Motivasi diri

BBphire

junior
Joined
Apr 11, 2011
Messages
92
Points
8
Bulan puasa ni jom perbaikan diri kita jugak...

Layan video ni dulu:

 

Zati Awanis

freshman
Joined
Sep 1, 2017
Messages
69
Points
6
Age
24
Video yg sgt powerful. Tq for the motivation. +Bersorak+Jom sama2 do better bulan ramadan ni...
Iklan raya TM Group jugak byk motivate saya dlm kehidupan...
Marilah semua tgk sama2 #LebihUntukMu
 
Last edited:

Zati Awanis

freshman
Joined
Sep 1, 2017
Messages
69
Points
6
Age
24
iklan tu blh pegi mana tgk? sudah keluar ke video tu??
FB ke Youtube ke pon blh, cuba search kat page diorg dgn hashtag #LebihUntukMu atau #MoreForYou, ada byk video dgn story yg berlainan
 

Zati Awanis

freshman
Joined
Sep 1, 2017
Messages
69
Points
6
Age
24
iklan tm tu motivate ke? aq rasa lebih touch hati lah
Iklan TM ada yg jugak touch hati...bg aq, video TM #LebihUntukMu telah motivate aq utk tabah menghadapi cabaran dan gigih menerusi kehidupan walaupon ibubapa telah meninggalkan kita, apabila mereka masih ada, cubalah meluangkan masa utk menemani mereka dan menghargai jasa dan sumbangan mereka utk keluarga, jgn menyesal satu hari nanti apabila nak membalas jasa mereka tp mereka dh xde
 

Norain Mansor

freshman
Joined
Aug 29, 2017
Messages
42
Points
6
Age
27
Bulan puasa ni jom perbaikan diri kita jugak...

Layan video ni dulu:

ye memang betul, x semua dalam dunia ni kita kita boleh dapat. Tapi apa yang kita ada sekarang ni tanggungjawab kita. Untuk teruskan hidup kita x boleh memilih sangat.

blh tgk kat youtube...ni teaser jer..yg full punya akan dikeluarkan pd 31 mei
sama la dengan kawan aku, walaupun mak ayah dah takde, die tetap akan balik kampung sebab adik - beradik dia lah yang banyak support die.
 

Norain Mansor

freshman
Joined
Aug 29, 2017
Messages
42
Points
6
Age
27
Iklan TM ada yg jugak touch hati...bg aq, video TM #LebihUntukMu telah motivate aq utk tabah menghadapi cabaran dan gigih menerusi kehidupan walaupon ibubapa telah meninggalkan kita, apabila mereka masih ada, cubalah meluangkan masa utk menemani mereka dan menghargai jasa dan sumbangan mereka utk keluarga, jgn menyesal satu hari nanti apabila nak membalas jasa mereka tp mereka dh xde
Tengok yang iklan tahun lepas, kelakar, marah, sedih semua ada. Aku mula2 macam bengang ngan mak long tu sebab dia tanya yang agak sensitve gak la, tapi lepas explaination hujung - hujung tu baru aq paham yang dia cume nak tanya khabar and cerita family die, x bermaksud pun nak buat anak buah die sentap. Tapi lakonan maklong tu memang sempoi.
 

manhan23

freshman
Joined
Apr 24, 2011
Messages
43
Points
6
blh tgk kat youtube...ni teaser jer..yg full punya akan dikeluarkan pd 31 mei
ni series yang dikeluarkan pertengahan puasa hari tu kan? bagus betul TM ni rajin buat spoiler.+Terbaik+

Iklan TM ada yg jugak touch hati...bg aq, video TM #LebihUntukMu telah motivate aq utk tabah menghadapi cabaran dan gigih menerusi kehidupan walaupon ibubapa telah meninggalkan kita, apabila mereka masih ada, cubalah meluangkan masa utk menemani mereka dan menghargai jasa dan sumbangan mereka utk keluarga, jgn menyesal satu hari nanti apabila nak membalas jasa mereka tp mereka dh xde
mesej yang disampaikan tu penting. aq tgk TM ambik rakyat - rakyat unyuk express kan dugaan dan penghargaan diorg.
 

manhan23

freshman
Joined
Apr 24, 2011
Messages
43
Points
6
Tengok yang iklan tahun lepas, kelakar, marah, sedih semua ada. Aku mula2 macam bengang ngan mak long tu sebab dia tanya yang agak sensitve gak la, tapi lepas explaination hujung - hujung tu baru aq paham yang dia cume nak tanya khabar and cerita family die, x bermaksud pun nak buat anak buah die sentap. Tapi lakonan maklong tu memang sempoi.
Kikiki. Yang ni kelakar. Untuk ank mude yang sllu ngn gajet tu memang akan rasa sentap la. Maklum la TM yang buat ads ni, takkan tak best. Tahun ni harap mesej yang lagi deep untuk semua golongan masyarakat. #LebihUntukMu
 

Zati Awanis

freshman
Joined
Sep 1, 2017
Messages
69
Points
6
Age
24
Dgr org video yg dikeluarkan pd 31 Mei nanti adalah ttg Mak Long Bawang...x sabar nak tgk hehe +Bersinar2+
Sblm Mak Long Bawang potong bawang lagi tahun ni, throwback jap Mak Long Bawang iklan raya tahun lepas, rindu betul cerita ni
 
Top