Filem Minta rekomen movie yg latest

zaqzaq

junior
Joined
Feb 7, 2012
Messages
162
Points
18
aq berminat nak menonton wayang...dah lama tak g movie kat cinema
ada pe movie yg sejak kebelakangan ni boleh reko
 

barley

freshman
Joined
Mar 31, 2012
Messages
42
Points
8
Aku kurang gi panggung wayang sbb tiket sungguh mahal
aku hanya menonton dr online je
 

limtape

junior
Joined
May 28, 2013
Messages
129
Points
18
usah sentiasa gi ke panggung wayang sbb tiket wayang mmg la mahal sikit
jika kamu ingin menonton wayang, cuba pilih dlm tempoh masa yg tiket murah
 

zaqzaq

junior
Joined
Feb 7, 2012
Messages
162
Points
18
dok kat umah mmg terbaik tp kalau movie time kualiti suara atau bunyi tak setanding kat cinema..maklumlah cinema sound pro punya
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28
tgk citer tamil best bro..bahubali klu x silap +Terbaik+
 

meijimeijiji

freshman
Joined
May 11, 2011
Messages
84
Points
6
kualiti suara mesti kat pawagam plg best
tp skrg tiket wayang pun mahal, rasa bazir juga kalau sekadar nak masuk demi sound kualit
 

papala

freshman
Joined
Apr 22, 2014
Messages
62
Points
8
setuju!!! sume rage brg pun naik, jd jgn boros demi nak benda yg lebih baik
baik beli dvd balik umah bih baik
 

alexasusu

freshman
Joined
Sep 8, 2013
Messages
27
Points
3
xyah risau..dgr kata xpax ada percuma tiket wayang dgn hanya beli pakej tenet bulanan..senang kan?
 

xianxian

freshman
Joined
Nov 16, 2013
Messages
34
Points
6
pernah dgr dan wan pun dah amik pelan ni
sign up je dah dpt enjoy offer ni
 

mensye

freshman
Joined
May 29, 2013
Messages
36
Points
8
dah sign up!! wohoo
jimat duit tiket dgn cara ni blh tahan
plan cam ni bagus...harap tawaran berpanjangan
 

masalt

freshman
Joined
Apr 22, 2014
Messages
27
Points
1
www . xpax . com . my / freemovies
sbg rujukan tuk dpt tiket percuma, pas sign up ingta isi borang ni tuk free tiket
 

zaqzaq

junior
Joined
Feb 7, 2012
Messages
162
Points
18
selepas sign dpt terus? atau perlu tunggu mereka send kod kepe?
promo ni menarik hati
 
Top