Mohon review Kelab Jutawan.org

Pandangan saudara


  • Total voters
    11

blink2

freshman
Joined
Jun 6, 2011
Messages
12
Points
0
Iye la.. menyemak kat FB jer. Boring bila asyik kena tag jer oleh puak KJ ni. Bila baca mmg cam best sgt program ni... best sgt till it sound too good to be true. So to be on safe side, saya ignore jer la.
 

paulmaison

freshman
Joined
Oct 16, 2009
Messages
57
Points
0
Bila terbaca thread nie...nasi dah menjadi bubur lah pula...:(
 

AMIN413

freshman
Joined
Jul 7, 2011
Messages
112
Points
16
maafkan saya, rasanya saudari tersilap...diharap tidak perlu cakap secara melulu macam tuh yer...Kelab Jutawan bukan kelentong atau makan duit orang, tak percaya? join forum kami di FB
 

AMIN413

freshman
Joined
Jul 7, 2011
Messages
112
Points
16
bagusnya korang kutuk KJ, thanks org melayu sekalian
 

Kasimo Aloi

Newbie
Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,347
Points
38
maafkan saya, rasanya saudari tersilap...diharap tidak perlu cakap secara melulu macam tuh yer...Kelab Jutawan bukan kelentong atau makan duit orang, tak percaya? join forum kami di FB

mana forum tu.......

bagusnya korang kutuk KJ, thanks org melayu sekalian

apa lagi, terangkan sebaik-baiknya sistem KJ
 

VaX

freshman
Joined
Jan 21, 2011
Messages
747
Points
16
bagusnya korang kutuk KJ, thanks org melayu sekalian

Why say "Org Melayu".
Kalau x skong je sebut "Org Melayu" ... Apa nie bro...aishh...sediy aku...

Aku memang benci beno ngan KJ... Terus terang aq ckp... Aku nyer Fb inbox diorang boom ngan mesej yg berbunyi "blablablabla Kelab Jutawan bakal Merubah blablabla" dan banyak mesej merepek.

KJ nie ibaratkan membeli seseorang bukannya barang... Dah lah kena cari orang... Pastuh ko buat si Sujairi Gadali jadi lebih kaya sbb sistem nie buat yg bwh makin miskin dan yang atas makin kaya. ''KETAHUI FORMULA KELAB JUTAWAN YANG KAMI GUNAKAN SECARA SENYAP UNTUK MENJANA RM500-RM1000 SEMINGGU TANPA PRODUK SENDIRI DAN 100% ILMU INTERNET !!! <-------------- AYat panas yg slalu dipomot oleh ahli KJ.... Kalau dia tulis situ formula senyap jana duit asal ko gi boom ngan tag nama pastuh gi pomot kt wc nie...aish...Bikin panas saja :)

Dengan selambar dekat Homepage KJ dia tulis
Jangan Risau Kerana Kami Bukan

Skim Cepat Kaya
Pelaburan Wang Internet
Multilevel Marketing (MLM)
Pelaburan Mata Wang Asing

Sah2 mata masuk habuk duit.... nie head hunter lah... It means Skim Cepat Kaya. Nak kena tukar ke bahasa german baru faham ke kawan...

p.s : Nak hujah lagi dri aku ke... Buleh je... Nak berdebat pon boleh... Nanty aku prepare hadis dan Dalil2
 

affendihussin

Newbie
Joined
Nov 15, 2009
Messages
243
Points
16
pelan pemasaran dia ada BV la point la hahapah2 ntah lagi.. MLM jer selalunya main2 poin ni... tp cmne plak dia kata buka mlm yer..hoho
 

khairilizwan

Newbie
Joined
Oct 13, 2010
Messages
167
Points
16
Age
32
Saya dah serik dengan program-program seumpama ini...mari sama2 kita lakukan perniagaan sebenar...
 

Cecobi

Newbie
Joined
Feb 16, 2009
Messages
202
Points
16
Salah satu program cepat papa yang aktiviti utamanya adalah 'spam' inbox orang lain...boleh jadi otai dalam bidang 'spam' kalau rajin berlatih..:D
 

M.Arif

freshman
Joined
Dec 26, 2011
Messages
252
Points
0
thanks for the sharing...
 

azeri

Senior
Joined
Oct 14, 2009
Messages
339
Points
18
Walaupun dulu dah terjebak dalam ID, saya dah pulangkan balik
duit tu lepas membaca komen dari UZAR.

Konsep dalam KJ juga adalah sama. Jadi tepuk dada, tanyalah iman.

Lakukan penjanaan pendapatan online dengan cara yang HALALAN
TOOYIBAN...

Sila berhati-hati !
 

JacKhalid

Newbie
Joined
Nov 23, 2009
Messages
490
Points
16
selalunya saya memang xkan layan program sebegini. saya tidak mahu kerja untuk orang kalau boleh saya kerja untuk saya sendiri dulu..

online trading la pure "keje sorang". forex ke, gold ke dsb.

konsep macam labur dalam saham gak. boleh pilih nak trade apa.

untung sendiri, rugi sendiri. tak yah jual barang, tak yah cari orang.

try la explore boss :)
 

AGvolunteer

freshman
Joined
Aug 11, 2012
Messages
15
Points
0
Saya sedang memahami ulasan anda tentang KJ tu..tp 3di bawah tu sy langsung tidak berminat la..hehe..takut pula tetiber jer nanti boleh tergilakan nafsu..hahaha relax bro..:-O
 
Top