Motivasi diri

Joined
Sep 1, 2017
Messages
36
Likes
0
Points
6
Age
24
Offline
#9
iklan tm tu motivate ke? aq rasa lebih touch hati lah
Iklan TM ada yg jugak touch hati...bg aq, video TM #LebihUntukMu telah motivate aq utk tabah menghadapi cabaran dan gigih menerusi kehidupan walaupon ibubapa telah meninggalkan kita, apabila mereka masih ada, cubalah meluangkan masa utk menemani mereka dan menghargai jasa dan sumbangan mereka utk keluarga, jgn menyesal satu hari nanti apabila nak membalas jasa mereka tp mereka dh xde
 
Joined
Aug 29, 2017
Messages
42
Likes
0
Points
6
Age
27
Offline
#16
Bulan puasa ni jom perbaikan diri kita jugak...

Layan video ni dulu:

ye memang betul, x semua dalam dunia ni kita kita boleh dapat. Tapi apa yang kita ada sekarang ni tanggungjawab kita. Untuk teruskan hidup kita x boleh memilih sangat.

blh tgk kat youtube...ni teaser jer..yg full punya akan dikeluarkan pd 31 mei
sama la dengan kawan aku, walaupun mak ayah dah takde, die tetap akan balik kampung sebab adik - beradik dia lah yang banyak support die.
 
Joined
Aug 29, 2017
Messages
42
Likes
0
Points
6
Age
27
Offline
#17
Iklan TM ada yg jugak touch hati...bg aq, video TM #LebihUntukMu telah motivate aq utk tabah menghadapi cabaran dan gigih menerusi kehidupan walaupon ibubapa telah meninggalkan kita, apabila mereka masih ada, cubalah meluangkan masa utk menemani mereka dan menghargai jasa dan sumbangan mereka utk keluarga, jgn menyesal satu hari nanti apabila nak membalas jasa mereka tp mereka dh xde
Tengok yang iklan tahun lepas, kelakar, marah, sedih semua ada. Aku mula2 macam bengang ngan mak long tu sebab dia tanya yang agak sensitve gak la, tapi lepas explaination hujung - hujung tu baru aq paham yang dia cume nak tanya khabar and cerita family die, x bermaksud pun nak buat anak buah die sentap. Tapi lakonan maklong tu memang sempoi.
 
Joined
Apr 24, 2011
Messages
31
Likes
0
Points
6
Offline
#18
blh tgk kat youtube...ni teaser jer..yg full punya akan dikeluarkan pd 31 mei
ni series yang dikeluarkan pertengahan puasa hari tu kan? bagus betul TM ni rajin buat spoiler.+Terbaik+

Iklan TM ada yg jugak touch hati...bg aq, video TM #LebihUntukMu telah motivate aq utk tabah menghadapi cabaran dan gigih menerusi kehidupan walaupon ibubapa telah meninggalkan kita, apabila mereka masih ada, cubalah meluangkan masa utk menemani mereka dan menghargai jasa dan sumbangan mereka utk keluarga, jgn menyesal satu hari nanti apabila nak membalas jasa mereka tp mereka dh xde
mesej yang disampaikan tu penting. aq tgk TM ambik rakyat - rakyat unyuk express kan dugaan dan penghargaan diorg.
 
Joined
Apr 24, 2011
Messages
31
Likes
0
Points
6
Offline
#19
Tengok yang iklan tahun lepas, kelakar, marah, sedih semua ada. Aku mula2 macam bengang ngan mak long tu sebab dia tanya yang agak sensitve gak la, tapi lepas explaination hujung - hujung tu baru aq paham yang dia cume nak tanya khabar and cerita family die, x bermaksud pun nak buat anak buah die sentap. Tapi lakonan maklong tu memang sempoi.
Kikiki. Yang ni kelakar. Untuk ank mude yang sllu ngn gajet tu memang akan rasa sentap la. Maklum la TM yang buat ads ni, takkan tak best. Tahun ni harap mesej yang lagi deep untuk semua golongan masyarakat. #LebihUntukMu
 
Top