mohon maaf secara terbuka...

alamniaga

Senior
Joined
May 4, 2009
Messages
674
Points
18
salam semua...

saya mohon maaf atas segala kesulitan yang berlaku dari 05 hb sept hingga18 sept 2009 kerana sebab2 berikut:

1) saya kena khursus dari 05/09 hingga 12/09/2009 - sepanjang tempoh ini saya dapat pertolongan dari adik saya untuk bantu saya online...namun ade ketikanya dia tak boleh online kerana adik saya sekarang sedang sibuk belajar untuk peperiksaan PMR.

2) 14/09/2009 saya punya modem terbakar a.k.a tak leh guna - kilat dok berdentum sana-sini di kawasan kampung saya Pasir Puteh, Kelantan. saya terpaksa beli baru plak...adus...

3) 15/09/2009 to 17/09/2009 saya kena tugas di KL - tugas saya adalah sulit skit...hehe...atas keselamatan negara, saya tak leh dedahkan...cuma yang pasti, penting...


saya mohon maaf sekiranya mempunyai kesulitan sepanjang tempoh ini...
namun, anda di nasihatkan untuk bank in dulu duit ke akaun saya, kemudian sms saya email anda...saya akan usahakan secepat mungkin untuk hantar vcc saya ke email anda...kemudian, saya sms balik bagi tau dh anta ke email...dah siap guna, saya akan sms expuse ke number anda...

terima kasih...

p/s: tajuk "mohon maaf secara terbuka..." sebab bila anda klik je kat tajuk, dia akan terbuka...hehe...yang terbuka tu adalah post saya pasal mintak maaf...:D:D
 

Adnin

Senior
Joined
Mar 19, 2007
Messages
1,216
Points
38
Kawe kerja kontrak kat pasir puteh tu , kat pondok yakob samba :D
 

fay_85

freshman
Joined
Jul 22, 2009
Messages
266
Points
16
ni mace forum klate jah segho..huhuhuh
 

taqi5007

freshman
Joined
Feb 3, 2009
Messages
483
Points
16
Age
36
Salam alam niaga.. Bagus la kalu dah mintak maaf secara terbuka.. kalu tertutup,sume org tak leh tgk..hehe.. oh ya, mu umur berape ek? aku pon duk Sri Aman 2 je.. Ingat kan tak dop org duk Pasir Puteh.. rupa2nya ade gak..hehe..
 

Duit Internet !

freshman
Joined
Sep 3, 2009
Messages
854
Points
0
owh dok paser puteh
 
Top