Minyak enjin Shell Helix HX8

Joined
Aug 29, 2011
Messages
92
Likes
2
Points
8
Offline
#21
tp kalau mcm shell ke petronas ke diorang takde jual online ke? bazir jugak sbb dah nk dkat 2020 ni majoriti orang beli barang online. Aku pernah jumpa orang beli coklat cadbury sebatang tu pon online. gg beb
rasanya takda kot haha sbb petrol station bersepah kot dkt luar sana. Lepastu semua dekat dekat pula jalan kaki pun sampai
 
Joined
Oct 24, 2019
Messages
19
Likes
0
Points
1
Age
22
Offline
#22
brand castrol mahal ah nak dekat rm200 do haha shell murah sikit rm165.20 dah dpt fully synthetic premium quality
aik biar betul sampai 30+ beza harga tu bro. Haha kalau mcm tu ofcourse la orang amek Shell je dah kalau beza sampai mcm tu. Dah la fully pulak tu haha
 
Joined
Oct 24, 2019
Messages
19
Likes
0
Points
1
Age
22
Offline
#23
pandai dah diorang ni copy sebijik haha nak laku punya pasal. Kita pun kena hati boss kalau nak beli dekat workshop check dulu workshop jual brg mcm mana
kan.. tp ada je pomen yg boleh recognize which one yg fake which one yg ori.. cuba tngk facebook, page2 pasal kete. msti ada punya top post pasal minyak hitam ni haha sbb bnda dah berleluasa orang beli yg fake tanpa tahu
 
Joined
Oct 24, 2019
Messages
19
Likes
0
Points
1
Age
22
Offline
#24
rasanya takda kot haha sbb petrol station bersepah kot dkt luar sana. Lepastu semua dekat dekat pula jalan kaki pun sampai
maybe pada bro dekat la boleh jalan kaki. Tapi............ kalau jalan kaki pergi station minyak nk isi apa? hahahahahhahaha
 
Joined
Oct 24, 2019
Messages
19
Likes
0
Points
1
Age
22
Offline
#25
oh kalau macam tu nak try juga lah hehe sbb saya pakai brand liquimoly mahal nak mampos puihhh
bru prasan ni. liquimoly setahu aku la, pomen moto bnyk rekomen. kalau kete tak tahu pulak. mahal tp bagus tak? kalau baloi takpe hehe
 
Joined
Aug 29, 2011
Messages
92
Likes
2
Points
8
Offline
#26
aik biar betul sampai 30+ beza harga tu bro. Haha kalau mcm tu ofcourse la orang amek Shell je dah kalau beza sampai mcm tu. Dah la fully pulak tu haha
kalau nak try shell make sure beli dkt petrol station ya sbb kalau dekat workshop jual yg fake takda sticker QR code dkt botol
 
Joined
Aug 29, 2011
Messages
92
Likes
2
Points
8
Offline
#27
bru prasan ni. liquimoly setahu aku la, pomen moto bnyk rekomen. kalau kete tak tahu pulak. mahal tp bagus tak? kalau baloi takpe hehe
kawan aku pakai liquimoly dia kata minyak dia mcm ada pasir sikit haha entah lah elok ke tak. Kalau kereta better pakai shell je mileage dpt lagi jauh harga pun murah lg
 
Top