Wanted Mulakan Bisnes Tanpa Modal (Dropship) Programs - Health products

Status
Not open for further replies.

zegxro

freshman
Joined
Oct 27, 2010
Messages
93
Likes
0
Points
6
Offline
#1
Assalamualaikum semua, mungkin anda pernah nampak tajuk thread [ Mulakan Bisnes Tanpa Modal (Dropship) ] ni dulu.. kali ini saya ingin membuka thread yg baru cuma product yg berbeza dan memberi satu lagi peluang perniagaan kepada sesiapa yg berminat dlm bab2 KECANTIKAN / KESIHATAN / JAMU / PERUBATAN atau product2 yg sejenis dgnnya.. product2 yg saya maksudkan disini adalah product dari :
- AURAMEN
- AURAWHITE
- LYANAZ
- CALIPH
- DARA ANGGUN
- DE WAJAH
- DIANZ
- D’AURA
- D'HERBS
- DNARS SKINCARE

- Dan lain2 lagi.. ( you name it.. we got it.. chewahhhhh.. )

Apa yg istimewanya program ini ialah anda akan dpt HARGA AGENT utk setiap product yg saya ada dan yg pastinya saya MAKE SURE semua product2 yg ada dlm stock saya ini adalah products yg original bukannya yg tiruan..

Siapa yg boleh join :

Untuk permulaan ini.. saya hanya akan buka kepada 10 INDIVIDU SAHAJA ( akan dibuka lagi peluang kepada yg lain sekiranya saya dapati banyak sambutan pada program ini nnt ).. individu yg saya cari ialah seperti dibawah :
- Mereka SENDIRI ataupun ada family member yg sedang menggunakan product2 ni sekarang
- Mereka yg BETUL2 minat dalam bab2 product2 ini
- Mereka yg pandai MEMBAHAGIKAN MASA kerja / sekolah / family utk perniagaan ini
- Mereka yg pandai MEMBUAT JUALAN secara online atau pun offline
- Mereka yg rasa CONFIDENT boleh mencapai TARGET JUALAN setiap bulan program ini iaitu 2 PRODUCTS SAHAJA dalam masa sebulan
- Mereka yg dok cari HARGA AGENT utk product2 ini


Macam mana cara nak join :
Mudah je.. disebabkan program ini boleh dicategorikan sebagai program CLOSED GROUP saya ingin cari mereka yg BETUL2 tahu mengenai product health ini.. jadi sesiapa yg minat boleh la PM kepada saya :
- Namakan 1 PRODUCT yg korang atau kenalan korang yg sedang pakai atau dok jual/beli sekarang
- CERITAKAN cara yg korang akan promote product2 ni nnt ( ceritakan secara ringkas yg boleh )
- Namakan 1 PRODUCT SAHAJA yg anda ingin tahu harga yg saya boleh offer kat korang nnt


Selepas saya membuat pemilihannya nnt dan sekiranya anda terpilih.. saya akan minta contact detail anda utk saya masukkan ke dlm CLOSED GROUP WHATAPPS saya utk support korang nnt

Note :
- TIADA SEBARANG PEMBAYARAN yg akan saya kenakan kat korang utk sertai program ini.. jangan susah ati.. sebab saya ingin membantu korang bukan nak menyusahkan lagi korang dan saya ingin membuat team perniagaan saya sendiri mcm team POKEMON GO tu.. +Haha+
- Kepada mereka yg tidak dapat mencapai TARGET JUALAN bulanan nnt. saya akan cuba membantu anda kemudian dan sekiranya tidak ada sebarang perubahan.. anda akan DIBAKOR IDUP2 YEAHHHHH ( perhhhh.. ganas sangat lak.. saya minta maaf awal2 dan anda akan dikeluarkan dari team saya nanti +Maaf+ )
- Info selanjutnya akan saya ceritakan kemudian sekiranya anda berjaya join program ini nnt +Peace+

Apa lagi tunggu.. jom cuba perniagaan kesihatan ini.. mana la tau kot2 perniagaan ini sesuai utk anda..+wink+
 
Status
Not open for further replies.
Top