[Motivasi + Live Proven Method] Speed Adsense in House

Joined
Jan 22, 2006
Messages
1,053
Likes
8
Points
38
Offline
saya yakin SA takkan stop sampai sini .. otak mereka bergeliga, kalau A,B,C tak jadi, masih ada lagi huruf2 yg lain ..ingat : Revenge of the Fallen ..
 
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,829
Likes
0
Points
38
Offline
tunggang langgang ayat ko bro..xpaham ape yg ko nk sampaikan..

ps: bro siggy duk iklan lagi SA :confused:

nadieyaa05 said:
amboi....sukenye dia.... biarlah kami decide sendiri sama ada berbaloi x.... bagi saya sendiri memang amat berbaloi.

siapa kata sistem OB ni langsung xleh pakai? kalau betul2 xleh pakai kenapa akaun saya masih selamat?? Untuk pengetahuan mereka yang dengki + jeles + suke buat fitnah saya merupakan antara tester sistem OB pada awal2 dulu...boleh cek balik page awl2 thread ni berapa income saya dapat.

kemudian, dengan menggunakan akaun yang sama saya running 1 pakej usd 15. Alhamdulillah akaun saya selamat siap boleh cashout dah jumaat lepas..

Jika anda tidak berpuas ati dengan sistem ni, anda patut tidak mencuba sistem ini dr awal2 dulu. Bukan ke telah diberitahu risiko banned adalah atas tanggungjawab anda sendiri.

Time bro Syed nak cari tester, berpuluh2 mengofferkan diri. Excited tengok income adsense tinggi orang kata.....selagi x dapat jadi tester selagi tu mintak jugak...sampai merayu2...

p/s: time senang bukan main berebut nak duduk stepek, bodek bukan main bodek, time susah main kutuk2 plop....hampeh jer.
itu la kak...masa mula2 dulu, huhu...lagi sejuk dari airkon dia kipas...nie, bila xpuas hati, kalah telur tembelang...
bijak berkata-kata, ayt pun tersusun rapi..
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,625
Likes
1
Points
38
Offline
senang cita... kepada peserta seminar SA, better korang check dalam forum jombincang.com ... kat situ lagi banyak info yg korang akan dapat...

dan untuk sesiapa yang tidak terlibat, rasanya korang tak perlu komen apa2..
 

zattara

freshman
Joined
May 12, 2008
Messages
386
Likes
0
Points
16
Offline
senang cita... kepada peserta seminar SA, better korang check dalam forum jombincang.com ... kat situ lagi banyak info yg korang akan dapat...

dan untuk sesiapa yang tidak terlibat, rasanya korang tak perlu komen apa2..
betul2...hehehe,,,sekadar mencelah...iklan jak...

:oops:
 
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,829
Likes
0
Points
38
Offline
senang cita... kepada peserta seminar SA, better korang check dalam forum jombincang.com ... kat situ lagi banyak info yg korang akan dapat...

dan untuk sesiapa yang tidak terlibat, rasanya korang tak perlu komen apa2..
abg kalis marah yeee??? hehehe baik.. menurut perintah..
 

mysinar

freshman
Joined
Jun 26, 2006
Messages
269
Likes
1
Points
18
Offline
Walaupun aku tidak terlibat... tapi harapan dari aku agar TT mintak MOD close thread nie dan thread seangkatan denganya. Nanti makin panjang ceritanya... Dah la bulan pose nie.. Adsense will Pay you Back , dont worry ....
 
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,200
Likes
3
Points
38
Offline
Aku dah agak perkara sebegini akan berlaku teringat kata-kata abu hanis.

Manusia macam-macam..

huhuhu

Senyap aje Sifu Abu Hanis Nie..

Nape ek?
he he he... ada juga yg teringat ke saya ye :)

Kenapa senyap ye?
1] Bulan puasa kot...
2] Ada online... tetapi tak ada idea nak tulis apa...

p.s: diam dalam bulan puasa adalah ibadat...
berbanding melafazkan kata2 yang sia-sia
waAllahu a'lam

sorry off topic :D
 
Joined
Jan 29, 2009
Messages
1,031
Likes
3
Points
38
Offline
hehe..ayat berhemah dari sifu abu hanis..
knp nak libatkan org lain..
bkn sume yg terlibat masa seminar tu tau modus operandi diorg..
penceramah hanya sbg penceramah sahaja..
team SA yg menjalankan operasi.
so, ada apa2 pertanyaan straight forward pada tuan pny..
jgn libatkan org lain.
yg ahli SA, pegi kat jombincang..
yg lain, duk diam2..
 

alan

Senior
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,493
Likes
9
Points
38
Offline
saya pun rasa bagus kalau thread berkenanan SA semuanya ditutup...

Sebab apa yg nak dsampaikan sudah pun di beritahu...

dan peserta SA pun ada tempat utk berbincang kat jombincang

Biar ini menjadi satu iktibar je...

Peace!

Walaupun aku tidak terlibat... tapi harapan dari aku agar TT mintak MOD close thread nie dan thread seangkatan denganya. Nanti makin panjang ceritanya... Dah la bulan pose nie.. Adsense will Pay you Back , dont worry ....
 
Top