[Motivasi + Live Proven Method] Speed Adsense in House

Syed_Ikhwan

Senior
Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,883
Points
38
Ni sifu syed, nk tnya ckit utk tmbah pgthuan. hrp sudi jelaskn.
1. apa sebab2nya adsense account kite tk approve?
2. camna nk amek ht google supya trtrik ngan blog atau site kite?

Tma kasih.
1) google mahukan publisher yg ada site berkualiti.
2) cuba buat site dalam bahasa English dan tekankan kualiti ke atasnya. Drive traffic masuk dulu, then baru apply acc adsense.
 

hassaidi

Senior
Joined
Mar 21, 2009
Messages
1,328
Points
38
Ni sifu syed, nk tnya ckit utk tmbah pgthuan. hrp sudi jelaskn.
1. apa sebab2nya adsense account kite tk approve?
2. camna nk amek ht google supya trtrik ngan blog atau site kite?

Tma kasih.
kalo nak senang xyah wat website,,daftar kat flixya.com

xpun, amik service buka akaun adsense dari tread WTS.. lagi senang
 

Reidy

freshman
Joined
May 3, 2009
Messages
18
Points
1
erk dah check, tak dapat ape-ape
Alamak, kemana perginya PM saya tu ? :confused:

Saya tanya di sini saja bro Ikhwan.

Saya sudah lawat speedadsense.com, ada beberapa soalan :

  1. Dalam website tersebut ada penawaran untuk try speed adsense. Macam manakah trial ini berlaku ? Apa hanya 1 hari, 1 bulan, atau seterusnya ?
  2. USD 15 tu setiap bulan kah atau one time fee ?
  3. Apakah produk speed adsense ini hanya untuk peserta seminar saja ?
  4. Saya ini bukan orang Malaysia & tinggal di luar M'sia, dapatkah turut mencuba speed adsense ?

Sekian dulu untuk saat ini. Jawaban bro ikhwan sangat saya harapkan.
Terimakasih sebelumnya.
 

Syed_Ikhwan

Senior
Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,883
Points
38
Alamak, kemana perginya PM saya tu ? :confused:

Saya tanya di sini saja bro Ikhwan.

Saya sudah lawat speedadsense.com, ada beberapa soalan :

  1. Dalam website tersebut ada penawaran untuk try speed adsense. Macam manakah trial ini berlaku ? Apa hanya 1 hari, 1 bulan, atau seterusnya ?
  2. USD 15 tu setiap bulan kah atau one time fee ?
  3. Apakah produk speed adsense ini hanya untuk peserta seminar saja ?
  4. Saya ini bukan orang Malaysia & tinggal di luar M'sia, dapatkah turut mencuba speed adsense ?

Sekian dulu untuk saat ini. Jawaban bro ikhwan sangat saya harapkan.
Terimakasih sebelumnya.
1. Ya, semacam trial, percubaan ke atas sistem kami yang telah ditingkat taraf.
2. $15 untuk sekali campaign, tetapi untuk masa sekarang, ia boleh bertahan melebihi seminggu.
3. Tidak, sekarang kami ingin buka pada org awam.
4. Boleh tiada masalah. Asalkan kamu paham bahasa Melayu.
 

Syed_Ikhwan

Senior
Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,883
Points
38
aku dengar ramai member yg join SA ni, akaun GA diorang kena ban dgn google adsense. BETUL KER???
Yup, ada acc ahli SA yang kena disable. Dan masih ada yang beroperasi ok. Sebab tu saya tak tutup SA, sebab ia masih releven. Kalau semua yg pakai SA kena disable, dah lama saya tutup terus SA. :)

p/s: saya kehilangan 3 acc (total damage lebih $10k usd) tetapi 2 acc lagi ok. :)
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38
Yup, ada acc ahli SA yang kena disable. Dan masih ada yang beroperasi ok. Sebab tu saya tak tutup SA, sebab ia masih releven. Kalau semua yg pakai SA kena disable, dah lama saya tutup terus SA. :)

p/s: saya kehilangan 3 acc (total damage lebih $10k usd) tetapi 2 acc lagi ok. :)
wow sifu 3 acc 10k usd...ingatkan 15k usd satu acc(500 dollar sehari) takpe, ada hikmah tu acc kena ban di bulan pose ni.
 

bidadari

freshman
Joined
May 5, 2009
Messages
57
Points
0
bila nak open pada public yea..? da msk dlm mailing list, tp tkde dpt email lagi. saja nk tau bila..

hihi.. tahniah pada kalian semua.


boleh jer nak try..OpeN daaa...klik kat link nih..

SAYA PASTI ANDA TAKKAN KECEWA....:p;):)


http://www.speedadsense.com/index.php?ref=asma"
 
Last edited:

Kasimo Aloi

Newbie
Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,352
Points
38
aha .... semua kena baru.....

tapi boleh manipulasi gak alamat tu...

kalau dulu guna "Kampung Aman" yangbaru guna "Kg Aman"
 
Top