Mod Baru WC Rajakamil paling Tegas!!!!

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
Salam Semua.Saya Gembira Kerana RajaKamil Telah Dilantik menjadi Moderator.Cukup Hebat Sekali.Beliau Cepat Jer Delete Kalau Ada Orang Men Iklan Saja2 Kat mana2.Salute Lar Bro RK
 

ZaRul

Senior
Joined
Jan 22, 2009
Messages
1,779
Points
0
tu maknanya dia buat kerja
 

mfaiz

Senior
Joined
May 15, 2008
Messages
1,952
Points
38
RK mmg layak utk jd Moderator...
 

fathaz

Newbie
Joined
Oct 4, 2008
Messages
925
Points
16
Age
36
erk.. yeke.. baru tau.. lame xupdate hee

syabas.. =)
 

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
tahniah bro RK..

kalau ada thread atau post saya yang tak sesuai... delete je... takpe.. tak kecik ati
 

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
actually rk tak guna kuasa dia untuk saja delete2.saya tgk dia.dia bukan saja2 delete.dia cam nak didik kita2 ni supaya beretika sikit.dan paling best.banyak jer thread kena moved.hehehe
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
sudah dijangkakan..berdasarkan isu cabaran saya dah agak dah...
 

nuarx

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
440
Points
18
Tahniah dan Takziah untuk RK. Tahniah kerana dah naik pangkat.hoho. Takziah kerana telah bertambah tanggungjawab. Saya teringat dalam movie spiderman, uncle Ben ada cakap kat spidey tu semacam ni... "Son, great power bear great responsibility..." (Okey, saya tak ingat sangat macam mana dia cakap tapi macam tu la maksud dia). Kuasa besar, tanggungjawab pun besar. Satu nasihat untuk saya juga. :D Yosh!
 

mdsyah

Newbie
Joined
Sep 14, 2009
Messages
752
Points
16
bro rk... tengok muka la.... garang semacam jerkk
huhuhu :D
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
terima kasih semua, saya tak layak untuk jawatan ini pun. Tanpa bantuan anda semua, terutama yang tolong report, saya pasti akan menghadapi untuk menjalankan tugas.
Seperti Nuarx katakan, tanggungjawab ni. Kalau saya tak laksanakan amanah Admin kita, tolong 'ketuk' sikit saya.


PS : terima kasih Sayyid (buka thread) dan Sementekus (buat laporan)
 
Last edited:
Top