Mulakan Bisnes Tanpa Modal (Dropship)

MasterG

freshman
Joined
Aug 18, 2006
Messages
248
Points
16
salam okie saya dah PM sila check yea... dah PM sila PM saya.. nie peluang bagus nie...
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
94
Points
6
@MasterG

sudeyyyy..

@johntravolta

sudeyyyyy jugaaaa..

@J69ames6

pehal iklan cermin kat sini lak.. puihhhh.. lol~..
 
Last edited:

MasterG

freshman
Joined
Aug 18, 2006
Messages
248
Points
16
zegro saya blur nie.. kenapa dalam PM saya ada website lain.. pasal email tu.. kene register ker.. yang dalam email plak lain pula website dia.. mana satu nie.. yang dalam email tu pergi ker site Ta***.com .. so disitu saya kena register ker?
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
94
Points
6
zegro saya blur nie.. kenapa dalam PM saya ada website lain.. pasal email tu.. kene register ker.. yang dalam email plak lain pula website dia.. mana satu nie.. yang dalam email tu pergi ker site Ta***.com .. so disitu saya kena register ker?

haa.. yg Ta****.com dlm email.. betul la tu.. yg site kat PM tu lain kot.. org lain PM kot.. sebabnya saya xde PM link pun rasanya.. yg ada pun saya tulis dah register.. pi sekodeng.. mcm tu je.. cuba try follow yg Ta****.com tu dari email.. kalau xleh PM saya balik.. kena re-registerkan email sekali lagi kadang2 tu..
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
94
Points
6
ada je.. xde limit rasanya.. mari2.. PM sini mari..
 

MasterG

freshman
Joined
Aug 18, 2006
Messages
248
Points
16
haa.. yg Ta****.com dlm email.. betul la tu.. yg site kat PM tu lain kot.. org lain PM kot.. sebabnya saya xde PM link pun rasanya.. yg ada pun saya tulis dah register.. pi sekodeng.. mcm tu je.. cuba try follow yg Ta****.com tu dari email.. kalau xleh PM saya balik.. kena re-registerkan email sekali lagi kadang2 tu..


Aduiii,, saya nak register di Ta****.com tu tapi tetiba dia cakap saya akan register dibawah DinoBytes... cam mana tu ke itu adalah bro... jugak tu
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
94
Points
6
Aduiii,, saya nak register di Ta****.com tu tapi tetiba dia cakap saya akan register dibawah DinoBytes... cam mana tu ke itu adalah bro... jugak tu

betul la tu.. DinoBytes..
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
94
Points
6
sapa yg dah PM saya.. saya dah bls dah semua.. sapa yg xPM tu.. memang xde apa2 la dlm inbox korang.. wahwahwahhhh.. nak join sini mari PM.. bukan the other way around.. =-=".. waduh2..
 

jedi79

Newbie
Joined
Jan 23, 2008
Messages
381
Points
16
Salam bro, saya try pm tp sistem bgtau inbox bro penuh.
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
94
Points
6
Salam bro, saya try pm tp sistem bgtau inbox bro penuh.

k saya dah freekan dah inbox.. boleh PM balik semua.. sapa2 yg dah PM tapi xdpt reply PM dari saya.. maknanya saya maybe dah terdelete PM korang.. sorry2.. sila la PM balik..
 
Top