Motivasi - Don't Give Up! : Income CPA 1st-15th May

Rash

Super Senior
Joined
Jul 31, 2009
Messages
2,249
Points
38
Thread ini sebagai salah satu sumber motivasi (bukan untuk menunjuk-nunjuk) kepada semua warga WangCyber yang sedang cuba menjana pendapatan di online sebagai affiliate @ owner produk sendiri.

Income ini saya jana gunakan FB Ads dan dari affiliate marketing (CPA) untuk 1hb-15hb May.

Network CPA :






Bayaran dari salah satu network CPA :




Don't Give Up & Test..test..test always!

Jika perlukan bantuan untuk FB Ads boleh hubungi saya melalui PM. Saya akan cuba bantu sebanyak boleh untuk "fix" @ meningkatkan kualiti ads anda.


More to come....

Income pagi ini : DONT GIVE UP!

>>>>>> http://prntscr.com/1bstil
 
Last edited:

Rash

Super Senior
Joined
Jul 31, 2009
Messages
2,249
Points
38
nak apply cpa ni ada tutorial tak

Ada 2 cara :

1. Referal daripada affiliate "kuat" dalam network
2. Buat company dan website. Apply guna website tersebut serta gunakan email company ([email protected]) bukan free emails spt gmail dan yahoo

Selepas itu call network CPA untuk dapatkan approval dengan cepat.
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
terbaek bro :D
ada tak servis daftar acc cpa ni ? nak daftar cpa pun aq x lepas :D
 

afiqazhari

freshman
Joined
Aug 21, 2012
Messages
4
Points
1
terbaekk bro, sy semakin bermotivasi nak melangkah setapak ke dalam dunia IM insyaAllah :)
 

AromaOcitY!

freshman
Joined
May 19, 2013
Messages
129
Points
16
waaahhh... tahniah!

Ni yang tambah bersemangat ni!
 

mirzack

freshman
Joined
Jan 13, 2008
Messages
160
Points
16
Ada 2 cara :

1. Referal daripada affiliate "kuat" dalam network
2. Buat company dan website. Apply guna website tersebut serta gunakan email company ([email protected]) bukan free emails spt gmail dan yahoo

Selepas itu call network CPA untuk dapatkan approval dengan cepat.

income yang mantap...

bagi newbie macam saya agak 'blur' sikit bila baca statement kat atas tu...
kena bukak real "company" dulu baru boleh buat income CPA ke... atau cukup dengan bukak website .com sendiri
mungkin TT boleh cerita sikit 'asas' ataupun konsep menjana pendapatan melalui CPA nie... TQ.
 

Rash

Super Senior
Joined
Jul 31, 2009
Messages
2,249
Points
38
income yang mantap...

bagi newbie macam saya agak 'blur' sikit bila baca statement kat atas tu...
kena bukak real "company" dulu baru boleh buat income CPA ke... atau cukup dengan bukak website .com sendiri
mungkin TT boleh cerita sikit 'asas' ataupun konsep menjana pendapatan melalui CPA nie... TQ.

Pengalaman saya seblum ini...kalau buka website .com tapi guna nama sendiri kurang memberi "chance" untuk dapatkan approval, tetapi kalau ada company (guna enterprise je RM70 setahun) dan apply guna nama company lebih bagus. Ini kerana owner/aff.manager CPA akan lebih serius untuk berurusan dengan anda. Nature of business company perlu mengenai online/internet marketing.

Harap membantu.
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
baru kena accept di salah satu CPA sites
nak test drive gak CPA ni :D
 
Last edited:

Tafhmmy

freshman
Joined
May 29, 2013
Messages
20
Points
0
pernah mencuba try CPA, tp tak berjaya..
11.jpg

12.jpg

15.jpg

12.jpg
 
Last edited:

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
share sikit bro cmne nak guna fb ads ngan cpa . hhe
 
Top