Minta tolong!!!

Joined
Mar 20, 2006
Messages
14
Likes
0
Points
1
Offline
#21
Assalamualaikum..

Matlamat NetworkJutawan ialah membantu Rakyat Malaysia khususnya Buat Usahawan Islam mempunyai bisnes affiliate dia sendiri...
demo produk di www.networkjutawan/demo/
Network Jutawan akan menjual Script seperti di www.networkjutawan/demo/
kepada sesiapa yang berminat. Jualan dijalankan secara affiliate 3 level
contohnya kalau shuth nak beli shuth ikutla proses-proses tu..then buat affiliate sendiri bila dah dapat script (cd akan di pos)..

Shuth juga boleh sama-sama bantu NetworkJutawan dengan promosikan Network Jutawan pada kawan2...(melalui website replikate yang akan diberi pada shuth) contoh www.networkjutawan.com/index.php?id=shuth

Past katalah si A kawan shuth ni berminat untuk dapatkan script tu dia join jadi ahli bayar kat shuth (50 inggit) bayar pada org yang kenalkan shuth 25 ringgit dan bayar pada org yang memperkenalkan web ni pada orang yg memperkenalkannya pada shuth...hi hi hi cam iklan era lak.. dan juga 30 pada admin

payment adalah telus iaitu masuk akaun memasing bukan melalui admin...seterusnya shuth periksa akaun shuth kalau ada payment dari si A then aktifkan web page Si A, begitu juga dengan sponsor 2 lain..depa akan cek if A dah masukkan duit..kalau konfirm... depa2 (2 org ) akan aktifkan web si A (hanya satu klik..mudah jer melalui web memasing...ada features to see downline...shuth pun ada)

Last sekali admin akan cek akaun sendiri utk pastikan Si A dah masukkan duit kat admin, admin juga pastikan ketiga-tiga sponsor si A ( shuth, sponsor l2, sponsor l3) dah aktifkan web si A, admin aktifkan web si A (final stage) and sen CD to si A ke rumahnya

pengaktifan adalah penting bagi membolehkan setiap ahli menggunakan web replicate utk promosi dan dapatkan pendapatan...

duit tidak melalui admin bagi membuktikan ketelusan program ini...

katalah kemudian A promosikan website replika nya ke B, B nak beli CD, join bayar A 50, bayar shuth 25 dan seterusnyaaaaaa

A juga perkenalkan pada c, C bayar A 50 , bayar shuth 25 seterusnya....

B pulak perkenalkan pada D, D bayar B 50, bayar A 25 Bayar shuth 25...

Last D perkenal pada E, E bayar D 50 bayar B 25 bayar A 25, shuth dah tak dapat dah sebab terkeluar dah... 3 level jer..


itu jer..

wassalam ada FAQ boleh baca kot..



__________________________

www.networkjutawan.com
 
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,874
Likes
1
Points
48
Offline
#22
hmm.. oo.. saya dah faham....
kirannya... harga produk nie RM130 lah yer?
dan produk2nua pula ialah skrip tu.

kiranya.. benda nie mcm sitem affiliate lah yer..
cuma.. kalau sitem afiliate yang biasa.. orang bayar pada admin dulu..
tapi yang ini tidak... dia terus bayar pada agen yang perkenalkan.

hmm.... tapi.. boleh tak kalau saya nak jadi agen.. tanpa saya beli skrip tu? boleh tak?.. boleh dapat komisen tak?..
 
Joined
Mar 20, 2006
Messages
14
Likes
0
Points
1
Offline
#23
shuth said:
hmm.. oo.. saya dah faham....
hmm.... tapi.. boleh tak kalau saya nak jadi agen.. tanpa saya beli skrip tu? boleh tak?.. boleh dapat komisen tak?..
alamak shuth sistem ni dah di buat hanya ahli berbayar jer dapt kemudahan...lagipun 130 jer itupun dapat kat admin 30..
jer yang lain bagi kat affiliatee...

perisian kat quality.com pun 129 usd kalau tak salah saya...

niat saya membantu sesama org islam...insyaAllah...

jom aa join shuth...
 
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,874
Likes
1
Points
48
Offline
#24
aisehman... saya rasa lah.. sistem nie tak sesuai dinamakan sistem affiliates... sebab kalo affiliates.. nak join, free je.. tak diwajibkan beli produk..
belian produk just optional sahaja...
lagi pun skrip affilites tu saya rasa tak berapa sesuai sangat untuk saya..
sebab saya perlukan skrip affiliate yg canggih skit..
yg ada ciri2..
broadcasting mail..
fraud detection.
ratio viewing..
banner & text marketing.. dan sebagainya.

:roll:
 
Top