[Motivasi + Live Proven Method] Speed Adsense in House

Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,837
Likes
6
Points
38
Offline
#1
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Di sini saya ingin membuka peluang kepada mereka yang ingin test keberkesanan teknik Speed Adsense. Hehehehe...

Jadi bagaimana? Here how its work,

1) Saya akan setupkan 1 blog yang tidak akan saya revealkan kepada anda. Maaf, saya ingin menjaga niche tersebut.

2) Kemudian anda hanya perlu setup code adsense beserta channel yang saya akan suruh sahaja.

3) Team Speed Adsense akan create satu campaign terhadap blog tersebut.

4) Masa yang diambil mungkin 1 hari dan anda boleh lihat hasilnya serta merta.

5) Dapat, hasil tunggu hujung bulan. Enjoy! Kalau ingat kat saya, belanja la sate kajang... hehehehehehehehe...


Di bawah ini adalah disclaimer kami.

Disclaimer / Penidaknafian dan Infomasi.

  1. Anda tidak pernah melanggar sebarang TOS adsense sebelum ini. Ini kerana kami tidak mahu kerana nila setitik, rosak susu sebelanga. Kami ingin menjaga kualiti service yang kami sediakan ini.
  2. Kami tidak bertanggungjawab jika akaun Google Adsense anda didisable@diban oleh mereka. Ini kerana perkara ini adalah diluar kawalan kami. Seperti yang kita ketahui, Google Adsense ni 'suka-suka dia je nak disabale akaun orang'. Kalau diaorang rasa akaun tu tak mendatangkan profit untuk advertiser diorang, for sure diorang akan closed akaun publisher tu. Thats for sure.
  3. Perkhidmatan yang kami sediakan ini tidak melanggar mana-mana TOS adsense. Campaign yang dicreate untuk mendatangkan traffic ke blog adsense anda adalah dari campaign beberapa PPC yang sedia ada, dari blog yang mempunyai traffic yang tinggi (meta marketing), SEO, Facebook Advertising dan collaboration dari beberapa website yang mempunyai traffic yang tinggi. Konsepnya di sini, anda bayar, then kami akan bersusah payah menyediakan campaign untuk anda. Kemudian anda hanya perlu tunggu hasil sahaja setiap hari.
  4. Prinsip kami, deliver traffic berkualiti kepada blog anda dan kami akan pastikan ianya berlaku!
    Quality First.
Jika anda ingin join, PM saya dan saya akan berikan details yang perlu saya buat.

Service ini dilimitkan kepada 5 orang sahaja (ponat den nak buat banyak banyak.... hehehehe)

Oh, lupa saya nak bagitau... service ni percuma! Just untuk membuktikan keberkesanan method Speed Adsense.

Jika berminat nak join Seminar Speed Adsense, boleh la melayari http://www.speedadsense.com

Selamat mencuba!
 
Last edited:

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,907
Likes
2
Points
38
Offline
#3
hello bro, adakah laman web/blog kita yg ada code adsense tu di revealkan kat sini?
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,328
Likes
0
Points
38
Offline
#10
Sempat tak lagi nie? :D
Kalau ada tempat untuk saya, count me in.
 
Joined
Feb 6, 2009
Messages
190
Likes
0
Points
16
Offline
#13
saya pu berminat juga macamna mau buat.kasi le tunjuk ajar sifu
baru dapat makan duit adsense.
 
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,204
Likes
1
Points
38
Offline
#19
saya aritu 1st time cash adsense dlm $150 mcm tu. tp tu hasil drp setahun punya kerja.

erm.. ada kosong lagi tak? nk jugak merasa $150 sebulan. bkn sthn.. hihi..
 
Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,837
Likes
6
Points
38
Offline
#20
Okies ni antara yang berjaya. Sorry tak sempat reply PM semua.

ilhamputra
suhaimi
kasyidi
azim
Alang

so nantikan testimonial life mereka!
 
Top