MOST WANTED Senarai Produk HOT di Facebook Buat RM4-5 ANGKA [email protected] jer + Supplier

jedi79

Newbie
Joined
Jan 23, 2008
Messages
381
Points
16
salam, payment done.
 

muhafiz

freshman
Joined
May 27, 2007
Messages
311
Points
18
Age
32
saya tak beli produk tuan thread ni
tapi saya rase tempat borong tu dari
website bermula huruf 'm' betulkan jika silap. ;)
 

ykloo71

freshman
Joined
Nov 1, 2008
Messages
242
Points
16
cam best jer...
 

sarwan

freshman
Joined
Apr 24, 2013
Messages
1
Points
0
Salam...
Saya dah buat bayaran semalam.
Tapi pg ni blm dpt link....
Harap harap hr ni boleh dapat.
 

CikguHafis

freshman
Joined
Dec 14, 2009
Messages
749
Points
18
Alamak sorry sangat2 Sarwan...

Saya jadi driver isteri saya hari ni...saya masuk sekejap jer ke thread ni...malam nanti baru saya online macam biasa. Dont worry saya akan send mana yg dah buat bayaran petang ni juga sebelum saya keluar semula bersama isteri. Plsss check email sekejap lagi.

Salam...
Saya dah buat bayaran semalam.
Tapi pg ni blm dpt link....
Harap harap hr ni boleh dapat.
 

CikguHafis

freshman
Joined
Dec 14, 2009
Messages
749
Points
18
Hehehe...

Jadi driver jap! Dont worry saya akan hantar mana yg order malam tadi dan pagi ni jap jer lagi sebelum saya sambung tuga2 menjadi driver hingga malam ni!

duk sekolah tu agaknya... sila tunggu selepas sekolah ya murid2 sekalian... hehehe

halamak ... takleh nak booking daaa... lenkali laaa...
 

madeyla

freshman
Joined
Oct 29, 2008
Messages
222
Points
16
Salam bro Hafis,

Dah buat payment sebentar tadi. Harap check emel ya.
 
Top