Minta Tolong Pada Sesiapa Dah Beli Boleh Review DVD Simple Tapi Power?

Joined
Apr 25, 2012
Messages
466
Points
16
Salam,saya cuma nak minta tolong pada yang dah beli DVD Simple Tapi Power oleh Sifi Faisal untuk review pandangan dan modul yang diajar.Dan pada sesiapa yang dah dapat result dari DVD ni pun sangat dialu-alukan..Nak tahu pembelajaran dia untuk online ke offline ke atau apa2 jelah.. hehe :D

Terima kasih.. :x
 

JacKhalid

Newbie
Joined
Nov 23, 2009
Messages
490
Points
16
review ikhlas saya:

saya belajar STP melalui kelas face to face.

ia ajar bagaimana nak memaksimakan pengiklanan facebook ni.

ada cara2 bagaimana nak bagi iklan kita tu bergerak (viral) tanpa
perlu buat FB Ads pun. kalau nak lagi power buatlah FB Ads.

ia akan ajar bagaimana melonjakkan bisnes dgn menggunakan beberapa
software2 asas dan juga kaedah SMS.

amat2 berbaloi utk dimiliki. pelaburan yg dibuat tu kejap je boleh cover
asalkan praktikkan apa yg dibuat.

sesuai utk apa2 bisnes yg dipasarkan melalui facebook.

terima kasih


 
Joined
Apr 25, 2012
Messages
466
Points
16
review ikhlas saya:

saya belajar STP melalui kelas face to face.

ia ajar bagaimana nak memaksimakan pengiklanan facebook ni.

ada cara2 bagaimana nak bagi iklan kita tu bergerak (viral) tanpa
perlu buat FB Ads pun. kalau nak lagi power buatlah FB Ads.

ia akan ajar bagaimana melonjakkan bisnes dgn menggunakan beberapa
software2 asas dan juga kaedah SMS.

amat2 berbaloi utk dimiliki. pelaburan yg dibuat tu kejap je boleh cover
asalkan praktikkan apa yg dibuat.

sesuai utk apa2 bisnes yg dipasarkan melalui facebook.

terima kasih


Terima kasih bro..Ada sape2 lg?
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
cam sempoi ja lani semua facebook na like page facebook facebook facebook semua!!!!!!!!wallaoweih
 
Top