[mohamad alkarim] tawarkan bonus bernilai rm23,643 (untuk 7 hari sahaja!)

Joined
May 9, 2011
Messages
1,473
Points
36
TAWARAN GILERR 7 HARI SAHAJA!!!


"this offer is not for our local product"



Saya nak bagi bonus bernilai RM23,643 kepada anda.



YA! SERIUS SAYA NAK BAGI BONUS BERNILAI RM23,643


--------------------------------------
SPECIAL OFFER ni dari Mohamad Alkarim
--------------------------------------

Setakat printscreen hari ni






Kenapa saya nak bagi bonus ni???

Sebab saya adalah penggila, pengguna, pembeli, pengumpul software dan saya juga suka share software POWER, tak power saya tak share.
(spe kenal saya dia tahu lah)


INI KALILAH SERIUS PUNYA OFFER BONUS!

Offer ni untuk yang SERIUS sahaja nk bonus bernilai RM23,643


TAWARAN SEKALI SEUMUR HIDUP!

JOM LAYAN BONUS APA YANG ADA

[video=youtube;jHpnvvCqz04]http://www.youtube.com/watch?v=jHpnvvCqz04[/video]


------------------
Berminat?
------------------


PENTING!!!

ANDA PASTI KESUNTUKAN MASA!


..

Dapatkan SEKARANG sebelum terlambat!
..

Ketika anda sedang membaca thread ni dah ramai yang
berebut-rebut untuk dapatkan bonus bernilai RM23,643
ni sebab ianya TERHAD untuk 7 HARI SAHAJA
Pastikan anda tidak mensia-siakan peluang
SEKALI SEUMUR HIDUP ni...
..



Macam mana nak dapat bonus ni semua?

KLIK "CONTINUE" SEKARANG!!!




Amaran!!!

Pastikan anda mengikuti 2 langkah dalam page diatas
atau
anda tak akan menerima BONUS BERNILAI RM23,643 dari saya!
 
Last edited:
Joined
May 9, 2011
Messages
1,473
Points
36
Salam sejahtera tuan karim,

Semakin dasyat BONUS2 tuan ini..lagi2 PERCUMA plak tue!

TERBAIK tuan karim!

Saya ada PM pada tuan karim untuk tujuan yang sama. Kalo tuan karim ada kelapangan harap dapat respon ya..:)

Terima kasih.
ok bos tgh membaca dan menelitinya skrg ni. :) akan respon secepat mungkin.
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Terima kasih tuan karim atas kesudian untuk meneliti PM saya tue.

Bila2 masa sahaja tuan bleh berikan jawapan atas PERTANYAAN saya itu. Pasti banyak perkara yang tuan kena ambil kira atas tujuan itu. Jika ADA PERTANYAAN just shoot sahaja pada PM, InshaAllah saya akan balas dalam kadar segera.

Terima kasih tuan!

ok bos tgh membaca dan menelitinya skrg ni. :) akan respon secepat mungkin.
 

mannabo

Newbie
Joined
Mar 8, 2010
Messages
194
Points
16
ada moneyback gurantee ke ni bro..
 

AqueAjie

freshman
Joined
Jun 12, 2013
Messages
21
Points
0
Software apa ni dato?
Kawan tak brapa tahu bab2 software ni...
Cer citer, cer citer....:D
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Alamak, bila bos petik term " AMAZON " nie yg teruja nak tau nie..:p

Soalan saya :

1 - Bro dah guna tak software nie DAN susah ker senang nak handle software canggih2 nie..( Kwn pakai software buat video pon software cabuk movie maker jekk.. :p )

2 - Kena ada tambah perkara lain mcm sewa VPS sebab nak kasik laju pakai software ker?

3 - Kalo dah guna baru ke soalan ke-3 heh tuan ..:) - Off course bro dah gunakan...Apa pandangan bos ttg semua SOFTWARE yg bro berikan nie..:) Mgkin results nya ker atau lain2 aa..

Bukan sebab apa bos nak tanya, kalo kita tak tau guna bleh rujuk sket dengan bos bleh tanya2 laa..

p/s: Diam2 dah ada software utk amazon silap2 mencanak nie hasil..tapi...UNDERWATER jek laa katerkan...Cer kongsi bos..cer kongsi sket bos...:p

software untuk pemain amazon,

nak tgk senarai bonus click "continue" kat atas atau signature sy kt bwh ni.
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
Sy pun nak tanya soalan yg sama :D

Alamak, bila bos petik term " AMAZON " nie yg teruja nak tau nie..:p

Soalan saya :

1 - Bro dah guna tak software nie DAN susah ker senang nak handle software canggih2 nie..( Kwn pakai software buat video pon software cabuk movie maker jekk.. :p )

2 - Kena ada tambah perkara lain mcm sewa VPS sebab nak kasik laju pakai software ker?

