqiu002

Super Senior
Joined
Dec 17, 2007
Messages
876
Points
18
Age
28

RomeoRavent (RR)

freshman
Joined
Nov 28, 2009
Messages
1,218
Points
38
Saya suka design awak kat atas tu bro..tapi bagi saya yang belum sedia maklum KEHEBATAN blogspot di .edu berbanding extention yang lain boleh tak anda terangkan lagi...

Maaf..newbie la katakan.. : )
Ada org kata....1 backlink dari .edu bersamaan dengan 100 backlinks dari .com extension.
Sorry if I'm wrong...
 

safuan

Newbie
Joined
Mar 21, 2008
Messages
179
Points
16
Kalau blog Wordpress boleh jugak ker bro? Kalau bro takder masalah, boleh kongsi dgn kitorang tak edu blog yg dimaksudkan tu? Satu lagi nak tanya, edu blog tu kat subdomain ker? Thanks
 

naqiu002

Super Senior
Joined
Dec 17, 2007
Messages
876
Points
18
Age
28
Saya suka design awak kat atas tu bro..tapi bagi saya yang belum sedia maklum KEHEBATAN blogspot di .edu berbanding extention yang lain boleh tak anda terangkan lagi...

Maaf..newbie la katakan.. : )
Ada org kata....1 backlink dari .edu bersamaan dengan 100 backlinks dari .com extension.
Sorry if I'm wrong...
Lebih kurang mcm bro Mcphat katakan. Sbnrnya domain .edu lebih bernilai di mata google sebab domain .edu ni, bukan semua orang boleh daftar. Kecuali kalau bro ada universiti sendiri baru boleh daftar domain .edu :)
 

naqiu002

Super Senior
Joined
Dec 17, 2007
Messages
876
Points
18
Age
28
Kalau blog Wordpress boleh jugak ker bro? Kalau bro takder masalah, boleh kongsi dgn kitorang tak edu blog yg dimaksudkan tu? Satu lagi nak tanya, edu blog tu kat subdomain ker? Thanks
Boleh x ada masalah. Janji ada domain :)

Maaf, yg pasal edu blog tu saya x dpt, kongsi sbb kmgknan besar, blog tu nanti akan dipenuhi spam, bila di hebahkan umum :)

Yup, di subdomain. Payah rasanya kalau nak cari blogpost di root domain :)
 

naqiu002

Super Senior
Joined
Dec 17, 2007
Messages
876
Points
18
Age
28
Top