[Motivasi + Live Proven Method] Speed Adsense in House

Syed_Ikhwan

Senior
Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,883
Points
38
huhu ramai lagi tu pm saya. sorry, bukan taknak buat. budget saya ciput. cukup cukup campaign untuk 5 org. :)
 

Kasyidi

Newbie
Joined
Oct 18, 2007
Messages
1,877
Points
38
Age
36
huhu..dasyat betul penangan Speed Adsense tgk SS saya dibawah:-

 

ilhamputra

Newbie
Joined
Nov 29, 2007
Messages
1,764
Points
36
wow.memang tak terkata. :) teknik superb

tengok2 akaun ni hasilnye gune SpeedAdsense

 
Last edited:

azim87

freshman
Joined
Apr 27, 2008
Messages
415
Points
18
Age
32
Apa dah jd dengan account adsense sy yang baru ni?
Terkejut selepas login dan melihat earning 17july usd30.
Padahal account ni, account baru.. PIN pn belum lepas.
Ni screen shot sebelum bro syed buat promotion (earning 2 hari)



Bila tgk pada channel, rupanya earning tu datang dr speedadsense..
Senang2 je bro syed dapatkan usd23.69 tak sampai setengah hari pn.
Di bawah screen shot chanel speedadsense.



sy pny erning utk 2 hari pn kalah..hehe :D
sapa dapat join speedadsense ni memang berbaloi.
 

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
selamat ke bro, akaun baru pin xlepas lagi tapi earnings tinggi?
 

alang

SZAB Network
Super Senior
Joined
May 24, 2006
Messages
1,716
Points
38
Age
44
issh, malu la pulak nak tunjuk. Rasanya antara ramai2 sini, earnings saya sikit sekali kot.

 
Last edited:

alang

SZAB Network
Super Senior
Joined
May 24, 2006
Messages
1,716
Points
38
Age
44
tu la pasal alan, punya la excited nak tunjuk, sampai tak ingat nak tutup CTR semua, clicks semua tu. Dah jadi macam newbie la pulak saya ni :D
 
Top