Filem Minta rekomen movie yg latest

Joined
Feb 7, 2012
Messages
89
Likes
6
Points
8
Offline
#1
aq berminat nak menonton wayang...dah lama tak g movie kat cinema
ada pe movie yg sejak kebelakangan ni boleh reko
 

barley

freshman
Joined
Mar 31, 2012
Messages
26
Likes
2
Points
3
Offline
#2
Aku kurang gi panggung wayang sbb tiket sungguh mahal
aku hanya menonton dr online je
 
Joined
May 28, 2013
Messages
45
Likes
2
Points
8
Offline
#3
usah sentiasa gi ke panggung wayang sbb tiket wayang mmg la mahal sikit
jika kamu ingin menonton wayang, cuba pilih dlm tempoh masa yg tiket murah
 
Joined
Feb 7, 2012
Messages
89
Likes
6
Points
8
Offline
#4
dok kat umah mmg terbaik tp kalau movie time kualiti suara atau bunyi tak setanding kat cinema..maklumlah cinema sound pro punya
 
Joined
May 11, 2011
Messages
25
Likes
0
Points
1
Offline
#6
kualiti suara mesti kat pawagam plg best
tp skrg tiket wayang pun mahal, rasa bazir juga kalau sekadar nak masuk demi sound kualit
 

papala

freshman
Joined
Apr 22, 2014
Messages
50
Likes
1
Points
8
Offline
#7
setuju!!! sume rage brg pun naik, jd jgn boros demi nak benda yg lebih baik
baik beli dvd balik umah bih baik
 
Joined
Sep 8, 2013
Messages
27
Likes
1
Points
3
Offline
#8
xyah risau..dgr kata xpax ada percuma tiket wayang dgn hanya beli pakej tenet bulanan..senang kan?
 

mensye

freshman
Joined
May 29, 2013
Messages
23
Likes
1
Points
3
Offline
#10
dah sign up!! wohoo
jimat duit tiket dgn cara ni blh tahan
plan cam ni bagus...harap tawaran berpanjangan
 

masalt

freshman
Joined
Apr 22, 2014
Messages
27
Likes
0
Points
1
Offline
#11
www . xpax . com . my / freemovies
sbg rujukan tuk dpt tiket percuma, pas sign up ingta isi borang ni tuk free tiket
 
Joined
Feb 7, 2012
Messages
89
Likes
6
Points
8
Offline
#12
selepas sign dpt terus? atau perlu tunggu mereka send kod kepe?
promo ni menarik hati
 
Top