3 - Kalo dah guna baru ke soalan ke-3 heh tuan ..:) - Off course bro dah gunakan...Apa pandangan bos ttg semua SOFTWARE yg bro berikan nie..:) Mgkin results nya ker atau lain2 aa..

Bukan sebab apa bos nak tanya, kalo kita tak tau guna bleh rujuk sket dengan bos bleh tanya2 laa..

p/s: Diam2 dah ada software utk amazon silap2 mencanak nie hasil..tapi...UNDERWATER jek laa katerkan...Cer kongsi bos..cer kongsi sket bos...:p
 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,473
Points
36
Alamak, bila bos petik term " AMAZON " nie yg teruja nak tau nie..:p

Soalan saya :

1 - Bro dah guna tak software nie DAN susah ker senang nak handle software canggih2 nie..( Kwn pakai software buat video pon software cabuk movie maker jekk.. :p )

2 - Kena ada tambah perkara lain mcm sewa VPS sebab nak kasik laju pakai software ker?

3 - Kalo dah guna baru ke soalan ke-3 heh tuan ..:) - Off course bro dah gunakan...Apa pandangan bos ttg semua SOFTWARE yg bro berikan nie..:) Mgkin results nya ker atau lain2 aa..

Bukan sebab apa bos nak tanya, kalo kita tak tau guna bleh rujuk sket dengan bos bleh tanya2 laa..

p/s: Diam2 dah ada software utk amazon silap2 mencanak nie hasil..tapi...UNDERWATER jek laa katerkan...Cer kongsi bos..cer kongsi sket bos...:p

hehe..terpetik pula dah.. :D

jawapan saya :

1 - Dah guna, senang bebenor nk guna. dari softwre bonus smpai untuk jualan ni. easy tu use. software pun cun xserabut. developer beliau adalah developer software sy plg minat.

2 - Tak perlu pun. Guna internet biasa2 jer. Ni bukan software untuk trafik tp untuk research and marketing.

3 - Puas hati sesangat dgn lifetime update. Bonus #8 dah tutup jualan dan paling valueable untuk spe2 yg nk belajar buat aplikasi dan game android n smartphone. Sy pun xdapat free tp sng2 jer bro leh rembat semua bnd ni yg bernilai Rm23,643 dalam masa 7 hari ni jer.


tanya jer bos..sy pun suka nk berkongsi, dah jadi tabiat plak ngumpul software,


p/s : Hehe..bro lagi power kot..
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Terjawab sudahhh apa yg terbuku dihati saya ngan tuan vyner..:p

Bos pon suwuh saya tanya lagi kan..

Soalan saya lagi:

- Bleh sharing sket mcm mana bos buat analisis @ research utk amazon tak VIA software2 tue @ bukan dari software tue...kekongsi2 laa sket bos ngan saya ngan kenkwn lagi..bleh jugak buat tambah2 nasi kat amazon nie...:D

- Bos dengan amazon dah baper lama kwn? Bos terjun ngan amazon niche ape heh..kasik aa tau sket clue nya..bukan per bleh buat tambah2 lauk plak kat amazon nie..Bukan nak tambah lauk suka2 tapi bleh tukar2 LAUK... kata berjiran kan..:D


Nie bos ckp bukan saya cakap..
Hehe..bro lagi power kot..
- Sebab saya nak buat servis bos tue DECLARE sket hasil utk rujukan kawan2...kalo nak buat "UNDERWATER" mcm bro saya tak DECLARE pon..:D

Nie saya cakap tau bos bukan org lain cakap:

Bos nie diam2 ubi berisi nie..isi ubi pon bukan sebarangan..silap2 besar peha..:D

hehe..terpetik pula dah.. :D

jawapan saya :

1 - Dah guna, senang bebenor nk guna. dari softwre bonus smpai untuk jualan ni. easy tu use. software pun cun xserabut. developer beliau adalah developer software sy plg minat.

2 - Tak perlu pun. Guna internet biasa2 jer. Ni bukan software untuk trafik tp untuk research and marketing.

3 - Puas hati sesangat dgn lifetime update. Bonus #8 dah tutup jualan dan paling valueable untuk spe2 yg nk belajar buat aplikasi dan game android n smartphone. Sy pun xdapat free tp sng2 jer bro leh rembat semua bnd ni yg bernilai Rm23,643 dalam masa 7 hari ni jer.


tanya jer bos..sy pun suka nk berkongsi, dah jadi tabiat plak ngumpul software,


p/s : Hehe..bro lagi power kot..
 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,473
Points
36
Terjawab sudahhh apa yg terbuku dihati saya ngan tuan vyner..:p

Bos pon suwuh saya tanya lagi kan..

