mobile legends, dota 2 n league

mima1mima

freshman
Joined
Apr 14, 2011
Messages
30
Points
6
mana - mana player game diatas sila share id korang, boleh main sama2
 

supermariojj

freshman
Joined
Oct 13, 2011
Messages
23
Points
3
Aku hanya main Dota 2 je
bukan begitu hebat, rank Archon je kekeke
kalau x kisah boleh PM ku utk nombor Steam ku ni
 

hanamarin

freshman
Joined
Jul 22, 2019
Messages
60
Points
8
Age
27
Haizzzz, aq x blh main pubg sbb gb phone aq hanya 16gb saja, zzz
 

merriebrownie

junior
Joined
Jun 11, 2013
Messages
50
Points
8
Internet apa yg kau guna tu?
Kita gamer mmg takut internet yg buruk
Sekali lag tu dan mati mmg geram kita dibuatnya
Pakai lah tm, laju pun laju gak internet tu, yang penting boleh main kat pc n x lag. Xdelah nak meroyan bila dah kena kill
 

hanamarin

freshman
Joined
Jul 22, 2019
Messages
60
Points
8
Age
27
Tm sekarang kan dah buat yang turbo under unifi, bukan nak ckp streamyx tak bagus, tapi kan dah ada unifi, pakai lah unifi
Ade tempat especially kawasan pedalaman blm ade coverage unifi lagi...bukan ckp mau pasang dah blh pasang
 

supermariojj

freshman
Joined
Oct 13, 2011
Messages
23
Points
3
Pakai lah tm, laju pun laju gak internet tu, yang penting boleh main kat pc n x lag. Xdelah nak meroyan bila dah kena kill
Oh sama lah ku juga pakai TM punya
line lain tu ku takut x stabil
nanti x bagus mau cancel servis masih perlu bayar fee lagi, jadi lebih percaya line TM tu
 

supermariojj

freshman
Joined
Oct 13, 2011
Messages
23
Points
3
Ade tempat especially kawasan pedalaman blm ade coverage unifi lagi...bukan ckp mau pasang dah blh pasang
Boleh kau pergi check je kat TM centre
Kadangkala sudah ada perkhidmatan unifi tapi kita x tau je
Mcm rumah ibubapa ki kat pedalaman sudah ada
 

supermariojj

freshman
Joined
Oct 13, 2011
Messages
23
Points
3
Haizz, tinggal kat kws pedalaman byk rugi, x dpt guna speed internet yg cepat
Jgn risau, TM kini sedang giat utk sambung fiber2 ke kawasan pedalaman sudah
X lama lagi kawasan kau tentu ada punya
Hana perlu sabar tunggu je
 
Top