[Motivasi + Live Proven Method] Speed Adsense in House

Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,600
Likes
0
Points
36
Offline
Gempaks memang gempaqx...! Hehehe.... Meaning andaikata account kita kena disable dek Google, nak kena appply a/c adsense yg baru dgn menggunakan email, alamat rumah & nama yg baru la ek? ;)
 
Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,330
Likes
0
Points
38
Offline
aha .... semua kena baru.....

tapi boleh manipulasi gak alamat tu...

kalau dulu guna "Kampung Aman" yangbaru guna "Kg Aman"
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,600
Likes
0
Points
36
Offline
Thanks bro Kasimo.. Anyway, kalau kita nak wat akaun adsense yg baru andai kena ban, korang pakai proxy gak ker? Juz asking.....
 
Joined
Jun 17, 2009
Messages
636
Likes
0
Points
0
Offline
no need tok pakai proxy tok daftar baru, juz pastikan ip berbeza, cache, cookies, sume da clear, nak senang pki google chrome incognito :D
 

tepetq

freshman
Joined
May 17, 2009
Messages
43
Likes
0
Points
6
Offline
Salam semua...Saya nak tanya pasal speed adsense sikit nie....Nak masu nie memang speed adsense nie cam ner yer....berminat tp x tau cam ner....ader sape2 leh explain kan x.....pm sy yer...
 
Joined
Sep 18, 2008
Messages
166
Likes
0
Points
16
Offline
Salam semua...Saya nak tanya pasal speed adsense sikit nie....Nak masu nie memang speed adsense nie cam ner yer....berminat tp x tau cam ner....ader sape2 leh explain kan x.....pm sy yer...
boleh cuba test drive sistem speed adsense dulu.. nak klik banner kat siggy sy pun bley.. ;)
 
Joined
Jun 12, 2007
Messages
661
Likes
3
Points
18
Offline
no need tok pakai proxy tok daftar baru, juz pastikan ip berbeza, cache, cookies, sume da clear, nak senang pki google chrome incognito :D
kalau download mozilla firefox yg latest nyer pn boleh gak.
ader function private browsing. samer jer macam google incognito
 
Joined
Jan 22, 2006
Messages
1,053
Likes
8
Points
38
Offline
uiks mana ada ...SA ni bukan sekadar buat blog , letak content yg High Paying dan drive traffik aje ..konsep SA ni luas sebenarnya, sistem yg ditawarkan adalah salah satu cabang ..lihat kembali isi kandungan seminar, antara yg korang akan belajar nanti termasuklah META marketing, YSM n FBA , high quality LP ...dan of course Sistem Misteri Jeng Jeng Jeng

hehe...ramai yg kena Ban,..tapi sy belum so bagu saya, SA still RAWKS...hehe
 
Joined
Dec 18, 2007
Messages
1,669
Likes
0
Points
36
Offline
speedadsense dah ditutup.baru diumumkan tadi oleh bro syed...nasib baik aku x termakan kata2 kwn aku suh aku join seminar ni..kalau tak hangus duit rm970....kepada peserta speed adsense anda rasa "berbaloi baloi" tak duit abis + akaun kena ban.. ?just nak tanye saje,Tapi x pe ilmu yg kat seminar tu priceless. peace.
amboi....sukenye dia.... biarlah kami decide sendiri sama ada berbaloi x.... bagi saya sendiri memang amat berbaloi.

siapa kata sistem OB ni langsung xleh pakai? kalau betul2 xleh pakai kenapa akaun saya masih selamat?? Untuk pengetahuan mereka yang dengki + jeles + suke buat fitnah saya merupakan antara tester sistem OB pada awal2 dulu...boleh cek balik page awl2 thread ni berapa income saya dapat.

kemudian, dengan menggunakan akaun yang sama saya running 1 pakej usd 15. Alhamdulillah akaun saya selamat siap boleh cashout dah jumaat lepas..

Jika anda tidak berpuas ati dengan sistem ni, anda patut tidak mencuba sistem ini dr awal2 dulu. Bukan ke telah diberitahu risiko banned adalah atas tanggungjawab anda sendiri.

Time bro Syed nak cari tester, berpuluh2 mengofferkan diri. Excited tengok income adsense tinggi orang kata.....selagi x dapat jadi tester selagi tu mintak jugak...sampai merayu2...

p/s: time senang bukan main berebut nak duduk stepek, bodek bukan main bodek, time susah main kutuk2 plop....hampeh jer. :mad::mad:
 

nandoi

freshman
Joined
Feb 22, 2009
Messages
373
Likes
0
Points
0
Offline
Aku dah agak perkara sebegini akan berlaku teringat kata-kata abu hanis.

Manusia macam-macam..

huhuhu

Senyap aje Sifu Abu Hanis Nie..

Nape ek?
 

alan

Senior
Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,493
Likes
9
Points
38
Offline
SA dah minta maaf & sesiapa yg tak puas hati dan nak minta refund dipersilakan...

Tak payah lagi nak cakap byk2 atau komen apa2
 

axrhuls

freshman
Joined
Aug 1, 2009
Messages
700
Likes
0
Points
16
Offline
speedadsense dah ditutup.baru diumumkan tadi oleh bro syed...nasib baik aku x termakan kata2 kwn aku suh aku join seminar ni..kalau tak hangus duit rm970....kepada peserta speed adsense anda rasa "berbaloi baloi" tak duit abis + akaun kena ban.. ?just nak tanye saje,Tapi x pe ilmu yg kat seminar tu priceless. peace.
tunggang langgang ayat ko bro..xpaham ape yg ko nk sampaikan..

ps: bro siggy duk iklan lagi SA :confused:

nadieyaa05 said:
amboi....sukenye dia.... biarlah kami decide sendiri sama ada berbaloi x.... bagi saya sendiri memang amat berbaloi.

siapa kata sistem OB ni langsung xleh pakai? kalau betul2 xleh pakai kenapa akaun saya masih selamat?? Untuk pengetahuan mereka yang dengki + jeles + suke buat fitnah saya merupakan antara tester sistem OB pada awal2 dulu...boleh cek balik page awl2 thread ni berapa income saya dapat.

kemudian, dengan menggunakan akaun yang sama saya running 1 pakej usd 15. Alhamdulillah akaun saya selamat siap boleh cashout dah jumaat lepas..

Jika anda tidak berpuas ati dengan sistem ni, anda patut tidak mencuba sistem ini dr awal2 dulu. Bukan ke telah diberitahu risiko banned adalah atas tanggungjawab anda sendiri.

Time bro Syed nak cari tester, berpuluh2 mengofferkan diri. Excited tengok income adsense tinggi orang kata.....selagi x dapat jadi tester selagi tu mintak jugak...sampai merayu2...

p/s: time senang bukan main berebut nak duduk stepek, bodek bukan main bodek, time susah main kutuk2 plop....hampeh jer.
itu la kak...masa mula2 dulu, huhu...lagi sejuk dari airkon dia kipas...nie, bila xpuas hati, kalah telur tembelang...
 
Top