[Motivasi + Live Proven Method] Speed Adsense in House

Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,837
Likes
6
Points
38
Offline
#23
huhu ramai lagi tu pm saya. sorry, bukan taknak buat. budget saya ciput. cukup cukup campaign untuk 5 org. :)
 
Joined
Nov 29, 2007
Messages
1,757
Likes
0
Points
36
Offline
#30
wow.memang tak terkata. :) teknik superb

tengok2 akaun ni hasilnye gune SpeedAdsense

 
Last edited:

azim87

freshman
Joined
Apr 27, 2008
Messages
410
Likes
1
Points
18
Age
32
Offline
#31
Apa dah jd dengan account adsense sy yang baru ni?
Terkejut selepas login dan melihat earning 17july usd30.
Padahal account ni, account baru.. PIN pn belum lepas.
Ni screen shot sebelum bro syed buat promotion (earning 2 hari)



Bila tgk pada channel, rupanya earning tu datang dr speedadsense..
Senang2 je bro syed dapatkan usd23.69 tak sampai setengah hari pn.
Di bawah screen shot chanel speedadsense.



sy pny erning utk 2 hari pn kalah..hehe :D
sapa dapat join speedadsense ni memang berbaloi.
 

azim87

freshman
Joined
Apr 27, 2008
Messages
410
Likes
1
Points
18
Age
32
Offline
#35
selamat ke bro, akaun baru pin xlepas lagi tapi earnings tinggi?
hehe..selamat tak selamat tu diluar kawalan kita semua..so kita tgk apa akan jd dengan acc ni..kalau tak kene ban, mmg proven teknik bro syed ni.. :D
 

alang

SZAB Network
Super Senior
Joined
May 24, 2006
Messages
1,680
Likes
19
Points
38
Age
44
Offline
#36
issh, malu la pulak nak tunjuk. Rasanya antara ramai2 sini, earnings saya sikit sekali kot.

 
Last edited:

azim87

freshman
Joined
Apr 27, 2008
Messages
410
Likes
1
Points
18
Age
32
Offline
#38
ni tak sampai setengah hari pny promotion...kalau 1 hari suntuk, mmg logik $400 sehari.. :D
 

alang

SZAB Network
Super Senior
Joined
May 24, 2006
Messages
1,680
Likes
19
Points
38
Age
44
Offline
#39
tu la pasal alan, punya la excited nak tunjuk, sampai tak ingat nak tutup CTR semua, clicks semua tu. Dah jadi macam newbie la pulak saya ni :D
 
Top