Mulakan Bisnes Tanpa Modal (Dropship)

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
94
Points
6
sy dh pm. harap dpt detail asap ye.

tq

saya dah bls dah rasanya.. sila bersihkan inbox anda.. dah penuh dah tu.. xleh nak msg lagi.. lol~.. sambil2 tu.. sekodeng sekali email anda..
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
94
Points
6
kasi UP sikit thread ni.. masih boleh pakai service ni.. sapa nak mari mintak invite.. peluang ni.. kalau kata la nak buat beli untuk diri sendiri pun boleh.. xde masalah..
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
94
Points
6
pm details

Detail xde pe sangat dah nak dicitakan.. semua kat main thread.. cuma sekarang utk saya hantar INVITE je kalau berminat.. memang sesuai utk yg ada kedai dan juga yg xde kedai.. kalau nak sila PM email anda..
 

MasterG

freshman
Joined
Aug 18, 2006
Messages
248
Points
16
Okie saya dah pm invite saya yea... Saya dah kasi email :)
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
94
Points
6
sorry saya lambat reply ada hal yg perlu diuruskan dulu.. kepada @mayor87 dan @mohdyazed masih berminat ke.. saje nak tahu.. sebab karang saya dah add korang.. korang lupa nak check email.. penat je masing2 nnt..
 

Naz Akhtar

Super Senior
Joined
Jun 21, 2014
Messages
533
Points
43
sorry saya lambat reply ada hal yg perlu diuruskan dulu.. kepada @mayor87 dan @mohdyazed masih berminat ke.. saje nak tahu.. sebab karang saya dah add korang.. korang lupa nak check email.. penat je masing2 nnt..


confuse jap tadi..

posting ni bru lagi kan..awat Tuan tak buka thread baru..
lagi ramai orang nampak...kalau tak kena selak smpai page belakang
baru dapat bace offer tuan
 
Top