[Motivasi + Live Proven Method] Speed Adsense in House

alang

SZAB Network
Super Senior
Joined
May 24, 2006
Messages
1,716
Points
38
Age
44
nampaknya saya pun nak kena belajar balik ilmu adsense ni dari syed. Dah 3 - 4 tahun tinggal rasa cam tak percaya jer boleh dpt lagi earnings macam ni. Kalau tahun 2005 dulu, saya dah biasa sangat dpt $300 USD sehari sbb masa tu senang
 

mCrew

Senior
Joined
Mar 13, 2007
Messages
1,144
Points
38
Salam,

Wah memang mantap SpeedAdsense nie.

3. Perkhidmatan yang kami sediakan ini tidak melanggar mana-mana TOS adsense. Campaign yang dicreate untuk mendatangkan traffic ke blog adsense anda adalah dari campaign beberapa PPC yang sedia ada, dari blog yang mempunyai traffic yang tinggi (meta marketing), SEO, Facebook Advertising dan collaboration dari beberapa website yang mempunyai traffic yang tinggi. Konsepnya di sini, anda bayar, then kami akan bersusah payah menyediakan campaign untuk anda. Kemudian anda hanya perlu tunggu hasil sahaja setiap hari.
Syed, no 3 untuk thread nie ke untuk SpeedAdsense?


:)
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
haha speedadsense laa
kat medan tu ker??
money no problem...
time is problem...
sekarang ni tengah handle one of the biggest project for my company....cuti hari Ahad jer boleh.... :(
 

hafreze

freshman
Joined
Sep 15, 2007
Messages
275
Points
16
kat medan tu ker??
money no problem...
time is problem...
sekarang ni tengah handle one of the biggest project for my company....cuti hari Ahad jer boleh.... :(

Hoho, bukan di medan. sudah tukar tempat. Dekat hotel armada, petaling jaya.
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
sorry bro syed lmbt update.

ni income aku dr testing speedadsense td.

p/s: bro alan aku dpt lebih skit kot ahhaha

 
Last edited:

Syed_Ikhwan

Senior
Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,883
Points
38
Jadi semua yang jadi tester semalam telahpun keluarkan result positif. InsyaAllah hari ni kita tengok percubaan kedua dari 3 org tester lagi. Check PM anda, mana tau anda terpilih. :D
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38
tQ bro syed
 

Syed_Ikhwan

Senior
Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,883
Points
38
chukai, bmw, akan terpilih untuk next selection. :) budget ciput ni. hehehhe....
 
Top