Motivasi - Don't Give Up! : Income CPA 1st-15th May

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
dah cam nak give up la bro...
susah btul nk dapat klik dari us atau uk...
kalau klik dari malaysia mmg senang jer...
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38

salphire

freshman
Joined
Aug 16, 2013
Messages
17
Points
0
Saya ni cpa mmg kantoi. Tapi sgt xsukar untuk apply akaun. Salah aatu network yg mudah utk approve ialah Adworkmedia. Xperlu call2 pun saya dpt aproval.
 

KhairiX

freshman
Joined
Apr 14, 2013
Messages
31
Points
0
Terbaik bro.
Kalau boleh tahu ni program cpa ape erk...
 

Rash

Super Senior
Joined
Jul 31, 2009
Messages
2,249
Points
38
CPA macam susah

Daki gunung pun macam susah tapi ada je orang daki :) Boleh belajar dan test utk dapatkan pengalaman.

Saya ni cpa mmg kantoi. Tapi sgt xsukar untuk apply akaun. Salah aatu network yg mudah utk approve ialah Adworkmedia. Xperlu call2 pun saya dpt aproval.

Jika adworkmedia ok boleh gunakan referencenya untuk dapatkan akaun network lebih bagus spt Neverblue, Maxbounty dll.

Terbaik bro.
Kalau boleh tahu ni program cpa ape erk...

Sya gunakan network Neverblue dan Clickbooth.

tak penah apply dengan neverblue..sbd takut nak speaking bila diorang call haha

Jgn takut, be honest. Mereka bukan je call kita, call affiliates dari negara2 lain juga dimana English bukan primary language. Try your best :)
 
Last edited:
Top