Motivasi untuk team speed adsense

Status
Not open for further replies.

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38
yg tu menipu.yg ni membohong yg sana dpt dosa yg sini dpt bala.last2 dua kali lima je semua.hehe
 

zattara

freshman
Joined
May 12, 2008
Messages
387
Points
16
kes yang takde kene mengena ngan speedadsense.. mamat nih punya bising bagai nak rak bila benda kene kat dia, tapi kat belakang, dia pun buat mende jahat jugak.. jual ebook org tanpa kebenaran..

kat sini ramai cakap tak serupa bikin..
takyah la nak tunjuk baik konon diri terainiaya la.. padahal dia pun sama gak..
sokong...hehehe...asyik menyokong jak aku ni...hehehe...:rolleyes:

tapi...mmg actual nya mcm tu,,,,hahaha...
 

ERA_SIBER

Newbie
Joined
Dec 23, 2008
Messages
1,726
Points
38
Apela masaalah syed ikhwan sebenarnye ni? maybe ngah sesak kot...? sian tgk korang sume...

p/s ; waktu senang igt2la waktu ssh... xselalunye kite diatas.. 1 hari kite dibawah juga... hidup umpama roda. (motivasi diri sendiri) ^_^
 
Last edited:

fuzzniq

Guest
Joined
Feb 3, 2009
Messages
8
Points
0
Salam warga WC..saya ni bukan la nak mencelah apa2 tgh dok panasss ni..tapi nak mintak la pada team SA kan ada 2-3 orang lagi tu.bantulah bro Syed tu dalam refundkan duit..Saya pun salah seorang yang join sistem OB tu.. dan refund yang saya minta pun tak banyak pun..penat juga dah tunggu ni..malas nak bising2.tapi pas tgk thread ni nak juga la meluahkan sikit(stress dekat nak minggu exam):mad:.

Pada bro Syed ,saya harap juga la dapat refundkan yuran personal coach saya..setengah pun jadi la..sebab hari tu bro juga berjanji nak beri beberapa tool..tapi sampai sudah tak diberi..itu sahaja:cool:

p/s:Harap2 la dapat refund cepat lepas buat post ni...adohh mana nak cari duit bayar balik duit yang pinjam tu..
 

hirman

freshman
Joined
May 24, 2009
Messages
562
Points
16
Dah habis baca thread nie..mmg panas ooo.
Selepas nie leh jadi pengajaran pada semua newbies dalam belajar IM.
Tak banyak benda boleh dapat sekelip mata.????
 

Shahrul

Senior
Joined
Mar 23, 2006
Messages
838
Points
18
yer... bak kata cerita ali baba ,

"apa ! kau ingat orang kaya selalu senang kha?
kadang2 orang kaya pun sesak" :)
 

operation

freshman
Joined
Feb 17, 2009
Messages
179
Points
16
kalau NIAT dr awal nak menipu..memang gini le perangainya..
masa pm ke emel ke sms ke bagitau nak bank in duit, tentu laju
aja reply kan? dah jadi macam ni? semua dia ignored saja..
 

Abe

freshman
Joined
Aug 10, 2009
Messages
12
Points
0
tu lar bro Suhaimi80...
kita yang mintak hak kita dan mintak penjelasan....
kita plak yang disalahkan....
cuba tgk sttmnt bro Abe tu...
masalah nih jadi kita plak yg punca nya.......bengang aku huh
Aku taklah nak menyampuk asalnya..tapi punca figure yg dah dapat refund tu yg buat aku nak bersuara. Iyer la, kalau dah lebih dari 5 orang yg dapat..mungkin aku yg ke-6. Bukan apa, nak jugak ambik bahagian dalam senarai penerima.

Kalau Syed tak bersuara, cuba2 le tanya kawan2 dia. Kita tak tahu apa masalah Syed skrg ni, entah sihat entah tidak. Entah2 sedang bermuhasabah diri kat mana2 lokasi. Sampai masa keluar le dia tu.

Dah makin panas nampaknya thread ni. Cuba nak bukak cerita panas orang, alih2 cerita panas sendiri yg org lain masuk bubuh.
 

wanabdhafidz

Senior
Joined
Nov 7, 2008
Messages
2,249
Points
38
Salam..
aku harap benda nie dapat di selesaikan dengan cara baik..
tu je..
kepada yang minta refund tu..sabar ye.insyaAllah, duit anda, hak anda..
kepada team SA..tunaikan janji anda..
ameen..semoga Allah merahmati kite semua..

P/S; kalau eBay, dah lame kena negative feedback nie..gurau je..
 

alan

Senior
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,630
Points
38
personal coaching pun refund?

Salam warga WC..saya ni bukan la nak mencelah apa2 tgh dok panasss ni..tapi nak mintak la pada team SA kan ada 2-3 orang lagi tu.bantulah bro Syed tu dalam refundkan duit..Saya pun salah seorang yang join sistem OB tu.. dan refund yang saya minta pun tak banyak pun..penat juga dah tunggu ni..malas nak bising2.tapi pas tgk thread ni nak juga la meluahkan sikit(stress dekat nak minggu exam):mad:.

Pada bro Syed ,saya harap juga la dapat refundkan yuran personal coach saya..setengah pun jadi la..sebab hari tu bro juga berjanji nak beri beberapa tool..tapi sampai sudah tak diberi..itu sahaja:cool:

p/s:Harap2 la dapat refund cepat lepas buat post ni...adohh mana nak cari duit bayar balik duit yang pinjam tu..
 

ayam09

freshman
Joined
Dec 9, 2008
Messages
89
Points
6
Age
33
tak sangka....
dunia IM niche melayu ni dah la kecik. itu pun mcm2 jadi.

A melalak kat B, B kena lalak dari C

serius aku jadi takut dan fobia utk percaya dengan IM local. dah la kat international pun ramai tipu...kat local market pun boleh tahan jgk.
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
perkara ini bahaya..boleh menjejaskan IM-IM yang lain ni....

harap dapat diselesaikan dengan segera...
 

spatt

Newbie
Joined
Jun 20, 2008
Messages
765
Points
18
Age
32
Syed je ke kene tanggung semua damage?
Richie selalu on9 ym aku tgk, cuba korang tanya baik2...
 

fuzzniq

Guest
Joined
Feb 3, 2009
Messages
8
Points
0
personal coaching pun refund?
bukan apa bro..saya quote dari kata2 dia di blog syed-ikhwan.com...kalau betul la lepas melepaskan ikatan simpulan ni dia nak terus tenggelamkan diri..mesti la personal coach pun takder dah..saya lak tak abis belajar lagi kalau ikut course dia tu.duit da bayar..saya cuma minta bahagian mana yang belum ajar tu je..harap jelas ye :)
 

alan

Senior
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,630
Points
38
OK...

Roger....Jelas :D

bukan apa bro..saya quote dari kata2 dia di blog syed-ikhwan.com...kalau betul la lepas melepaskan ikatan simpulan ni dia nak terus tenggelamkan diri..mesti la personal coach pun takder dah..saya lak tak abis belajar lagi kalau ikut course dia tu.duit da bayar..saya cuma minta bahagian mana yang belum ajar tu je..harap jelas ye :)
 
Status
Not open for further replies.
Top