Mug Edisi Terhad AKU DIA & VOLKSWAGEN Eksklusif & ORI daripada UBI

ubi

freshman
Joined
Oct 7, 2007
Messages
152
Points
16
Salam Semua....

Ni nak cerita dan promote produk yg terbaru dihasilkan oleh saya...

"MUG EDISI TERHAD
ZURINA DAN UBI
AKU DIA & VOLKSWAGEN"


http://www.kartunisubi.com/ADV/

Oleh kerana permintaan yg tinggi dari peminat siri kartun ini yg pernah popular satu ketika dahulu, saya dengan nekadnya telah men'cetak rompak' karya sendiri untuk menghasilkan SEPASANG MUG (Zurina & Ubi) untuk dijadikan sebagai koleksi simpanan anda!

Boleh baca cerita lanjutnya di http://www.kartunisubi.com/ADV/



Untuk pengetahuan, Mug Eksklusif Edisi Terhad ini hanya dicetak sebanyak 300 SET SAHAJA! Ya, memang betul apa yang anda baca... hanya 300 PASANG SAHAJA!!

Oleh kerana produk ini AMAT TERHAD dan untuk untuk memberi keadilan kepada semua peminat, setiap orang hanya dibenarkan untuk memesan 1 set (Zurina & Ubi) produk mug ini sahaja!

Pada yg berminat dan dah tak sabar nak tau selanjutnya boleh pergi ke http://www.kartunisubi.com/ADV/



Anda boleh memilih samada untuk memesan HANYA SALAH SATU dari design tersebut ataupun KEDUA-DUANYA SEKALI (digalakkan).

Berikut adalah harga tawaran untuk Mug Eksklusif Edisi Terhad ini:

* 1 Mug - RM25
* Kos Penghantaran (Pos Biasa)
+RM3 (Semenanjung)
+RM5 (Sabah & Sarawak)




* 2 Mug (Couple) - RM48
* Kos Penghantaran (Pos Biasa)
PERCUMA! (Semenanjung)
+RM5 (Sabah & Sarawak)


* Untuk penghantaran luar dari Malaysia, sila hubungi kami
* Tambahan RM3 diperlukan untuk Pos Berdaftar



Ketika post ini ditulis, sudah hampir 200 set yg sudahpun terjual. Sekiranya anda berminat, jangan berlengah lagi untuk mendapatkannya dengan kadar segera di http://www.kartunisubi.com/ADV/




TAWARAN INI TERHAD SEHINGGA
JAM 11.00 PM 21 JUN 2009
ATAU
SEHINGGA 3oo SET STOK TERSEBUT HABIS!
TAWARAN INI ADALAH BERDASARKAN
'SIAPA CEPAT DIA DAPAT!'



"Inilah cubaan pertama dan TERAKHIR saya men'cetak rompak' karya sendiri. Tiada lagi produk 'Aku Dia & Volkswagen' daripada saya lagi selepas ini... Inilah PELUANG TERAKHIR anda untuk menyimpan satu masterpiece kenangan 'Limited Edition' Premium Item asli dari air tangan saya. Siapa cepat dia yang dapat!"


Sebarang soalan atau komen amatlah dialu-alukan... :D


.
 

sanrazak

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
775
Points
18
Age
33
alamk smart nyer....adoi...tgh kering...sedihnyer...nak beli..huwaaaaa...
 

ubi

freshman
Joined
Oct 7, 2007
Messages
152
Points
16
Lagi gambar Mug Edisi Terhad ni...

MUG ZURINA (FRONT & BACK)




MUG UBI (FRONT & BACK)




Sepertimana yg dapat anda lihat pada gambar-gambar di atas, mug Zurina & Ubi mempunyai gambar belakang yg berbeza.

Ini adalah untuk menyatakan bahawa setiap mug tersebut melengkapkan antara satu dengan yg lain… sebagaimana perempuan melengkapkan hidup seorang lelaki dan begitu juga sebaliknya… oh!

Jadi dengan kata mudahnya, anda amatlah digalakkan untuk mendapatkan kedua-dua mug tersebut bagi melengkapkan koleksi anda!

Sebarang soalan boleh tanya di sini atau PM saya :D
 

Amirul Hafiz

Newbie
Joined
Jun 9, 2008
Messages
5,213
Points
38
Lagi gambar Mug Edisi Terhad ni...

MUG ZURINA (FRONT & BACK)




MUG UBI (FRONT & BACK)




Sepertimana yg dapat anda lihat pada gambar-gambar di atas, mug Zurina & Ubi mempunyai gambar belakang yg berbeza.

Ini adalah untuk menyatakan bahawa setiap mug tersebut melengkapkan antara satu dengan yg lain… sebagaimana perempuan melengkapkan hidup seorang lelaki dan begitu juga sebaliknya… oh!

Jadi dengan kata mudahnya, anda amatlah digalakkan untuk mendapatkan kedua-dua mug tersebut bagi melengkapkan koleksi anda!

Sebarang soalan boleh tanya di sini atau PM saya :D
kreatif ubi nie..

sebelum dia buat perkara tu, dia kaji dulu..

macam csi..setiap yang terjadi ada connections
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
perghhh... ubi .. ko mrsm balik pulau kan ?
awek tu bebetul wujud kan ?
hehehe.. aku dah lama nak tanya ko nih.. tapi takde peluang..
so hari nih aku tanya direct dgn ko..
perghhh.. aku tanya ubi directly la.. :) best best
 
Last edited:

ubi

freshman
Joined
Oct 7, 2007
Messages
152
Points
16
tak tanggal ke tulisan kat mug tu?
ingat nak order satu set, hehe..

kalau saya order satu set
1 mug saya nak hantar ke alamat lain
dan 1 mug lagi ke alamat lain
boleh kan? ;)
Mungkin akan hilang gak kalau basuh selalu. Kalau buat hiasan gerenti tak tanggal. Tp gambar ngan design gerenti tahan.

Hantar asing boleh aje. Cuma kena tambah belanja pos utk satu lagi
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
owhh ok.. perghhh...berahsia lagik tuh .. :)
haha..
 
Top