Mulakan Bisnes Tanpa Modal (Dropship)

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#89
kasi UP sikit thread ni.. masih boleh pakai service ni.. sapa nak mari mintak invite.. peluang ni.. kalau kata la nak buat beli untuk diri sendiri pun boleh.. xde masalah..
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#91
Detail xde pe sangat dah nak dicitakan.. semua kat main thread.. cuma sekarang utk saya hantar INVITE je kalau berminat.. memang sesuai utk yg ada kedai dan juga yg xde kedai.. kalau nak sila PM email anda..
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#95
sorry saya lambat reply ada hal yg perlu diuruskan dulu.. kepada @mayor87 dan @mohdyazed masih berminat ke.. saje nak tahu.. sebab karang saya dah add korang.. korang lupa nak check email.. penat je masing2 nnt..
 

Naz Akhtar

Super Senior
Joined
Jun 21, 2014
Messages
502
Likes
132
Points
43
Offline
#96
sorry saya lambat reply ada hal yg perlu diuruskan dulu.. kepada @mayor87 dan @mohdyazed masih berminat ke.. saje nak tahu.. sebab karang saya dah add korang.. korang lupa nak check email.. penat je masing2 nnt..

confuse jap tadi..

posting ni bru lagi kan..awat Tuan tak buka thread baru..
lagi ramai orang nampak...kalau tak kena selak smpai page belakang
baru dapat bace offer tuan
 
Top