Movie terbaru di pawagam?

limyh

freshman
Joined
Feb 26, 2013
Messages
118
Likes
0
Points
0
Offline
#4
Broken city, kecoh hantu raya tok chai, long weekend, langgar, ablivion...
 

FFadzly

freshman
Joined
Oct 31, 2012
Messages
339
Likes
0
Points
16
Offline
#6
boleh la iron man 3, tapi bg sy kurang umphh sbb kurang lawan keh keh keh
 

limyh

freshman
Joined
Feb 26, 2013
Messages
118
Likes
0
Points
0
Offline
#11
lolx, typo. Oblivion baru betul. mengisahkan kehidupan 60 tahun mendatang saat bumi porak poranda akibat perang dan bencana global yang disebut Scavs. Jack Harper (Tom Cruise) ditugaskan untuk memeriksa drone atau pesawat pengintai yang diletakkan di bumi untuk mengetahui, apakah ada serangan dari alien atau tidak.
 

vlogin

freshman
Joined
Jan 1, 2013
Messages
105
Likes
0
Points
0
Offline
#15
td baru tgk man of steel aka superman... best gak, sanggup tahan kencing pasal x mau tinggal satu babak pun...
 
Joined
Jan 26, 2009
Messages
284
Likes
0
Points
16
Offline
#19
kalau nak tengok filem2 yang akan keluar, cuba usha2 kat sini, uip. banyak gak filem2 best untuk tahun ni
 
Joined
Apr 25, 2012
Messages
463
Likes
0
Points
16
Offline
#20
lolx, typo. Oblivion baru betul. mengisahkan kehidupan 60 tahun mendatang saat bumi porak poranda akibat perang dan bencana global yang disebut Scavs. Jack Harper (Tom Cruise) ditugaskan untuk memeriksa drone atau pesawat pengintai yang diletakkan di bumi untuk mengetahui, apakah ada serangan dari alien atau tidak.
Perh,macam best je..
 
Top