Mulakan Bisnes Tanpa Modal (Dropship)

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
94
Points
6
ye.. dah reply dah rasanya.. silalah sekodeng PM tu.. :D
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
94
Points
6
haa.. xpe2.. dont worry be happy.. dah settle dah.. check email..
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
94
Points
6
salam tuan, dh bg email..ape update lepas tu?

haa.. dah bagi email.. saya registerkan email tu.. karang continue je next step dari email utk complete registration.. lepas tu login kat member site n terbeliakan mata anda dgn harga discounts khas utk member.. tu je.. :D..
 

hanisharun

Senior
Joined
Dec 11, 2011
Messages
386
Points
18
haa.. dah bagi email.. saya registerkan email tu.. karang continue je next step dari email utk complete registration.. lepas tu login kat member site n terbeliakan mata anda dgn harga discounts khas utk member.. tu je.. :D..

dh hantar step nya kt email ke? mungkin sy terdelete kot sbb xperasan..boleh pm blk x atau send sikit detail berkenaan dgn email tu nnt blh sy search blk kt dalam trash..tengkiu
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
94
Points
6
dh hantar step nya kt email ke? mungkin sy terdelete kot sbb xperasan..boleh pm blk x atau send sikit detail berkenaan dgn email tu nnt blh sy search blk kt dalam trash..tengkiu

Saya dah resend.. tengok dlm mailbox or spam bob seluar kotak..
 

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
94
Points
6
tuan, sy dpt email link ke website..kena register ke mcm mana? tuan kata dh register kan tp xdpt plak detail login..lg 1 nk tny market malaysia je ke?

dia kadang2 mengada2 sikit site tu.. cuba pakai [ forget password ] tu.. email sama yg bagi saya.. kalau dia kata xde.. PM saya balik.. saya registerkan 1 more time.. nak try market lain pun boleh.. terpulang la mana pun.. xde masalah..
 
Top