Mohon Bantuan : Cara Mudah Untuk Dapatkan Sales Affiliate

azeri

Senior
Joined
Oct 14, 2009
Messages
339
Points
18
semua otai dah bagi petua..........................

tindakan tindakan tindakan .........................

Yes..pak long.

TINDAKAN...TINDAKAN...TINDAKAN..

Practice makes perfect.
 

tanabe84

freshman
Joined
Nov 4, 2009
Messages
236
Points
0
HAHA yang penting cari ilmu dan bertindak!

Jom kawan-kawan join grup perkongsian ilmu bisnes internet di Facebook.
Masuk PERCUMA saja. Dapat ilmu free. Masuk sini http://bit.ly/grup-khas

P/S: Ada tips, panduan dan ebook percuma jugak. Serta review produk digital terkini di pasaran!
group baru ni kan? saya dh request utk join
 

Abu Najma

freshman
Joined
Sep 24, 2013
Messages
20
Points
1
Salam,

Saya nak boost jualan ebook affiliates saya. Selain fb, ada tak platform2 terbaik untuk saya iklankan produk saya? Mohon bantuan dari tuan2 semua. Terima kasih
 

zyan

Senior
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,336
Points
38
Cari dulu Apa sebab yang kukuh mereka perlu beli dari anda

kredibiliti salah satunya..
produk pun memainkan peranan penting..
Harga produk..
Bonus menarik..

Nak promosi banyak cara..

Boleh guna email, fb ads , guna forum wangcyber ni pun boleh,

Kalau utk newbie saya suggest:

Guna forum wangcyber ni jer lepastu offer bonus yang best-best! kalau xde orang beli maksudnya tawaran tu tak berapa menarik.

Kenapa sesuai guna forum utk newbie? sb tak payah nak promosi...
 

tanabe84

freshman
Joined
Nov 4, 2009
Messages
236
Points
0
Cari dulu Apa sebab yang kukuh mereka perlu beli dari anda

kredibiliti salah satunya..
produk pun memainkan peranan penting..
Harga produk..
Bonus menarik..

Nak promosi banyak cara..

Boleh guna email, fb ads , guna forum wangcyber ni pun boleh,

Kalau utk newbie saya suggest:

Guna forum wangcyber ni jer lepastu offer bonus yang best-best! kalau xde orang beli maksudnya tawaran tu tak berapa menarik.

Kenapa sesuai guna forum utk newbie? sb tak payah nak promosi...
alhamdulillah.. stakat ni dh ada pembeli yang sanggup letak testimoni di FB page Zanie Solutions
 

mgoods

freshman
Joined
Dec 2, 2013
Messages
60
Points
0
Assalamaualikum Macam pokcik ni memang betul betul jahil dengan tools2 software...tengok aje..dah mabuk..tapi nak buat camna..pakcik usahakan buat iklan utk sesuatu niche...perah kepala nak cari idea orang nak suka produk kita.....selalu market pokcik dekat FB dan Forum...Bina kredebiliti...beri info...suka bertanya..buat lawak ***** sikit..jgn terlampau *****..ehehhehee
 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,473
Points
36
terima kasih kepada semua yg sudi memberikan tips.. 1 lg soalan, ada x software apa2 yg dpt membantu saya?
tgk kt siggy ni klw nk software untuk cari targeted customer kt fb.

tips : dh dpt customer or yg minat2 shja cuba kumpul dorg kt satu tempat. :D
 

mgoods

freshman
Joined
Dec 2, 2013
Messages
60
Points
0
berminat ni.....
 

dawinz

freshman
Joined
May 24, 2013
Messages
44
Points
6
Saya setuju, kredibility memainankan peranan yg tinggi, disamping itu sentiasa belajar, asah kemahiran..jangan malas utk jadi subscriber email dan baca email dr internet marketer yg lain.
 
Top