[Motivasi + Live Proven Method] Speed Adsense in House

Joined
Aug 20, 2008
Messages
7,493
Likes
9
Points
38
Offline
#41
Tak pe...

Excited tu Simpton yg sgt bagus :D

tu la pasal alan, punya la excited nak tunjuk, sampai tak ingat nak tutup CTR semua, clicks semua tu. Dah jadi macam newbie la pulak saya ni :D
 

alang

SZAB Network
Super Senior
Joined
May 24, 2006
Messages
1,680
Likes
19
Points
38
Age
44
Offline
#43
nampaknya saya pun nak kena belajar balik ilmu adsense ni dari syed. Dah 3 - 4 tahun tinggal rasa cam tak percaya jer boleh dpt lagi earnings macam ni. Kalau tahun 2005 dulu, saya dah biasa sangat dpt $300 USD sehari sbb masa tu senang
 
Joined
Mar 13, 2007
Messages
1,133
Likes
4
Points
38
Offline
#46
Salam,

Wah memang mantap SpeedAdsense nie.

3. Perkhidmatan yang kami sediakan ini tidak melanggar mana-mana TOS adsense. Campaign yang dicreate untuk mendatangkan traffic ke blog adsense anda adalah dari campaign beberapa PPC yang sedia ada, dari blog yang mempunyai traffic yang tinggi (meta marketing), SEO, Facebook Advertising dan collaboration dari beberapa website yang mempunyai traffic yang tinggi. Konsepnya di sini, anda bayar, then kami akan bersusah payah menyediakan campaign untuk anda. Kemudian anda hanya perlu tunggu hasil sahaja setiap hari.
Syed, no 3 untuk thread nie ke untuk SpeedAdsense?


:)
 
Joined
Sep 15, 2007
Messages
272
Likes
0
Points
16
Offline
#51
kat medan tu ker??
money no problem...
time is problem...
sekarang ni tengah handle one of the biggest project for my company....cuti hari Ahad jer boleh.... :(

Hoho, bukan di medan. sudah tukar tempat. Dekat hotel armada, petaling jaya.
 
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,829
Likes
0
Points
38
Offline
#52
sorry bro syed lmbt update.

ni income aku dr testing speedadsense td.

p/s: bro alan aku dpt lebih skit kot ahhaha

 
Last edited:
Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,837
Likes
6
Points
38
Offline
#53
Jadi semua yang jadi tester semalam telahpun keluarkan result positif. InsyaAllah hari ni kita tengok percubaan kedua dari 3 org tester lagi. Check PM anda, mana tau anda terpilih. :D
 
Joined
Mar 13, 2009
Messages
1,716
Likes
0
Points
38
Age
40
Offline
#55
hehehehe....aku dh ckp dah...

ditengah bahang pakcik G yang suka cari pasal.......nah SPEEDADSENSE TEAM telah MEMBUKTIKAN kebenaran MEREKA........jom geng kita JOIN SPEEDADSENSE PLAK>>> P TAMBAH ILMU....
 
Top