[Motivasi + Live Proven Method] Speed Adsense in House

Syed_Ikhwan

Senior
Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,883
Points
38
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Di sini saya ingin membuka peluang kepada mereka yang ingin test keberkesanan teknik Speed Adsense. Hehehehe...

Jadi bagaimana? Here how its work,

1) Saya akan setupkan 1 blog yang tidak akan saya revealkan kepada anda. Maaf, saya ingin menjaga niche tersebut.

2) Kemudian anda hanya perlu setup code adsense beserta channel yang saya akan suruh sahaja.

3) Team Speed Adsense akan create satu campaign terhadap blog tersebut.

4) Masa yang diambil mungkin 1 hari dan anda boleh lihat hasilnya serta merta.

5) Dapat, hasil tunggu hujung bulan. Enjoy! Kalau ingat kat saya, belanja la sate kajang... hehehehehehehehe...


Di bawah ini adalah disclaimer kami.

Disclaimer / Penidaknafian dan Infomasi.

  1. Anda tidak pernah melanggar sebarang TOS adsense sebelum ini. Ini kerana kami tidak mahu kerana nila setitik, rosak susu sebelanga. Kami ingin menjaga kualiti service yang kami sediakan ini.
  2. Kami tidak bertanggungjawab jika akaun Google Adsense anda [email protected] oleh mereka. Ini kerana perkara ini adalah diluar kawalan kami. Seperti yang kita ketahui, Google Adsense ni 'suka-suka dia je nak disabale akaun orang'. Kalau diaorang rasa akaun tu tak mendatangkan profit untuk advertiser diorang, for sure diorang akan closed akaun publisher tu. Thats for sure.
  3. Perkhidmatan yang kami sediakan ini tidak melanggar mana-mana TOS adsense. Campaign yang dicreate untuk mendatangkan traffic ke blog adsense anda adalah dari campaign beberapa PPC yang sedia ada, dari blog yang mempunyai traffic yang tinggi (meta marketing), SEO, Facebook Advertising dan collaboration dari beberapa website yang mempunyai traffic yang tinggi. Konsepnya di sini, anda bayar, then kami akan bersusah payah menyediakan campaign untuk anda. Kemudian anda hanya perlu tunggu hasil sahaja setiap hari.
  4. Prinsip kami, deliver traffic berkualiti kepada blog anda dan kami akan pastikan ianya berlaku!
    Quality First.
Jika anda ingin join, PM saya dan saya akan berikan details yang perlu saya buat.

Service ini dilimitkan kepada 5 orang sahaja (ponat den nak buat banyak banyak.... hehehehe)

Oh, lupa saya nak bagitau... service ni percuma! Just untuk membuktikan keberkesanan method Speed Adsense.

Jika berminat nak join Seminar Speed Adsense, boleh la melayari http://www.speedadsense.com

Selamat mencuba!
 
Last edited:

Kasyidi

Newbie
Joined
Oct 18, 2007
Messages
1,877
Points
38
Age
36
Salam. saya berminat sifu..
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38
hello bro, adakah laman web/blog kita yg ada code adsense tu di revealkan kat sini?
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38
sy pun berminat..dah pm bro syed
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
sy berminat
 

Izo

Senior
Joined
Nov 14, 2006
Messages
1,342
Points
38
Sempat tak lagi nie? :D
Kalau ada tempat untuk saya, count me in.
 

langmas

freshman
Joined
Feb 6, 2009
Messages
194
Points
16
saya pu berminat juga macamna mau buat.kasi le tunjuk ajar sifu
baru dapat makan duit adsense.
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38
same la..ngah tunggu gak nih
 

Syed_Ikhwan

Senior
Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,883
Points
38
Okies ni antara yang berjaya. Sorry tak sempat reply PM semua.

ilhamputra
suhaimi
kasyidi
azim
Alang

so nantikan testimonial life mereka!
 
Top