Motivasi diri

Joined
Sep 1, 2017
Messages
36
Likes
0
Points
6
Age
24
Offline
#21
mesej yang disampaikan tu penting. aq tgk TM ambik rakyat - rakyat unyuk express kan dugaan dan penghargaan diorg.
Setuju ni. Video yg dibuat tu ade kelakar, ade touching, yg penting tu ade pengajaran. #LebihUntukMu TM +Cinta+
 
Joined
Sep 1, 2017
Messages
36
Likes
0
Points
6
Age
24
Offline
#22
Tengok yang iklan tahun lepas, kelakar, marah, sedih semua ada. Aku mula2 macam bengang ngan mak long tu sebab dia tanya yang agak sensitve gak la, tapi lepas explaination hujung - hujung tu baru aq paham yang dia cume nak tanya khabar and cerita family die, x bermaksud pun nak buat anak buah die sentap. Tapi lakonan maklong tu memang sempoi.
Betul betul betul...
Mak cik 2 kat kampong bukan nak menyibuk tp ambil berat dan prihatin kat kita org je...
 
Joined
Jul 25, 2018
Messages
19
Likes
0
Points
1
Offline
#23
sama la dengan kawan aku, walaupun mak ayah dah takde, die tetap akan balik kampung sebab adik - beradik dia lah yang banyak support die.
Sama dgn aq, walaupon ketinggalan mak ayah, tp kampong tu byk memori bagi aq, tempat aq dibesarkan dan bljr, adik beradik aq pasti akan balik kampong sama2 bile raya tiap2 tahun
 
Joined
Jun 3, 2016
Messages
19
Likes
0
Points
1
Age
30
Offline
#24
Kikiki. Yang ni kelakar. Untuk ank mude yang sllu ngn gajet tu memang akan rasa sentap la. Maklum la TM yang buat ads ni, takkan tak best. Tahun ni harap mesej yang lagi deep untuk semua golongan masyarakat. #LebihUntukMu
Sebenar mana dpt video ni, aku nak tanggok balik dulu TM Bawang semua video ni... best betul2
 
Joined
Aug 20, 2016
Messages
4
Likes
0
Points
1
Age
31
Offline
#25
Raya sudah dekat, ada mood ke? Biasa iklan akan buat video raya kan... apa special tahun ini di TM
 
Joined
Sep 1, 2017
Messages
36
Likes
0
Points
6
Age
24
Offline
#28
Raya sudah dekat, ada mood ke? Biasa iklan akan buat video raya kan... apa special tahun ini di TM
Thn ni TM dh lancarkan satu kempen #LebihUntukMu, tujuan tu mengingatkan kita jgn kedekut buat yg lebih utk org lain
 
Joined
Aug 28, 2017
Messages
14
Likes
0
Points
1
Age
26
Offline
#30
Kikiki. Yang ni kelakar. Untuk ank mude yang sllu ngn gajet tu memang akan rasa sentap la. Maklum la TM yang buat ads ni, takkan tak best. Tahun ni harap mesej yang lagi deep untuk semua golongan masyarakat. #LebihUntukMu
TM akan keluar video raya yg baru? bila tu?... aq nak tgk jugak...
 
Top