Mulakan Bisnes Tanpa Modal (Dropship)

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#1
Kepada siapa yg nak mulakan business tampa modal ( dropship ) menjual barang electronic utk product seperti laptop / tablets boleh la bagi email anda kepada saya.. so saya boleh hantar INVITE kepada satu program yg mantap lagi stylo.. :p.. apa yg istimewanya program ni.. anda akan dpt harga membership utk sesuatu product tersebut.. yg pasti barang yg dijual semuanya yg original recipe mcm KFC.. :D.. clone2 xmain..

Product laptop seperti dari brand :
- Apple ( Discontinue xtau pesal.. :( )
- Asus
- Acer
- Lenovo
- HP
- Samsung

Product tablets seperti dari brand :
- Samsung
- Asus
- Apple ( Discontinue xtau pesal.. :( )

Boleh buat register ISP secara online kepada customer anda, ISP dari :
- TM ( Streamyx / Unifi )
- Maxis
- Celcom
- P1
- TIME

Note : xsemestinya jual ke customer.. nak buat beli sendiri pun boleh.. xde masalah.. malah lagi menarik harga member dari harga market..

Yg pasti harga member boleh dpt murah sehingga 30% discounts dari harga market.. apa tunggu lagi.. mari.. PM saya email anda so saya boleh hantar INVITE..

Cara2 mendaftar :
- PM saya email atau reply kat thread ni email anda [ tapi kalau reply kat thread email anda karang xde privacy lak.. email expose 1 dunia.. apa2 pun terserah anda.. saya cadangkan PM email.. selamat sikit.. ;) ]
- Saya hantar INVITE ke email anda.. anda follow je step seterusnya dari email yg diterima, make sure tengok dlm SPAM folder sekali.. mana la tau dia terbang ke sana ke.. huhu..

Note : kalau kata la email x lengkap dgn detail semua.. sila PM saya semula.. saya akan cuba membantu anda ASAP..
 
Last edited:
Top