Soalan saya lagi:

- Bleh sharing sket mcm mana bos buat analisis @ research utk amazon tak VIA software2 tue @ bukan dari software tue...kekongsi2 laa sket bos ngan saya ngan kenkwn lagi..bleh jugak buat tambah2 nasi kat amazon nie...:D

- Bos dengan amazon dah baper lama kwn? Bos terjun ngan amazon niche ape heh..kasik aa tau sket clue nya..bukan per bleh buat tambah2 lauk plak kat amazon nie..Bukan nak tambah lauk suka2 tapi bleh tukar2 LAUK... kata berjiran kan..:D


Nie bos ckp bukan saya cakap..


- Sebab saya nak buat servis bos tue DECLARE sket hasil utk rujukan kawan2...kalo nak buat "UNDERWATER" mcm bro saya tak DECLARE pon..:D

Nie saya cakap tau bos bukan org lain cakap:
huhu..pantang suruh dan jawab ni.

xpe sy cuba jawab ;

- perkara asas shja dari research keyword, domain dan juga analisis produk menggunakn software untuk jimatkan masa. bonus #1 dalam offer byk membantu.

- ada banyak niche dan software2 ni akan bongkar lagi banyk niche untuk bos nyelam terus

- saya buka offer tawaran bonus ni untuk 7 hari selepas jv dan merangkap developer software yg sy guna ni bersetuju nak bagi semua bonus tu.
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Hoho..masih tak menjawab lagi tue part INCOME..:) Takpe2 LOW PROFILE..Respect and relaks..:)

JV KDSuite ya boss..walawe..pergi internasionallleee bos..kena tabik spring toink toink nie..:p

Dalam byk2 BONUS tue, BONUS 1 jek kwn ada..padan laa hasil tak cukup umphh..yang 7 lagi BONUS takde nie..:D

Dan saya setuju jika BONUS 1 mmg paling membantu. Tapi skrg nie pon saya peram jugak software nie sebab saya yg MALAS..software mmg bagus jimat masa mencari produk n buat analisis..pasnie INSTALL balik laa sebab bro karim guna kaw2 kita pon kena gila kentang guna jugak..:)


p/s: Bos, kalo nak beli 1-2 dari BONUS bleh tak? Ker khas utk JV KDsuite jek..:)

huhu..pantang suruh dan jawab ni.

xpe sy cuba jawab ;

- perkara asas shja dari research keyword, domain dan juga analisis produk menggunakn software untuk jimatkan masa. bonus #1 dalam offer byk membantu.

- ada banyak niche dan software2 ni akan bongkar lagi banyk niche untuk bos nyelam terus

- saya buka offer tawaran bonus ni untuk 7 hari selepas jv dan merangkap developer software yg sy guna ni bersetuju nak bagi semua bonus tu.
 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,473
Points
36
Hoho..masih tak menjawab lagi tue part INCOME..:) Takpe2 LOW PROFILE..Respect and relaks..:)

JV KDSuite ya boss..walawe..pergi internasionallleee bos..kena tabik spring toink toink nie..:p

Dalam byk2 BONUS tue, BONUS 1 jek kwn ada..padan laa hasil tak cukup umphh..yang 7 lagi BONUS takde nie..:D

Dan saya setuju jika BONUS 1 mmg paling membantu. Tapi skrg nie pon saya peram jugak software nie sebab saya yg MALAS..software mmg bagus jimat masa mencari produk n buat analisis..pasnie INSTALL balik laa sebab bro karim guna kaw2 kita pon kena gila kentang guna jugak..:)


p/s: Bos, kalo nak beli 1-2 dari BONUS bleh tak? Ker khas utk JV KDsuite jek..:)
offer ni khas untuk KDSuite sahaja. Sebab sy memang follow dorang punya pengembangan. lepas 7 hari memang expired bila nombor2 tu bertukar jadi kosong. :)

dan antara bonus yang memang rare ialah bonus #8 tuh..haha mahal tu beb tp dapat free je untk offer ni.

Dalam bonus #8 tu boleh belajar macam mana nak buat game sendiri..saya berani beritahu yang semua bonus #8 tu bernilai lebih RM14,376
saya sendiri hadiahkan access untuk bonus #8 ni untuk kawan sy yg belajar kos game design.


 
Top