Motivasi untuk team speed adsense

Status
Not open for further replies.

interfada

Newbie
Joined
Mar 13, 2009
Messages
1,725
Points
38
Age
41
betul...kalo yer pun plz reply wahai team speed adsense....kita tak mau gado2 kita cuma mau hak kita jer yg dijanjikan.....

p/s eh sape Abe tu rrr......dia peserta gak ker.....ader ker peserta yg redha jer duit kene telan....konpius aku.....kalo bro betul redha....meh sini ko bayar refund kat aku on behalf team SA tu....heh
 

ninjahitam

freshman
Joined
Oct 14, 2009
Messages
157
Points
0
ops singgah jp.. penat aku g dari 1page ke 1 page, last2 sampai gak ujung pheww.. semua manusia tak terlepas dari membuat kesilapan.. chow
 

Suhaimi80

freshman
Joined
Oct 14, 2009
Messages
164
Points
0
ops singgah jp.. penat aku g dari 1page ke 1 page, last2 sampai gak ujung pheww.. semua manusia tak terlepas dari membuat kesilapan.. chow
memang semua manusia tak terlepasan dari membuat kesilapan, tapi kalau dah tau diorang silap at least bagi la message ke ape ke ni tak terus diam je bajet macam diorang tak bersalah pulak..Nampak macam kitorang plak bersalah mintak sedekah kat diorang padahal diorang yang berutang kat kitorang.
 

ninjahitam

freshman
Joined
Oct 14, 2009
Messages
157
Points
0
memang semua manusia tak terlepasan dari membuat kesilapan, tapi kalau dah tau diorang silap at least bagi la message ke ape ke ni tak terus diam je bajet macam diorang tak bersalah pulak..Nampak macam kitorang plak bersalah mintak sedekah kat diorang padahal diorang yang berutang kat kitorang.
yup bro.. betul cakap ko.. tapi aku tak cakap ko cam mintak sedekah.. yang penting benda ni mendapat ikhtibar utk sume.. aku ingat nk chow tadi.. dh ko quote aku.. tak jadi chow
 

rahmanbasri

Senior
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,967
Points
0
Fuh..panjangnye thread ni.. baru perasan td... Memang panas.. Nasib baik saya tak terJOIN SA ni, dlu nak juga try..
 

nuaeman

Newbie
Joined
Sep 26, 2007
Messages
397
Points
18
emm.. bukan nak masuk campur ke apa ni cuma rasanya jalan terbaik untuk isu ni adalah salah seorang dari Team SA muncul disini dan bawakan mereka-mereka yang telah membuat komplen ni ke forum tertutup anda. Selesaikanlah cara baik di sana dan mungkin lepas tu suhaimi boleh kembali ke sini menyatakan isu dah selesai.

Kalau antara mereka bergaduh sesama sendiri pun tak guna juga. Masalah takkan selesai. Suhaimi ada alasannya tersendiri mengapa dia tiba-tiba memberontak hingga masalah ni diketahui umum. Abe juga mungkin ada sebab untuk pertahankan apa yang betul pada dia. Apapun masalah utamanya masih tergantung dan orang melihat team SA seperti tak bertanggungjawab.

Dari terus reputasi mereka dipersoal eloklah ada diantara mereka yang muncul beri sedikit keterangan samada disini atau forum tertutup tu. Kalau tidak sampai kesudahlaa tak selesai-selesai. Bangsa kita juga.. malukan..

sekadar beri pendapat..
 

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
memang pun dia ni si owner ohbulan.ramai marah kat dia..kononnya gambar tu dia punya padahal cilok forum cari punya..lagi letak dia punya watermark kat situ mcm dia punya gambar pulak.bodo betul dah la dosa menipu banyak, dosa fitnah kat blog hiburan pun banyak lagi dosa bukak aib artis...banyak dosa.bergelumang ngan dosa la ko.
Syaa Dah Lama Dah Pendam Ngan Hafreze Ni.Gaya Dia Bercakap Ngan Saya."Wei.Kau Tu BUkan Nyer Terer"...Saya BIar Kan Jer.Kau Aku Kau Aku.Saya Tahu Saya Baru 12 Tahun.Takkan Hassaidi Bole Cakap Saya Awak Hafreze Tak Bole.apa Daa.
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
Syaa Dah Lama Dah Pendam Ngan Hafreze Ni.Gaya Dia Bercakap Ngan Saya."Wei.Kau Tu BUkan Nyer Terer"...Saya BIar Kan Jer.Kau Aku Kau Aku.Saya Tahu Saya Baru 12 Tahun.Takkan Hassaidi Bole Cakap Saya Awak Hafreze Tak Bole.apa Daa.
@sayyidbest - jgn nyampuk org tua bercakap.tak baik.itu mungkin masalah peribadi adik dan tidak ada kena mengena dengan thread.harap maklum.
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
diorang utang kite, patutnya diorang dtg carik kite..kalau sy gi n9 kena bayar lagi la bro...sy dah la terdesak duit...Tolong la syed ikhwan, tolong fahami saya...tolong bagi feedback kat sini
Suhaimi80,
you got my PM...
kat sini ko punya la bising2 eh? kat belakang.. sendiri mau ingat la bro..

p/s: ni takde kene mengena ngan speedadsense.
 

PinguSpy

Senior
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,432
Points
38
mende berisiko jgn gegatai wat seminar....
cas ribu-raban...

nieh lah padahnye hehehe :D

btw lek jek....

maybe encik Syed tengah sakit pale cmne nak setel refund...

give him time...

tp pape pun kurang2 encik syed kne lah kasi masuk buat 1 reply ke..
or ketepkikan malu dgn cakap direct xder duit lagi nk kasi refund sebab dah setel byr etc and etc....


cheers ;)
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
hoho.
nih kes aper lak nih?
kes yang takde kene mengena ngan speedadsense.. mamat nih punya bising bagai nak rak bila benda kene kat dia, tapi kat belakang, dia pun buat mende jahat jugak.. jual ebook org tanpa kebenaran..

kat sini ramai cakap tak serupa bikin..
takyah la nak tunjuk baik konon diri terainiaya la.. padahal dia pun sama gak..
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top