Minta Pandangan n komen

tengkorak_jb

freshman
Joined
Dec 5, 2008
Messages
19
Points
3
Salam semua,

saya baru join wc ni... walaupun dah tau wc ni dah lama wujud tapi asyik terlupa jer nak regsiter..

Anyway just nak mintak komen n pandangan tetang blog pertama saya ni. Dan mungkin dari pandangan dan komen semua disini boleh improve lagi blog saya ini...

The Place for the Lepak's

chow..:)
 

fid

Senior
Joined
Mar 18, 2008
Messages
881
Points
18
Age
36
nice bro..lain daripada yg lain :) selamat berforum diucapkan
 

tengkorak_jb

freshman
Joined
Dec 5, 2008
Messages
19
Points
3
tq... tapi sebenarnya saya sendiri tak puas hati dengan blog saya tu.. rasa mcm kena improve lagi jerk... tapi tau aper...

harap dapat membantu...
 

NazriAziz.Com

freshman
Joined
Dec 21, 2008
Messages
37
Points
6
PENDAPAT:

Blog tersebut nampak simple tapi banyak juga maklumat
dalam blog tersebut. Sesuai sebagai blog penyampaian maklumat.

Walaubagaimanapun blog tersebut tidak khusus untuk sesuatu yang utama. Maklumat yang disampaikan agak rojak.

Apa-apa pun tahniah sebab dah berjaya buat blog sendiri. Namun perbaiki lagi untuk menjadi lebih menarik... menarik... dan menarik...

|
|
V
 

fauzikx

freshman
Joined
Oct 9, 2006
Messages
44
Points
6
Salam semua,

saya baru join wc ni... walaupun dah tau wc ni dah lama wujud tapi asyik terlupa jer nak regsiter..

Anyway just nak mintak komen n pandangan tetang blog pertama saya ni. Dan mungkin dari pandangan dan komen semua disini boleh improve lagi blog saya ini...

The Place for the Lepak's

chow..:)

Saya baru masuk semula, dulu dah register, dah 3 bulan tak login, sampai lupa user.

cuma banyakan link atau menu menarik dalam blog anda lepakonline tu
 

tengkorak_jb

freshman
Joined
Dec 5, 2008
Messages
19
Points
3
thk's for the comment..saya take note segala comment...

tapi masih perlukan byk komen utk byk improve...harap warga wc dpt membantu
 

kodin

Senior
Joined
Jul 6, 2006
Messages
968
Points
18
thk's for the comment..saya take note segala comment...

tapi masih perlukan byk komen utk byk improve...harap warga wc dpt membantu

rasenye iklan adsverlets tuh sesuai letak kat sidebar atas skali.. kalau skg ni, utk mainpage bolehla kalau adsverlets kat bwh, sbb org akan scroll tgok post 1 page sampai bwh.

tapi klau single post je, post stgh page je.. so org takkan scroll lg smp bwh dah. dah abis post dah..

just pendapat jela :)

aku suke post psl org cine tu, good info. tp klau org islam ada batas-batas yg boleh diikut dan dielak. :)
 

tengkorak_jb

freshman
Joined
Dec 5, 2008
Messages
19
Points
3
sekarang ni kalau saya dpt info dr rakan2 ialah info yg saya berikan tidak agak rojak...

ada tak cara nak susun post tersebut ikut kategori
 
Top