[Motivasi + Live Proven Method] Speed Adsense in House

zattara

freshman
Joined
May 12, 2008
Messages
387
Points
16
kan syed dok kata bjet ciput;)
kalau ada pakej rangsangan speedadsense
yang "gemuk sket"

ambo pn nak serah diri gak:D
huhuuh...sempoi ko punya ayat bro....hihihihi...
memasing nak serah diri ek....


p.s...sifu syed akan pick jer nama2 yg ader klau berminat...huhu...toi tak?:rolleyes:
 

trg7ija

Senior
Joined
Sep 26, 2007
Messages
1,844
Points
38
kalaulah aku ade kat malaysia skang ni, aku terus sambar peluang2 macam ni.. syed, speed adsense melalui coaching YM xde ke?
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38
kalaulah aku ade kat malaysia skang ni, aku terus sambar peluang2 macam ni.. syed, speed adsense melalui coaching YM xde ke?
kalau ada coaching kot ym inform saye gak ye..tQ
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38
tak boleh la bro, sebab saya baru je masuk politeknik...tak banyak masa tu..tolonglah student ini..ha ha
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38
yeah bro, aku setuju
 

edifier83

Senior
Joined
Mar 23, 2007
Messages
455
Points
18
nak jgk tuan syed..nak jgk....nakkkkkkkkkkkk!! huhuhu..x nah merase check ni..hehe
 

Syed_Ikhwan

Senior
Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,883
Points
38
xnak la kluar buku. nanti banyak sangat yg suke ngumpat. Kakakaka... so better buka service pada org yang rasa betul-betul interest je.
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38
Top